هستي نيوز،از آن سوي فيلتر جمهوري اسلامي خبر پراكني ميكند

-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد...
http://groups.google.com/group/hasti-news
------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ مهر ۶, پنجشنبه

Latest News from Iran Green Voice for 09/27/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



 

ندای سبز آزادی- محمد صادقی: سرانجام توضیحات هادی حیدری کارتونیست روزنامه شرق درباره انگیزه خود در به تصویر کشیدن کاریکاتور جنجال برانگیز "چشم بندان" و جوابیه مدیرمسئول روزنامه شرق در این باره نیز نتوانست آتش خشم اصولگرایان و گروه‌های فشار را خاموش کند. ساعاتی پس از جنجال‌ها، تهدیدها و ارعاب از سوی چهره های شاخص اصولگرایان و انصار حزب الله، روزنامه شرق بار دیگر از سوی هیئت نظارت بر مطبوعات توقیف، و محمد رحمانیان مدیرمسئول این روزنامه روانه زندان اوین شد. مقامات قضایی  هادی حیدری، کاریکاتوریست سرشناس ایرانی را نیز به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار کرده اند.

کاریکاتور «چشم بندان» که در شماره روز سه شنبه، چهارم مهر، روزنامه شرق منتشر شده بود، افرادی را نشان می دهد که در یک صف، در حال بستن چشم های یکدیگر هستند.

این کاریکاتور بدون شرح بود و مخاطبان برداشت های متفاوتی از آن داشتند، اما بامداد امروز برخی نمایندگان مجلس و سران گروه های فشار در برداشتی جنجالی اعلام کردند که انتشار طرح مذکور که با «هفته دفاع مقدس» مصادف است به بستن سربند در زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق توسط سربازان ایرانی اشاره دارد و این کاریکاتور قصد داشته این نکته را القا کند که این سربازان «کورکورانه» به جبهه‌ها رفته‌اند.

 

بلوای نمایندگان مجلس

با انتشار این خبر در مجلس شورای اسلامی که این روزها درگیری اش با دولت به نقطه اوج خود رسیده و نمایندگان تلاش می کنند تا بار دیگر محمود احمدی نژاد را به بهارستان احضار کنند، غوغایی برپا شد.

شماری از تکیه زدگان بر کرسیهای مجلس که در ظاهر می بایست نمایندگی مردم را عهده دار باشند بی آن که فرصتی را برای پاسخگویی و ارائه توضیحات به مسئولان روزنامه شرق بدهند، نسبت به انتشار این کاریکاتور به شدت اعتراض کردند. نمایندگان مجلس نمایشی، اتهاماتی را علیه اصلاح طلبان و گردانندگان روزنامه شرق وارد کرده و در انتها با جمع آوری بیش از 100 امضا خواستار برخورد نهادهای امنیتی و قضایی با مسئولان روزنامه شرق و کاریکاتوریست این روزنامه شدند.

اندکی پس از بلوای نمایندگان مجلس فرمایشی برآمده از انتخابات دروغین اسفند 1390، هادی حیدری، طراح این کاریکاتور که پدرش از رزمندگان و جانبازان جنگ ایران و عراق است به خبرگزاری ایلنا گفت که «منظور من از کشیدن این کاریکاتور به هیچ وجه پیامی نبوده که نمایندگان مجلس برداشت کرده‌اند.»

وی در مورد انگیزه معترضان به کاریکاتور خود نیز گفت: «این افراد کسانی هستند که بدون انتشار تصویر، علیه آن فضاسازی می‌کنند و می‌خواهند احساسات مردم را نسبت به رزمندگانی که جایگاه شان بالای سر من است تحریک کنند و این کار جنبه غیر اخلاقی دارد.»

مهدی رحمانیان، مدیرمسئول روزنامه شرق، که خود ۱۸ ماه در جنگ ایران و عراق حضور داشته نیز در این باره گفته که «این طرح، جغرافیای خاصی ندارد و جهل جهانی را نشان می‌دهد.»

 

وزیر ارشاد: هماهنگی روزنامه شرق با بیگانگان

با وجود این توضیحات، محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت برآمده از کودتای انتخاباتی 1388 در غروب روز چهارشنبه اعلام کرد که «بلافاصله پس از مشخص شدن این موضوع ما اخطار کتبی به این روزنامه دادیم و قرار شد تا با تشکیل جلسه فوق‌العاده هیات نظارت بر مطبوعات این مسئله بررسی شود و نظر ما توقیف این نشریه‌است.»

وزیر ارشاد به جای حمایت از اهل فرهنگ و مطبوعات، در موقعیت دادستان و مدعی العموم ایستاد. او بار دیگر به سبک و سیاق مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران، دست «دشمن» و «بیگانه» را در این غائله دخیل دانست و گفت: «انتشار گسترده این کاریکاتور در رسانه‌های بیگانه نشان از یک هماهنگی در این مسئله داشت و ما متأسفیم که این کار توسط یک نشریه داخلی انجام شده‌ است.»

بدین ترتیب اعضای هیئت نظارت بر مطبوعات «شبانه» دور هم جمع شدند و حکم به توقیف این روزنامه دادند و پرونده آن را به دادگاه ارسال کردند.

مهدی رحمانیان مدیرمسئول این روزنامه، نیز که برای ادای توضیحات درباره انتشار این کاریکاتور به دادسرای عمومی و انقلاب تهران احضارشده بود، در نهایت با نظر بازپرس شعبه 9 دادسرای فرهنگ و رسانه، روانه زندان اوین شد.

 

بازگشت گروه های فشار به سیاق دهه 70

اما انتشار این کاریکاتور سبب شد تا شماری از جهره های سرشناس گروهای فشار که سابقه حمله به نشریات، سینماها و ضرب و شتم دانشجویان و فعالان سیاسی و مطبوعاتی در دوران اصلاحات را یدک می کشند و مدتهاست که با ظاهری جدید در عرصه سیاست و هنر فعالیت می کنند بار دیگر حمله لفظی به روزنامه نگاران و سازماندهی گروه های فشار برای برگزاری تجمع در مقابل روزنامه شرق را در دستور کار خود قرار داده و خاطرات سالهای گذشته را زنده کنند.

محمدرضا نقدي فرمانده نیروی مقاومت بسیج که خود از متهمان فاجعه حمله به کوی دانشگاه تهران در سال 1378 و محکوم به هشت ماه زندان به سبب شکنجه شهرداران وقت تهران است در اظهاراتی توهین آمیز درباره روزنامه های منتقد گفت: «آيا چنين روزنامه‌هايي كه جز براي پاك كردن شيشه به هيچ دردي نمي‌خورند برازنده نام ايران و ايراني هستند؟»

فرمانده نیروی مقاومت بسیج که ازجمله عوامل اصلی در سرکوب های خونین پس از کودتای انتخاباتی 1388 است  و در هدایت پشت پرده مهاجمان به سفارت بریتانیا و غارت آن نقش عمده ای برعهده داشت در ادامه اظهارات خود گفته که «كساني كه از روز اول سرسپرده سفارت روباه پير انگليس بوده‌اند، طبيعي است كه از تعطيلي سفارت ارباب، عصباني و خشمگين باشند. كاملا طبيعي است وقتي ديگر صدام مرده و نيست تا با بسيجي‌ها بجنگد و خطر بسيج را نسبت به آمريكا و انگليس مهار كند، بايد كسي جاي صدام را پر كند و چه كسي بهتر از جيره‌بگيران سنتي و نسل‌اندرنسل انگليس؟»

سردار محمد رضا نقدی که در پرونده خود سابقه ضرب و شتم وزرای ارشاد و کشور دولت خاتمی را هم همراه دارد در ادامه از متولیان فرهنگی دولت دهم نیز بابت ارائه مجوز به نشریاتی همچون شرق گلایه کرده و گفته: «از دستگاه فرهنگي كشور گله‌منديم كه چرا بايد مجوز انتشار چنين روزنامه‌هايي را با يارانه گرفتن از بيت‌المال بدهد؟»

از سوی دیگر مسعود ده نمکی، از سران گروه های فشار در دهه هفتاد که وی نیز در سرکوب دانشجویان و تجمعات سیاسی و به ویژه فاجعه حمله به کوی دانشگاه تهران در تیرماه 78 نقش ویژه ای ایفا کرده بود در اظهارنظری اعلام کرد که «اگر این رزمنده‌ها و شهدا نبودند آن اتفاقی که در بستان بعثی‌ها بر سر مردم آوردند، الان بر سر مسئولان روزنامه شرق و سردمداران سیاسی آن می‌آمد.»

سردبیر نشریات توقیف شده شلمچه و جبهه که در اواسط دهه هفتاد با وجود حمایت از اقتدارگرایان اما به سبب تندروی ها و هتک حرمت های افراطی مقامات مسئول در دولت و مجلس از سوی دادگاه مطبوعات توقیف شده بودند در ادامه روزنامه شرق را همانند نهضت آزادی «در صف بعثی‌ها» قرار داد و گفت: «آنها با بیانیه‌های خود در صف بعثی‌ها قرار می‌گرفتند و امروز ارگان روزنامه شرق نیز در همین مسیر هستند».

ده نمکی که چند سالی است می کوشد تصویری فرهنگی تر از خود ارائه کند و به کمک «اخراجی ها» و رانت قدرت، میلیاردها تومان از سینما اندوخته، درباره هادی حیدری کاریکاتوریست ایرانی گفت: «کاریکاتوریست روزنامه شرق پول می‌گیرد تا کاریکاتور بکشد و خیلی از آدم‌هایی که با این افراد کار می‌کنند قلم خود را فروخته‌اند.»

با فعال شدن سران گروه های فشار، روابط عمومی انصارحزب الله تهران که نام آشنایی در میان گروه های فشار و لباس شخصی ها به شمار می رود و مدتهاست که به سبب درگیری های درون گروهی اصولگرایان نقش اصلی خود یعنی برگزاری تجمعات اعتراضی و برخورد با مخالفان نظام را به سایر لباس شخصی ها واگذر کرده بود با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد که «جهت برخورد با بانیان این حرکت موهن، فردا (پنج شنبه) تجمع اعتراضی برگزار خواهند کرد»

هر چند بازداشت مدیرمسئول روزنامه شرق و توقیف این نشریه سبب شد که سران جریان انصار حزب الله با صدور اطلاعیه مجدد این تجمع را لغو نمایند اما شواهد حاکی از فعال شدن دوباره گروه های فشار در شکل و شمایل سابق خود در دوران اصلاحات است.

حمله به سخنرانی ناطق نوری در مشهد، تجمع در فرودگاه امام خمینی برای برخورد با مهدی هاشمی فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و سپس تجمع در مقابل منزل هاشمی رفسنجانی برای جلوگیری از ورود فرزندش و بازداشت وی و اطلاعیه ساعاتی پیش این گروه مبنی بر تجمع اعتراضی برای برخورد با مسئولان روزنامه شرق، حضور میدانی و سخنرانی اعضای ارشد جریان انصار حزب الله همچون الله کرم و ده نمکی در تجمع لباس شخصی ها در مقابل سفارت بحرین و موضوع اخیر به خوبی نمایانگر تحرکات دوباره گروه های فشار به سیاق دوران اصلاحات است.

 

 

 

 


 


انتشار کاریکاتور هادی حیدری در روزنامه شرق، که در آن صفی از افراد در حال بستن چشم یکدیگر هستند، اتراض گسترده برخی مقامات جمهوری اسلامی و از جمله نمایندگان مجلس ایران را برانگیخته است. آنها گفته اند که این کاریکاتور تصویر رزمندگانی است که در دوران جنگ ایران و عراق پیشانی بندهایی را به پیشانی نفر جلویی خود می بستند.

 

جمعی از نمایندگان مجلس از جمله روحانی اصولگرای مجلس سید علی طاهری با امضای نامه ای این کاریکاتور را « موهن به رزمندگان دفاع مقدس » عنوان کرده اند.

سراغ آقای طاهری روحانی اصولگرای مجلس شورای اسلامی رفته ام و در یک گفتگوی تلفنی دلیل اعتراض او را پرسیده ام. آقای طاهری خودش می گوید که اصلا کاریکاتور را ندیده اما با این همه خواستار اشد مجازات برای کاریکاتوریست است.

متن و فایل صوتی این گفتگو در پی می آید:

آقای طاهری من مسیح علی نژاد روزنامه نگار هستم از بیرون ایران مزاحم تان می شوم می خواستم بپرسم آیا شما کاریکاتور رونامه شرق را دیدی که در اعتراض به آن با خبرگزاری فارس مصاحبه کرده اید؟

خودم این کاریکاتور را ندیدم ولی وقتی یک کاریکاتور فضای مجازی غربی و ضد انقلاب به سرعت مورد استقبال قرار می گیرد معلوم است نشان دهنده این است که هم جهت با ضد انقلاب ها طراحی شده و هماهنگ عمل شده، معلوم است که با خواست آنها هماهنگ است.

ولی به هر حال موکلین شما از شما خواهند پرسید که شما این کاریکاتور را ندیده قضاوت کردید

همیشه دیدن لازم نیست. قرینه مثل دیدن است وقتی که کاریکاتوری رضایت ضد انقلاب را فراهم می کند نشان می دهد که ضد ارزش های ماست و ضد خواست مردم انقلابی است همین کفایت می کند و دیگر نیاز به دیدن نیست.

شما می گویید این کاریکاتور رضایت سایت های ضد انقلاب را به دنبال داشت می توانم بپرسم شما کدام سایت های ضد انقلاب را مطالعه کردید؟

شما امروز یک مراجعه کنید خودتان متوجه می شوید، نیاز به سوال از من نیست ، نیازی نیست که من حتما ببینم.

شما در مصاحبه با فارس گفتید، کاریکاتوریست باید به اشد مجازات برسد، من به عنوان خبرنگار از شما سوا می کنم آیا در مورد کاریکاتوری که اصلا ندیدید درخواست مجازات کردن برای کاریکاتوریست مطابق عدالت است؟

همین یک دلیل که کاریکاتور رضایت ضد انقلاب را در پی دارد، یعنی با ارزش های نظام منافات دارد بنابراین طبیعی است که اشد مجازات خواست ما باشید من تصمیم گیر نیستم اما تقاضای ما این است که آنها برخورد کنند.

شما بارها می بینید که گفته های آقای احمدی نژاد به شدت مورد استقبال رسانه های غربی قرار می گیرد آیا این به معنی این است که آنها همسو با آقای احمدی نژاد هستند؟.

این دو تا مطلب است. یک وقت است که آنها برای انتشار سخنان احمدی نژاد آن را پخش می کنند این فرق می کند که الان این همه کاریکاتور در رسانه های ما هست چرا بقیه کاریکاتورها را رسانه های ضد انقلاب منتشر نمی کنند و فقط همین کاریکاتور را منتشر کردند؟ خب همین که این کاریکاتور خاص مورد استفاده آنها قرار گرفته معنا دارد. کدام نظام را در دنیا سراغ دارید که خط قرمز نداشته باشد؟ ما هم در کشورمان قانون داریم. هیات نظارت بر مطبوعات به این موضوع رسیدگی می کند و اگر خلاف قانون بود رسیدگی می کند اما اگر این را قبول ندارید خب بگویید قانون را قبول ندارید.

شما می گویید کشور ما قانون دارد، اما در برخی از کشورها مثل ایران فشارهای جریان های سیاسی در تصمیم نهاد های قضایی تاثیر می گذارد، کسانی مثل شما به هیات نظارت فشار سیاسی می آورند که مثلا با کاریکاتوریست برخورد شود.

این تصور شما است...

این فشارهایی که شما می آورید به تصمیم هیات نظارت اثر نمی گذارد؟

خیر هیات نظارت بر مطبوعات کاملا مستقل است، کما اینکه در چند سال گذشته از اول انقلاب تا کنون در بسیاری مواقع تصمیماتی گرفته که با جو عمومی مخالف بود.

می توانم بپرسم که چرا ایران کشوری است که بیشترین چالش را با کاریکاتوریست ها دارد و بارها در ایران یک کاریکاتور محل چالش بوده با سیاستمداران ؟

مطلب شما را قبول ندارم. بسیاری از کاریکاتوریست ها در کشور ما دارند کاریکاتور می کشند و لی نظام کاری به آنها ندارد. یک عده قلیلی هستند که ارزش ها را زیر پا می گذارند طبیعی است که قانون باید با آنها برخورد کند. الان همین دنیای به اطلاح آزادی که غرب دارد نقد هولوکاست را تحمل می کنند؟

شما از یک طرف می گویید هر کاری که غرب انجام دهد جمهوری اسلامی قبول ندارد ولی در توجیه کاری که با کاریکاتوریست ها و منتقدین می شود می گوید در غرب هم همین است.

در نظام اسلامی ما همیشه مسولان از بالاترین درجه تحمل در شنیدن نقدها برخوردار هستند.

ولی این تحمل بالا را در کجا می شود دید؟ در واقع خود شما خواستار اشد مجازات با یک کاریکاتوریستی شدید که حتی کاریکاتورش را ندیدید؟ آیا این تناقض نیست؟

عقل حکم می کند که آزادی بیان محدود به قانون باشد بلاخره حرمت ها باید حفظ شود ما در کشور مان تعریف داریم می گوییم در کشور ما آزادی بیان تعریف دارد یعنی می گوییم آزادی بیان باید در حدی باشد که حرمت قانون، حرمت اشخاص و حرمتِ ارش ها حفظ شود.

آقای طاهری شما به عنوان نماینده مجلس می شود یک مثال بزنید از دنیا که چنین برخوردهایی بکنند کاری که مثلا چندی پیش در ایران یک نماینده مجلس از یک کاریکاتوریست شکایت کرده و او را به شلاق محکوم کرد یا الان یک نماینده مجلس مثل شما خواستار برخورد با یک کاریکاتوریست شده که حتی کاریکاتوری که او کشیده است را ندید؟

این در کشور ما اقلیت افراد چنین برخوردی می کنند اکثر نسبت به این مسائل تحمل دارد و اینکه من بگویم صد در صد کسانی که از آنها کاریکاتور کشیده می شود تحمل می کنند ، اینطور ینست ممکن است کسی توهین تلقی کند و اعتراض کند که خوب شما می توانید بروید نظر ایشان را بپرسید و نقدش کنید ولی چند درصد مگر در کشور ما به این کاریکاتورها اعتراض می کنند؟ از بین صد یا پانصد نفر ممکن است یک نفر اعتراض کنند.

شما خودتان یک روحانی هشتید اگر یک کاریکاتوریستی چهره شما را به عنوان کاریکاتور بکشد تحمل می کنید یا کاریکاتور را توهین تلقی می کنید؟‌

ببینید بحث شخص خودم نیست، چون لباس روحانیت، لباسی است که منتسب به معصومین و پیامبران است هم من باید حرمت لباس را حفظ کنم هم دیگرانی که به این لباس نگاه می کنند باید حرمت این لباس را حفظ کنند بنابراین نه به عنوان اینکه به شخص طاهری در کاریکاتور اهانت شده، نه، اگر بنده ملبس نبودم کاریکاتور را امری طبیعی می دیدم، اما چون ملبس به لباس مقدس روحانیت هستم که منتسب به معصومین و پیامبر اکرم است اینجا دیگر بحث متفاوت است و از همان خط قرمزهایی است که حرمت ارزش ها را می باید حفظ شود. اگر کاریکاتوریستی آمد لباس یک روحانی را به عنوان کاریکاتور کشید در حقیقت آمده به لباس توهین کرده ولی می تواند تفکر او را نقد کند. همیشه نقد با کاریکاتور نیست چون کاریکاتور یک مقدار جنبه توهین پیدا می کند اگر مربوط به امور روحانیون باشد خوب است هنرمندان عزیز کشورمان این را رعایت کند و از شیوه های دیگر نقد استفاده کنند.

خب آقای طاهری این بحث هایی که مطرح کردم می خواستم نگاه شما به عنوان یک روحانی و به عنوان نماینده ای که در قوه قانونگذاری کشور هستید را در مورد موضوع کاریکاتور بدانم که ظاهرا شما حتی کاریکاتور کشیدن در مورد لباس را هم توهین به لباس تلقی می کنید در حالی که «نه همین لباس است نشان آدمیت» من می خوام بپرسم اگر همین نوع نگاه عوض شود به هنر کاریکاتور جامعه قشنگ تر نمی شود؟

جامعه ما بیشترین تحمل را در این مسئله دارد و من تعجب می کنم شما چرا چشم های تان را بستید و فقط دارید آن قسمتی که معترض هستند می بینید، خیلی دارید ظلم می کنید، نگاه یک طرفه و سیاه نگری دارید که واقعا متاسفم.

آقای طاهری من برای شما احترام قايل هستم ولی به هر حال چون شما گفتید که کاریکاتوریست روزنامه شرق باید به اشد مجازات برسد و با توجه به مصاحبه ای که دارم با شما انجام می دهم متوجه شدم که شما حتی کاریکاتور را ندیده اید این سوالات را مطرح کردم

عرض کردم همیشه لازم نیست انسان یک چیزی را ببیند . وقتی کاریکاتوری از طرف دشمنان این نظام مورد استقبال قرار می گیرد معلوم است کار او به شدت غلط است و به همین دلیل هم باید به شدت مجازات شود. 

1 Comment


 


ندای سبز آزادی - آرش غفوری: چین و شرایط کاری با دومین اقتصاد بزرگ دنیا یکی از مهمترین مسائل انتخابات امسال ریاست جمهوری در آمریکاست. کمپین اوباما در استراتژی های تبلیغاتی خود سعی کرد سابقه فعالیت های میت رامنی در شرکت هایی مانند Bain Capital را که از انتقال شغل به آسیای جنوب شرقی (به خصوص کشور چین که در آنها نیروی کار ارزان است) دفاع می کنند به عنوان انگاره ای (Image) از عدم تعهد رامنی به ایجاد شغل در آمریکا معرفی کند (اینجا). مطابق منطق سرمایه، شرکت های بزرگ و چند ملیتی از نیروی کار ارزان در آسیای جنوب شرقی به عنوان یک فرصت برای کاهش هزینه تمام شده محصول، سود بیشتر و توان رقابت پذیری افزون تر استفاده می کنند ( کتاب فوق العاده توماس فریدمن با عنوان the world is flat توضیح کاملی در مورد چگونگی کاهش هزینه نیروی کار برای شرکت های چند ملیتی ارائه می دهد. در این کتاب فریدمن می گوید که دنیا برخلاف نظر کریستف کلمب دایره ای نیست، بلکه در نگاه استعاره ای او، دنیا Flat است و دلایل خود برای این Flat بودن دنیا را هم شرح می دهد). کمپین اوباما در عین حال، سعی دارد اوباما را به عنوان رئیس جمهوری معرفی کند که برخلاف منطق سرمایه داران بزرگ (از قبیل رامنی و حامیان مالی او) در پی ایجاد شغل درون آمریکا و جلوگیری از انتقال شغل به کشورهای جنوب شرقی آسیاست. یکی از مهمترین مثال های کمپین اوباما، طرح نجات صنایع خودروسازی دیترویت یعنی GM و Chrysler است (+) که با کمک های دولتی موفق شدند از خطر ورشکستگی نجات پیدا کنند (نوشته پیشینی ام با عنوان آمریکا چگونه از دهه 50 و 60 میلادی درس می گیرد با اشاره ای به رقابت آن روزها با ژاپن).

حالا کمپین اوباما در راستای استراتژی کلی خودش این ویدئو را در انتقاد از چین منتشر کرده است که در واقع پاسخی به رامنی در مورد این اتهام است که رئیس جمهور برای حمایت از طبقه کارگر آمریکایی به اندازه کافی انگیزه ندارد. مقاله نیویورک تایمز را هم در همین مورد بخوانید و و این هم انتقاد شدید اوباما از چین در ایالت اوهایو که چینی ها را متهم می کند یارانه های غیرقانونی برای قطعات خودروسازی پرداخت می کنند که خلاف قوانین تجارت جهانی است و فرصت رقابت برابر را به نفع چینی ها تغییر می دهد. اهمیت انتخاب ایالت اوهایو برای انتقاد از چین به این دلیل است که اوهایو یکی از مهمترین Swing State ها (ایالت هایی که گاهی به دموکرات ها و گاهی به جمهوری خواهان رای می دهند) است و 12.4% افراد شاغل در این ایالت مستقیمن با صنایع خودروسازی در ارتباط هستند.

مطابق آخرین نظرسنجی ها هم، اوباما در اوهایو با 10 امتیاز از رامنی جلو است (+). هیچ رئیس جمهور حزب جمهوری خواه نتوانسته است رقابت های نهایی را ببرد مگر آنکه در ایالت اوهایو برنده شده باشد.

این ویدئو را هم ببینید. در این ویدئو یک دختر با ظاهری آسیایی (جنوب شرقی و احتمالن چینی) از Debbie Stabenow سناتور میشیگان تشکر می کند که از برنامه هایی حمایت کرده است که منجر به واردات محصول از کشور ما (چین) و تقویت اقتصاد آن شده است و توصیه می کند که به همین راه ادامه دهد. این ویدئو بخشی از رقابت های انتخاباتی سنا در ایالت میشیگان است که توسط کمپین رقیب  Debbie Stabenow یعنی آقای Pete Hoekstra تهیه شده است (توضیحات Pete Hoekstra کاندیدای سناتوری جمهوری خواهان از میشیگان در مصاحبه با فاکس نیوز)


 


سایت بازتاب از مسدود شدن حسابهای ارزی خبر داده است.

به گزارش بازتاب در روزهای اخیر مراجعات فراوانی از سوی مردم به شعب بانکهای داخلی برای دریافت سود یا اصل سپرده های ارزی خود صورت گرفته است، که بانک ها در پاسخ اظهار کرده اند  مجاز به پرداخت سپرده های ارزی مردم نیستند.

براساس این گزارش، برخی شعب بانک های کشور که در قالب سپرده های ارزی و اوراق مشارکت ارزی برای پروژه های نفتی، مبالغ هنگفتی ارز را از مرذم با درصد سود هفت و هشت درصد جذب کرده اند، اکنون در برابر مراجعه مشتریان خود برای دریافت سود یا اصل سپرده ها، اظهار می کنند ارز داخل حساب های ارزی قابل پرداخت نبوده و تنها معادل ریالی آن به قیمت 1226 تومان قابل پرداخت است.

تعیین این مبلغ در حالی از سوی بانک ها صورت می گیرد که ارزش فعلی ارز در بازار بیش از دو برابر این نرخ بوده است و انسداد حساب های ارزی در شرایطی صورت می گیرد که مشتریان در سال گذشته ارز را با قیمتی بین 1600 تا دو هزار تومان تبدیل و در این حسابها سپرده گذاری کردند.

گفته می شود برخی صادرکنندگان نیز برای دریافت ارز خود از سیستم بانکی با همین مشکل مواجه شده اند.

 


 


ندای سبز آزادی ـ کامیار بهرنگ: محمود احمدی نژاد تنها رییس دولت ایران است که در طول دوره ی ۸ ساله ی ریاست خود، ۸ بار در مجمع عمومی سالیانه ی سازمان ملل شرکت و کلا ۹ بار به ایالات متحده آمریکا سفر کرده است؛ سفرهایی که هر بار با حاشیه های بسیار همراه شده است.

اما این نوبت آخرین سفر او در مقام رییس قوه مجریه جمهوری اسلامی به نیویورک بود. سفر کسی که نماینده واقعی اکثریت مردم ایران و انتخاب واقعی آنان نیست؛ کسی که عنوان رییس قوه مجریه را به بهای تقلب و کودتای انتخاباتی و به قیمت جان ده ها شهروند و سرکوب خونین هزاران ایرانی، از آن خود کرده است. حاشیه های سفر جدید احمدی نژاد اما پیش از آنکه او با بدرقه ی علی اکبر ولایتی، مشاور بین الملل آیت الله خامنه ای به نیویورک برسد، آغاز شد.

اعتراض به هیات همراه ۱۲۰ نفره

mmwty_w_hmrhn_0.jpg

تعداد اعضای هیات همراه احمدی نژاد، نخستین ابهام و موضوعی بود که پرسش آفرین شد. زهره طبیب زاده، نماینده ی تهران ـ که در فهرست جبهه متحد اصولگرایان و نیز جبهه پایداری حضور داشت ـ به حضور ۱۲۰ نفر در هیات همراه احمدی نژاد اعتراض کرد. او در تذکر خود به محدودیت های ارزی کشور، در مضیقه بودن معیشت مردم، تحریم و تورم ها اشاره کرد و خواستار پاسخگویی احمدی نژاد و توضیح وی در مورد شان هیات همراه خود در سفر به نیویورک شد.

او همچنین در ادامه به مقایسه ی سفر هیات هندوستان به ایران و در جریان برگزاری نشست سران کشورهای عدم تعهد، با هیات همراه ایرانی در سفر به ایالات متحده آمریکا ـ که او آن را کشور متخاصمی که هیچ رابطه تجاری سیاسی و فرهنگی با ایران ندارد، توصیف کرده ـ پرداخته و گفته: «مراودات هند با ایران در سطح ها و حوزه های مختلف فرهنگی، سیاسی، بازرگانی و غیره گسترده است و این کشور برای افزایش همکاری ها با هیئت ۱۵۰ نفری به کشورمان آمد؛ اما هیچ لزومی نداشت که ایران با هیئت ۱۲۰ نفری به آمریکا برود.»

نگاهی به همراهان یک سفر پرهزینه و بی حاصل

نگاه به فهرست همراهان احمدی نژاد نشان می دهد به جز یاران همیشگی، لیستی از نزدیکان و اعضای هیات دولت وجود دارد که تا به حال در کنار او در سفرها همراه نبوده اند؛ حال آنکه هیچ دلیل و شانیتی برای سفر آنان وجود نداشته است.

شریف ملک زاده، یکی از این افراد است؛ مرد پرحاشیه ای که انتخاب او به عنوان معاون اداره مالی وزارت امور خارجه می رفت که به استیضاح وزیر بیانجامد و بعدتر به دلایل فشار نمایندگان مجلس استعفا داد و البته مدتی را هم به اتهام مسائل مالی در بازداشت به سر برد.

ابوالحسن فقیه، رییس سابق سازمان بهزیستی و رییس کنونی جمعیت هلال احمر  نیز مورد بعدی است؛ کسی که علی رضا زاکانی نماینده ی مجلس او را متهم به دروغ گویی در موارد متعدد (از جمله جعل سند برای حضور در جبهه های جنگ و سوء استفاده از سهمیه رزمندگان) کرده است.

بهروز مرادی، رییس سابق سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها و معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور  هم از همسفران مورد پرسش است؛ کسی که در جلسه علنی مجلس پس از درگیری لفظی با سید‌حسین حسینی، نماینده ی فریمان در مجلس به صورت او سیلی زد.

غلامحسین الهام، مشاور حقوقی رییس جمهور که پیشتر به جبهه ی پایداری پیوسته و به وجود جریان انحرافی در دولت اعتراض کرده بود، دوباره به دامن دولتی ها بازگشته و همراه احمدی نژاد در سفر به نیویورک شده است.

مورد جالب دیگر، حسین قدیانی، وبلاگنویس حامی احمدی نژاد و نویسنده کیهان و وطن امروز است؛ هواداری که به دلیل اهانت به رییس دستگاه قضایی محکوم شده، حالا به عنوان سفرنامه‌نویس در هیأت همراه رئیس‌دولت به سازمان ملل حضور می‌یابد. ظاهرا او نیز باید از خوان گسترده ی بیت المال، مورد تشویق و حمایت قرار گیرد.

جدا از اینها، خانواده ی احمدی نژاد که در سفر قبلی نیز حضورشان سوال برانگیز شد؛ علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه؛ اسفندیار رحیم مشایی، رییس دفتر رییس دولت و یار غار وی؛ حمید بقایی، معاون اجرایی؛ مجتبی ثمره هاشمی، مشاور ارشد رییس دولت؛ مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ صادق خلیلیان، وزیر جهاد کشاورزی؛ علی نیکزاد، وزیر راه و شهرسازی؛ لطف الله فروزنده، معاون پارلمانی؛ و سید حسن موسوی، رییس سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی احمدی نژاد را همراهی می کنند.

بر آورد اولیه هزینه های سفری از جیب بیت المال

جدا از تمام هزینه ی رفت و برگشت هوایی و حق ماموریت هایی که به صورت دلاری پرداخت می شود هزینه ی کل اقامت این هیات در هتل وارویک (محل اقامت سال گذشته هیات همراه)، که تخمین زده می شود شامل ۱۰۰ تا ۱۱۰ اتاق و سوئیت و همچنین ۲ وعده غذا در هتل باشد، رقمی نزدیک به ۵۰۰،۰۰۰ دلار می شود.

نکته ی قابل توجه آن که در حین برگزاری نشست سران کشورهای عدم تعهد، انتقادات رسانه ها به هزینه های میلیاردی پاسخ رسمی به همراه نداشت و تنها عنوان شد با یک قرارداد در حاشیه این نشست تمام هزینه ها پوشش داده خواهد شد. اما اینجا این سوال مطرح است که هزینه های این چنینی در حین این سفر چگونه تامین خواهد شد؟ غیر از آن است که باز این خرج ها از حساب بیت المال می رود که این روزها باید در بسیاری عرصه ها (و ازجمله مناطق محروم کشور و به خصوص مناطق زلزله زده ی آذربایجان) هزینه شود؟

یک پاسخ، یک دنیا واکنش

خبرنگار بخش فارسی تلویزیون بی بی سی، در آستانه ی ورود احمدی نژاد از دور و با فریاد، سوال می کند و واکنش او را نسبت به اعتراض نمایندگان مجلس جویا می شود.  فیلم این سئوال و پاسخ رییس دولت برآمده از کودتای انتخاباتی، منتشر می شود؛ ماجرایی جدید به دلیل ادبیات و سابقه ی ذهنی از طرز سخن گفتن احمدی نژاد شکل می گیرد. فضای مجازی به هم می ریزد؛ پاسخ و کلمات مورد استعمال احمدی نژاد مورد شک قرار می گیرد. ابتدا تمام حرف ها بر آن بود که پاسخ احمدی نژاد استفاده ی مجدد از واژه ای رکیک و خارج از ادب برای پاسخ به خبرنگار فارسی زبان و واکنش به نمایندگان مجلس بود. از آن لحظه خبرنگاران و بسیاری تلاش کردند تا واقعیت را نشان دهند و بگویند احمدی نژاد از واژه ی رکیکی استفاده نکرده و تنها گفته است: «جدی می گی!؟ اوه اوه!!»

موضوع آنجا تاسف بر انگیز می شود که مخاطبان اغلب چنین ادبیاتی را درخور وی می دانند و بیانش را توسط احمدی نژاد، بسیار محتمل. کسی که قرار است در مقام رییس جمهور ایران در سازمان ملل سخن بگوید. او در هفت سال گذشته با رفتار و کلام اش، چنان جایگاه این مقام حقوقی را نازل کرده که کمتر کسی در ادای واژه های غیرمرسوم در عرف حقوقی و توسط یک مقام ارشد نظام از دهان وی تردید می کند.

استفاده از تعبیر «بزغاله» برای حمله به مخالفان و یا «خس و خاشاک» خواندن معترضان به نتایج انتخابات، و یا به کار بردن واژگان و تعابیری که تکرار آنها - هرچند پیش از این در رسانه ی ملی صورت گرفته است – به اشاعه ی بد کلامی و بی اخلاقی کمک می کند، به تغییر جایگاه کسی که درست پیش از او نمونه ی اخلاق و خوش کلامی بود کمک کرده، به نحوی که امروز همه بیان کلامی ناصواب از او را بیشتر باور دارند.

mmwty_dr_nywywrkh.jpg

جدا از این، کیفیت پاسخ او، نشان از تفکر و نوع نگاه رییس جمهور در پاسخ گویی به سئوال یک خبرنگار دارد؛ نگاهی که پیشتر نیز او بارها آن را در مواجهه با خبرنگاران ایرانی و حتی خارجی بروز داده است؛ ادبیات و نگاهی که با کنایه و افترا و تهمت و طعن و تمسخر و کینه توزی و تحقیر همراه است.

سخنرانی عمومی

وضع رییس دولت برآمده از انتخابات پرسئوال و ابهام ۱۳۸۸ چنان ناگوار است که پیش از سخنرانی وی در سازمان ملل، دبیر کل این سازمان به او در مورد استفاده از سخنان تحریک آمیز هشدار داد. این هشدار در بیانیه رسمی دفتر بان کی مون و بعد از دیدار او با احمدی نژاد آمد. دبیرکل در مورد تبعات مضر استفاده از الفاظ تحریک‌آمیز، پاسخگویی به اینگونه الفاظ و ابراز سخنان تهدیدآمیز از سوی کشورهای مختلف خاورمیانه تذکر داد. با این حال محمود احمدی نژاد مجددا در سخنرانی خود از حذف اسراییل سخن به میان آورد و گفت: «رژیم صهیونیستی هیچ ریشه ای در خاورمیانه ندارد و در نهایت محو خواهد شد.»

محمود احمدی نژاد می گوید برای نگارش متن نهایی آخرین سخنرانی اش ۳ ماه وقت صرف شده و مجموعا ۱۲ ویرایش بر آن انجام شده است. چندی پیش نیز خبری از تشکیل یک جلسه ی ۵۰ نفره از چهره‌های فرهنگی، روزنامه نگار و اساتید دانشگاه به ریاست اسفندیار رحیم مشایی در ساختمان کوثر ریاست جمهوری برای دریافت پیشنهاد ها برای تدوین این سخنرانی، منتشر شد.

درهرحال، پیام محمود احمدی نژاد برای اصلاح ساختار سازمان ملل و مدیریت جهانی در آخرین سفرش در قامت رییس جمهور اسلامی ایران به گوش جهانیان رسید، پیامی که ۸ سال تکرار آن هیچ واکنشی حتی در سطحی ترین لایه های این سازمان به همراه نداشت.

شایعه ای برای آینده

برخی رسانه های طرفدار احمدی نژاد کوشیدند در برابر عنوان «آخرین سفر»، با طرح این ادعا که «به زودی دکتر محمود احمدی نژاد در قامت دبیر کل سازمان ملل به نیویورک باز خواهد گشت» به منتقدان و مخالفان وی پاسخ دهند.

این ادعا در حالی مطرح شد که بنا بر منشور سازمان ملل، دبیر کل بنا به توصیه شورای امنیت سازمان و با تصویب مجمع عمومی انتخاب می شود. مستقل از اعتماد به نفس یاران و هواداران احمدی نژاد که او را شایسته ی دبیرکلی سازمان ملل متحد می دانند؛ این سوال مطرح است که چگونه در اندیشه ی آنان امکان وقوع چنین پیشنهادی وجود دارد؟

واکنش ها به سخنرانی احمدی نژاد

جی کارنی، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید در واکنش به اظهارات محمود احمدی نژاد در نشست حاکمیت قانون در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: «احمدی نژاد هرچیز توهین آمیز، احمقانه و برخی اوقات نامفهوم را به صورت یک نظم و ترتیب خاصی مطرح می کند. آنچه که او باید بر آن تمرکز کند عدم پایبندی دولت ایران به تعهدات بین المللی و قطعنامه های سازمان ملل است.»

از سوی دیگر ران پروسور، نماینده اسرائیل در سازمان ملل نیز گفت که احمدی‌نژاد نباید در این جایگاه قرار می‌گرفت و با انجام این سخنرانی هیچ قانون و هیچ عدالتی وجود ندارد.

وی تاکید کرد که «این بی‌شرمی و بی‌آبرویی است که به چنین شخصی اجازه صحبت در مورد چنین موضوع مهمی داده شده است. اجازه دادن به احمدی‌نژاد برای سخنرانی در سازمان ملل آن هم در موضوعی نظیر حاکمیت قانون، به معنی انتساب یک آتش‌‌افروز به عنوان آتش‌نشان است.»

در یکی از تندترین واکنش های رسانه ای، روزنامه «نیویورک پست» با چاپ عکسی از محمود احمدی نژاد و با استفاده از یک تیتر ژورنالیستی سخنان او را با نقدی بسیار تند و البته بی ادبانه و کم سابقه در مواجهه با یک رییس دولت، توام کرد.

نویسنده این روزنامه می نویسد: «درحالی‌که او دائما نسبت به اسرائیل نفرت پراکنی می کند و آن را رژیمی نامشروع می داند و از محو شدن و نابودی این کشور سخن می گوید، اما با انگشت خود صلح و دوستی (اشاره به قرار دادن انگشتان به صورت ۷ دارد) را نشان می دهد.»

در واکنشی دیگر، روزنامه «دیلی میل» نیز با چاپ همان عکس، تیتر زد که «شرم بر سازمان ملل که به یک ضدسامی/یهودی در مقدس ترین روز یهودیان اجازه سخنرانی می دهد..»

این روزنامه  با تیتر درشت زیر عکس محمود احمدی نژاد نوشت:« فرومایه (بدصفت)»

اعتراض ایرانیان

mmwty_w_mkhlfn.jpg

چند جمع از ایرانیان با تجمع مقابل هتل محل اقامت هیات ایرانی با در دست داشتن پلاکاردهایی به حضور وی اعتراض کردند. ازجمله گروهی از حامیان جنبش سبز با پلاکاردها و تصاویری از زندانیان سیاسی و شهدای جنبش سبز به حضور این هیات اعتراض کردند. در این میان گروهی با دست گرفتن پلاکاردهایی که عکس احمدی نژاد، اوباما و نتانیاهو را در کنار هم قرار داده بودند و با تیتر «' آنها به فکر مردم ایران نیستند» به تحریم های اعمال شده و جو جنگ طلبانه ی موجود نیز اعتراض کردند.

در سوی دیگر، گروهی از غیرایرانیان با نام « اتحاد علیه ایران اتمی» با چاپ پلاکاردهای از عکس های احمدی نژاد با تیتر سازمان ملل جای تو نیست، به حضور او اعتراض کردند و در تبلیغی دیگر، خواهان تحریم هتل محل اقامت هیات ایرانی شدند.

سفر احمدی نژاد به نیویورک با همه ی ریخت و پاش ها و هزینه های مادی و معنوی اش برای ایران و ایرانیان پایان خواهد یافت؛ اما کاش کسی بود در حاکمیت جمهوری اسلامی که در مورد «هزینه ـ فایده»ی این دست سفرها، با این عرض و طول، ارزیابی و قضاوتی منصفانه می کرد و اگرنه مواخذه ای، دست کم پرسشی...


 


علی اکبر جوانفکر ˈ مشاور مطبوعاتی احمدی نژاد ، سرپرست موسسه فرهنگی - مطبوعاتی ایران و مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ( ایرنا) بازداشت شد.

او ساعت 18 و 30 دقیقه چهارشنبه و همزمان با آغاز سخنان محمود احمدی نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل متحد ازسوی دادستانی استان تهران بازداشت شد.

دادستانی تهران نیز اعلام کرد که جوانفکر  به دو فقره حبس تعزیری محکوم شده بود و برای اجرای حکم محکومیت خود به زندان معرفی شد.

 براساس اعلام دادستانی جوانفکر به اتهام توهین به رهبری ، نشر مطالب خلاف موازین اسلامی و مطالب مخالف عفت عمومی علاوه بر دو فقره محکومیت حبس تعزیری ، به محرومیت از هرگونه اشتغال و فعالیت مطبوعاتی و رسانه ای نیز محکوم شده است .

دادگاه کیفری استان تهران در ۲۵آبان سال گذشته ،جوانفکر را به تحمل شش ماه حبس تعزیری به اتهام نشر مطالب خلاف موازین اسلامی و شش ماه حبس تعزیری دیگر به اتهام انتشار مطالب خلاف عفت عمومی محکوم کرده بود.

این دادگاه مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) را از هرگونه اشتغال و فعالیت مطبوعاتی در هررده و سمتی اعم از دولتی و یاخصوصی به مدت سه سال محروم کرده بود.

براساس گزارش شبکه ایران سه ماه بعد شعبه ۳۲ دیوان عالی کشور با نقض حکم دادگاه کیفری تهران در مورد پرونده اتهامی نشریه خاتون (روزنامه ایران) یک فقره مجازات شش ماه حبس تعزیری علیه علی اکبر جوانفکر را حذف و شش ماه حبس تعزیری دیگر علیه وی را قطعی کرد.

جوانفکر همچنین به تازگی نیز از اتهام وارده از سوی سازمان بازرسی کل کشور تبرئه شده است.


 


گزارشها حکایت از توقیف روزنامه شرق دارد.براساس گزارشها همچنین هادی حیدری کاریکاتوریست روزنامه شرق احضار شده است.

روزنامه شرق از صبح امروز و در پی انتشار کاریکاتوری از هادی حیدری آماج حملات محافظه کاران و به خصوص نمایندگان مجلس قرار گرفت. 

کاریکاتور مورد بحث با عنوان «چشم‌بندان» افرادی را نشان می دهد که به صف شده و در حال بستن چشمان یکدیگر هستند. محافظه کاران معترض ادعا کرده اند که این طرح با قصد توهین به رزمندگان جنگ هشت ساله به تصویر کشیده شده است.

این در حالی است که هادی حیدری، هنرمند کاریکاتوریست که خود فرزند یکی از جانبازان جنگ هشت ساله است با انتشار توضیحاتی، این موضوع را رد کرده و گفته است: مقصود از این طرح، نشان دادن «جهل» است که عده‌ای در روز روشن در حال بستن چشمان یکدیگرند تا روشنایی آفتاب را نبینند. اگر طراح، بخواهد رزمندگان را به تصویر بکشد، باید لباس جنگ، سلاح جنگ و فضای جنگ را به تصویر بکشد.

آقای حیدری همچنین یادآور شده است که: "کسانی که گذشته مرا و خانواده‌ام را می‌شناسند، از عمق ارادتم نسبت به رزمندگان شجاع جنگ، آگاهند. در هیچ شرایطی حاضر به اهانت به این بزرگواران که همه‌ی ما مدیون از جان گذشتگی‌هایشانیم نخواهم بود."

با افزایش حملات به روزنامه شرق و خصوصا نقشی که خبرگزاری فارس بر عهده گرفته برخی در ایران معتقدند، محافظه کاران با قربانی کردن روزنامه شرق در حال تلاش برای ایجاد تنش مصنوعی و انحراف افکار عمومی از رویدادهای روز هستند.

نامه جمعی از کارتونیستها در حمایت از هادی حیدری

متاسفانه کارتونیستها و کاریکاتوریستها که به حق از متعهدترین و درعین حال آسیب پذیرترین اقشار هنری کشورند و با ناچیزترین دستمزد یا حتی بدون دریافت دستمزد به خاطر اعتقادات و آرمانهایشان به فعالیت می پردازند در مقاطع مختلف به خاطر برداشت های غلط از اثرشان در معرض سخت ترین ناملایمات قرار گرفته اند.هنر کاریکاتور به خاطر ماهیت پیچید
ه اش به همان اندازه که در انتقال مفاهیم موفق است به راحتی می تواند خواسته یا ناخواسته منجر به سوء برداشتهای بعضا عجیب و حتی خطرناک شود که هرگز مد نظر کارتونیست نبوده است . هادی حیدری که سوابق خودش و خانواده اش گواه بر عشق به نظام اسلامی و دفاع مقدس است امروز در معرض این سوء برداشتها است . کاریکاتور چاپ شده در روزنامه شرق که اعتراض برخی از مسئولان و مردم را برانگیخته است به زعم ما هرگز و هیچگاه به معنای توهین به ابرمردان عرصه دفاع مقدس نیست چرا که کوچکترین نشانه و سمبلی از دفاع مقدس و رزمندگان درآن دیده نمی شود و عجیب ترین و دورترین مفهومی است که از این کارتون برداشت می شود سئوال ما این است که به استناد چه تصویر یا سمبل یا نشانه ای می توان به این نتیجه رسید که منظور کارتونیست ، قهرمانان دفاع مقدس بوده اند .
لذا ما کارتونیستها وکاریکاتوریستهای ایران که در مقاطع مختلف دفاع مقدس و پس از آن ، ضمن اثبات ارداتمان به رزمندگان سلحشور ، تلاش کرده ایم که دوشادوش این عزیزان از تنها بضاعتمان که هنرمان بوده وهست در راه دفاع از میهن و اعتقاداتمان استفاده کنیم با توجه به شناختمان از خالق اثراز یک سو و تخصصمان از سوی دیگر ضمن تاکید و گواهی بر سوء تعبیر از کاریکاتور مزبور ، مجددا مراتب علاقه قلبی مان را به ابرقهرمانان دفاع مقدس اعلام می کنیم و تاکید داریم که معنای کاریکاتور چاپ شده صرفا نشان از جهل عده ای دارد که نه تنها واقعیت را نمی بینند که دیگران را نیز ازدیدن واقعیت محروم می کنند .
کامبیز درمبخش ، جواد علیزاده ،جمال رحمتی ،فیروزه مظفری ، حسین صافی ،حسن کریم زاده ،بزرگمهر حسین پور ،علی جهانشاهی ، ابوالفضل محترمی ، کیوان زرگری ،کیارش زندی ،علی درخشی ،امین مویدی ،سلمان طاهری ، یحیی تدین ، سعید نوروزی ، محسن ایزدی ، مهدی تمیزی ، مهدی عزیزی ، نعیم تدین ، نازنین جمشیدی، امین منتظری

 
 


 


آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خواستار ایجاد وفاق و وحدت ملی، فضای باز سیاسی، توجه به خواست مردم، اجرای کامل قانون اساسی، سیاست تنش‌زدایی و حل مشکلات بین‌المللی شد.

به گزارش ایسنا، آقای هاشمی رفسنجانی که در دیدار با جمعی از رزمندگان جنگ هشت ساله سخن می گفت به تمجید از پذیرش قطعنامه و توقف جنگ از سوی آیت الله خمینی پرداخت و با اشاره به جمله «نوشیدن جام زهر» گفت: متأسفانه امروز بسیاری از مغرضان باری منفی به این «عبارت» موردنظر امام راحل می‌دهند، اما به واقع بنیانگذار جمهوری اسلامی معنایی مثبت و کارگشا و در جهت حل مشکل ایفاد کرده بودند.

هاشمی افزود: با تدابیر امام راحل و مسئولان کشور، توانستیم پس از جنگ از انزوای بین‌المللی خارج و با در پیش گرفتن سیاست تنش‌زدایی، دروازه‌های سرمایه‌گذاری و تسهیلات خارجی را برای احیای تولید و ساخت بنیان‌های اقتصاد فراهم آوریم.

هاشمی رفسنجانی با تاکید بر لزوم خروج از انسداد سیاسی و مشکلات اقتصادی کنونی، خواستار بازگشت به وفاق، همدلی و اتحاد دوران جنگ شد و تصریح کرد: ایجاد وفاق و وحدت ملی، فضای باز سیاسی، توجه به خواست مردم، اجرای کامل قانون اساسی، سیاست تنش‌زدایی و حل مشکلات بین‌المللی از لوازم و زمینه‌های مناسب خروج از ناکارآمدی‌های فعلی است.


 


 قیمت دلار در بازار تهران در بعدازظهر امروز چهارشنبه به ۲۶۴۰ تومان، یورو به ۳۴۶۰ تومان، پوند به ۴۳۸۰ تومان و درهم به ۷۳۰ تومان رسیده است.

به گزارش مهر در همین حال، قیمت هر عدد سکه تمام بهار آزادی طرح جدید و قدیم یک میلیون و ۵۰ هزار تومان، نیم سکه ۵۲۸ هزار تومان، ربع سکه ۲۶۵ هزار تومان، سکه گرمی ۱۴۵هزار تومان، هر گرم طلای ۱۸عیار ۱۰۵هزار و ۹۶۰ تومان و هر اونس طلا در بازارهای جهانی ۱۷۴۵ دلار گزارش شده است.

جدول قیمت انواع ارز و سکه در بعدازظهر امروز چهارشنبه به شرح ذیل است:


 


سید ابراهیم نبوی

 

 

 

 

 

آقای شمقدری ... به خانواده سلام برسانید

raport_9107052_yekhabeghand.jpg

اصلا خیلی هم خوب است. همه کشورهای دنیا دارند، خب ما هم باید داشته باشیم. البته قبلا هم داشتیم، ولی تا سه چهار سال پیش خیلی مشخص نبود که داریم. یعنی یا چند تا با هم داشتیم، که معلوم نبود بالاخره می خواهیم از کدامش استفاده کنیم، یا چون خیلی استفاده نمی کردیم، معلوم نبود که اصلا داریم. ولی از سه چهار سال پیش هم داریم، هم مدام در حال استفاده هستیم، هم یکی بیشتر نیست. برای همین هم معلوم است که داریم و خوبش را هم داریم. اصلا مگر ما از بقیه کشورهای دنیا چیزی کم داریم که نداشته باشیم. تازه در طول این سی و چند سال همه کشورهای دنیا به جز ما و ونزوئلا و بورکینوفاسو و چند تا کشور دیگر، دارند از بالای برج با سر می افتند زمین و متلاشی می شوند، ولی ما به یمن همین کاغذپاره هایی که در حال افتادن به اسم قطعنامه برایمان صادر کرده اند و قطعنامه دانشان هم پاره شده، صد برابر پیشرفت کرده ایم.

از همه مهمتر، ما یک حسن عباسی داریم که خودش اصلا اصل خود جنس مرغوب است. هر روز دارد صد و بیست و شش تا از همین ها برای کشورهای دیگر درست می کند، خودمان که جای خود داریم. بعد هم با آمدن دکتر مموتی و دوستان مگر می شود نداشته باشیم؟... اصلا زشت است، باید داشته باشیم. ... چی ؟ ... آهان، ببخشید ...یادم رفت بگویم چه داریم. خب، معلوم است ... ما هم مثل همه کشورهای دیگر دنیا" دکترین" داریم. دکترین هم یعنی نظریه و آموزه‌ای علمی، فلسفی، سیاسی، مذهبی و مجموعه‌ای از سیستم‌های فکری که مبتنی بر پایهٔ اصول معینی باشد. به عبارت ساده تر، دکترین نوعی از جهان‌بینی است که برنامه‌های سیاسی بر اساس آن برنامه ریزی و اجرا شود. دکترین سیاسی هم که یعنی تنظیم اصولی که بر طبق آن دولت‌ها مشی خود را تعیین می‌کنند.

بر همین اساس"ما هم دکترین داریم"، یعنی دولتمان مشی خودش را بر اساس یک نظریه و آموزه فلسفی و فلان و ... تنظیم کرده و دارد چهار نعل پیش می رود. اصلا پیشرفت خارق العاده ای هم که سردار جعفری می گوید همین است.

و بالاخره طبق شواهد موجود دکترین سیاسی دولت جمهوری اسلامی،"ایجاد ارتباط منسجم و همه جانبه بین شمبلیله است با شقیقه". طبق همین مشی سیاسی هم مثلا بر می دارد یک کمیته انتخاب فیلم ایرانی برای معرفی به اسکار را انتخاب می کند. پوران درخشنده و نیکی کریمی و شهرام اسدی، فریدون جیرانی، حسین زندباف، علی شاه‌حاتمی، حمیدرضا صدر، علی معلم و امیر اسفندیاری هم که انتخاب شده اند می نشینند با بررسی ضرورت و یا عدم ضرورت حضور سینمای ایران در هشتاد و پنجمین مراسم اسکار با توجه به ساختار حاکم بر هالیوود و به ویژه در موقعیت فعلی بین‌المللی، ضمن محکوم کردن اهانت به پیامبران در هر شکلی و خصوصا در سینما، تصمیم به مشارکت فعال در این زمینه جهت استفاده از کلیه فضاهای موجود برای نمایش استعدادهای سینمای ایران و تعیین قواعد بازی به مصلحت این سینمای نجیب می گیرند ... یعنی بالاخره به هر بدبختی بود، تصمیم می گیرند در مراسم اسکار شرکت کنند.

بعد از این تصمیم شجاعانه که نشانه هایی از همان دکترین سیاسی را هم در خودش داشت، دوازده فیلم «آینه‌های روبرو» نگار آذربایجانی، «بغض» رضا درمیشیان، «بوسیدن روی ماه» همایون اسعدیان، «چیزهایی هست که نمی‌دانی» فردین صاحب‌زمانی، «راه آبی ابریشم» محمدرضا بزرگ‌نیا، «زمانی برای دوست داشتن» ابراهیم فروزش، «سعادت‌آباد» مازیار میری، «گلچهره وحید موساییان، «مرگ کسب و کار من است امیر ثقفی، «ملکه» محمدعلی باشه آهنگر، «نارنجی‌پوش» داریوش مهرجویی و «یه حبه قند» رضا میرکریمی را در فهرست اولیه قرار می دهند.

raport_9107051_yekhabeghand.jpg

و در نهایت با توجه به استاندارد و ارزش‌های تولید، استفاده خوب از عناصر فیلمسازی، توجه به فضا و جغرافیای بومی و برخورداری از شناسنامه‌ای ایرانی، فیلم «یه حبه قند» ساخته رضا میرکریمی را برای معرفی به اسکار انتخاب می کنند.

اما در همین حالی که این دوازده نفر خیلی شیک و خوشکل در حال نوشتن متن اعلامیه خودشان بودند،... آقای جواد خان شمقدری هم دارد نامه ای می نویسد به این مضمون: خیلی هم دست شما درد نکند، زحمت کشیدید، چرا بیشتر ندادید و ... پیشنهاد می‌ کند تا زمانی که دست‌اندرکاران آکادمی اسکار نسبت به سازندگان فیلم موهن، واکشنی در خور شأن نشان نداده‌اند به عنوان همدلی و همراهی با قلوب مجروح و زخم دیده یک و نیم میلیارد مسلمانان و بلکه هفت و نیم میلیارد آزادگان جهان، و کی به کیه بلکه دویست و سی میلیارد آدمی که تا به حال به این دنیا آمده اند و رفته اند، از مشارکت سینمای ایران در این رویداد سینمایی امتناع شود...

و به این ترتیب دکترین سیاسی جمهوری اسلامی را در بالاترین سطوح ممکنه عملیاتی می کند. به طوری که ما از ابراز هرگونه احساساتی در این زمینه، با استفاده از کلمات معذوریم و شاید وقتی دیگر، در دیداری حضوری اقدامات لازم را به عمل بیاوریم.

اما یک سوال ذهن مارا به شدت به خودش مشغول کرده که شاید ذهن شما را هم مشغول کند:

جناب آقای شمقدری، حالتان چطوراست؟ خانواده خوب هستن؟ سلام برسونید

فرمان ده ماده ای دکتر

raport_9107053newyork.jpg

حلال زاده تا اسم شقیقه می آید، از یک جایی پیدایش می شود. " دکتر الفنون پیش از ظهر دوشنبه به وقت محلی در اجلاس عالیرتبه "حاکمیت قانون" با بیان اینکه موضوع این نشست بسیار مهم و زیربنای اصلی تمام موضوعات است و ما هم خیلی به امور زیربنایی علاقه داریم، به تشریح پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران برای استقرار هر چه بهتر قانون در روابط بین المللی پرداخت.

یک: با اصلاح فوری مقررات، مجمع عمومی به عنوان بالاترین رکن سازمان ملل جایگاه حقیقی خود را به عنوان جلوه مشارکت عمومی در مدیریت جهانی بازیابد و در غیر اینصورت مثل جبهه مشارکت برود زندان.

دو: با مشارکت همه اعضای مجمع عمومی و به فوریت، مقررات ناظر بر شورای امنیت هم به لحاظ حدود اختیارات و وظایف و هم به لحاظ ساختار و تشکیلات مطابق با اصل صد و ده قانون اساسی ایران به طور کامل دگرگون و اصلاح شود.

سه : اصول مترقی عدالت و انصاف در وضع و اجرای قانون به منظور سهولت در امر اختلاس های کلان حذف و محمود بهمنی به عنوان رئیس بانک جهانی منصوب شود.

چهار: جامعه جهانی به طور یکپارچه اشغالگران را مسئول بشناسد و تلاش نماید سرزمین های اشغال شده ایران ، سوریه، روسیه، ونزوئلا ، سودان و ...در دست مسئولان باقی بماند و حقوق ملتها به شماره حساب 110 بانک ملی شعبه مرکزی واریز شود.

پنج: اصول ممنوعیت تهدید یا توسل به زور در روابط بین دولتها و حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات و سایر سوسول بازی های بین المللی ملغی و اسرائیل و آمریکا و انگلیس و ... باید در اسرع وقت از روی نقشه جغرافی محو شوند.

شش: اصل برابری حاکمیت دولتها رعایت گردد و همه دولتها از فرصت برابر برای مشارکت در مدیریت، هنجارسازی و تصمیم گیری در سطوح بین المللی برخوردار باشند و کمک کنند ما انقلابمان را به کشورهای دیگر صادر کنیم.

هفت: همه دولتها، یا به تعهدات بین المللی خود طبق معاهدات و حقوق بین الملل به طور یکسان عمل کنند، یا مثل ما عمل نکنند... اتفاقی نمی افتد. مهم نیست.

هشت: اگر راست می گویید هیچ دولتی در برابر قوانین تحمیلی کشورهای زورگو تمکین نکند و اجازه بدهد ما بمب اتم بسازیم تا نشان بدهیم زورگویی یعنی چه.

نه: حقوق مشروع و قانونی دولتها باید محترم شمرده شود و حقوق مشروع و قانونی ملت ها به کسی مربوط نیست، چهاردیورای اختیاری.

ده: احترام به انبیا الهی و ادیان آسمانی که میراث مشترک بشریت هستند، کشک است و باید مورد استفاده قانونی، غیر قانونی،فراقانونی و بی قانونی در عموم جوامع قرار گیرند و موجبات رشد اقتصادی و توسعه عرضی و طولی و عمقی بیت معظم، مجمع روحانیت مبارز و فامیل های وابسته به خصوص قرارگاه عمار و برادران مشائی، بقایی، رحیمی، مصباح، تمساح و ... را فراهم آورند.

و من یقرا الفاتحه علی الدنیا و السازمان ملل ... ان شاءا...

سالاد فصل با هویچ و پیاز و چوب لباسی

اساسا هر کدام از این شخصیت های موجود در این نظام، آدم را ناخودآگاه یاد یک چیزی می اندازند، اما هنوز در مورد حسین جان به نتیجه قطعی نرسیده ام و نمی دانم بیشتر آدم را یاد نخود می اندازد، یا پیاز ، یا بطری، یا ...اما فکر می کنم با اینکه مثل نخود همه جا هست و در وزش بادهای موسمی خیلی موثر است، اما شباهتش به سر و ته پیاز هم خیلی زیاد است. بطری هم که جای خود دارد...البته این یکی مربوط به گذشته می شود و فعلا باقی رفقا جایش را پر کرده اند.

این مشبه به به سر و ته پیاز که بالاخره معلوم نیست سر پیاز است یا ته پیاز یا اصلا نماینده پیاز در موسسه کیهان اظهارات فریدون عباسی، رئیس سازمان انرژی اتمی را رد کرده است، که گفته بود:
" «گاهی اوقات ما اطلاعات غلطی به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منتقل می‌کردیم، چون چاره دیگری برای گمراه کردن جاسوسان نداشتیم. گاهی خودمان را ضعیف و گاهی نیز قوی‌تر از آنچه واقعا بودیم جلوه داده‌ایم."

حسین جان با انتشار یادداشتی این حرف های رئیس سازمان انرژی اتمی را «بی‌اساس، غیرمنتظره» ، «تعجب‌آور»، خجالت آور، نکبت، موهن و بی تربیت دانسته و نوشته اظهارات «نسنجیده» و «غیر واقعی» و«خطای فاحش» عباسی «هدیه‌ای به دشمنان» جمهوری اسلامی است، که متاسفانه دشمنان نظام هم هدیه را باز نکرده پس نمی فرستند و تا فیها خالدون نظام از این بابت دچار سوختگی می شود.

وی در ادامه و طبق معمول که خیلی بچه کنجکاو و پرونده سازی است پرسیده است:«جناب دکتر عباسی از طرح این ادعا چه انگیزه‌ای داشته و در جغرافیای سخن خویش کدامیک از منافع ملی کشورمان را دنبال می‌کرده است؟ به کدام یک از سرویس های جاسوسی وابسته بوده و از کدام یک پول گرفته است؟ آخرین بار کی به اسرائیل رفته و در کدام پایگاه نظامی آمریکا توسط درجه داران کلاه آبی انگیسی آموزش های نظامی دیده است؟ کی و کجا با هیلاری کلینتون قرار ملاقات گذاشته و از بنیاد سوروس چه برنامه ای برای نابودی و براندازی نظام گرفته است؟ ... و سوالات مشابه

و در آخر هم عباسی دربه در را به عنوان رئیس سازمان انرژی اتمی، مسئول اظهارنظر درباره برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ندانسته و معتقد است این شخص باید در نقش هویج یا چوب لباسی به اظهار نظر بپردازد و یا به عنوان نگهدارنده پرچم پشت تربیون نماز جمعه و سایر تریبون های مربوطه مورد استفاده و بهره برداری قرار بگیرد.

جشنواره سن سباستین و میهمان ویژه نیویورک

raport_9107056_stontravolta.jpg

در حالی که شصتمين جشنواره‌ فيلم سن‌سباستين به عنوان قديمي‌ترين و معتبرترين رويداد سينمايي كشورهاي اسپانيولي‌زبان، جايزه‌ يك عمر دستاورد هنري «دونوستيا»را به اليور استون و جان تراولتا،‌ دو سينماگر سرشناس هاليوود تقدیم کرد، روابط عمومی انتشارات مجنون هم اعلام کرد، کتاب "میهمان ویژه نیویورک" شامل حاشیه هایی از هفتمین سفر تفریحی گردشی مموتی، به نیویورک، مراحل ویرایش نهایی خود را پشت سر گذاشته و آماده انتشار است.

تراولتا در مراسم يكشنبه شب جشنواره‌ فيلم سن‌سباستين ، جايزه‌«دونوستيا» خود را از دستان «بنچيو دل تورو» دريافت كردو گفت: انرژي زيادي صرف كمرنگ و بي‌اعتبار كردن افراد ديگر مي‌شود. بنابراين وقتي گروهي جمع مي‌شوند تا روي شانه‌ تو بزنند و بگويند كارت خوب است، آن را با كمال ميل مي‌پذيرم و سپاسگزارم.

و گفتنی است انتشارات مجنون، تا بحال کتابهایی مثل" 21ساعت با رییس جمهور"،"سفر به سلامت" و"حکمت و دیالکتیک"را با حدود20 هزار تیراژ درباره مموتی منتشر کرده و این اقدام احمقانه را همچنان با همین کتابی که امیرحسین انبارداران نوشته است ادامه می دهد.

raport_9107055_stontravolta.jpg

اما دل‌تورو پيش از اعطاي جايزه به اوليور استون درباره وي گفت: استون مثل هيچكس نيست، كارگرداني نترس و متعهد كه واقعيت را بدون آرايه يا دروغ به تصوير مي‌كشد. استون، كارگردان فیلم «وحشي‌ها» هم با تشكر از حمايت سن‌سباستين از دستاوردهاي 25 سال گذشته‌اش گفت: سن‌سباستين تو حتما قلب بزرگي داري. اين جا يك شهر زيبا با مردم و فرهنگي زيباست.

سردار سازندگی با چراغ خاموش

raport_9107054_hashemi.jpg

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که گویا جدی جدی بچه های خودش را مثل بچه های مردم می داند و کار پیگیری پرونده هایشان را به همان وکیل امیدوار داده است، به مناسبت هفته دفاع مقدس با چراغ خاموش ... ببخشید با جمعی از رزمندگان، جانبازان، ایثارگران، اهالی قلم و ناشران دفاع مقدس دیدار و گفت‌وگو کرد.

raport_9107057_mehdiyaser.png

در این دیدار هاشمی انتقاد از تحریف تاریخ دفاع مقدس توسط عده‌ای جبهه‌ندیده، آنان را میراث‌خواران ناجوانمرد رزمندگان و ایثارگران حقیقی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی خواند و گفت: این ظلم به انقلاب، نظام و کشور است که حق و حضور ایثارگران و رزمندگان را نادیده بگیریم و آنان را از صحنه‌های حساس کشور کنار بگذاریم.

اما دقیقا اشاره نکرد که وقتی یک نفر یا یک نظام، یا یک نفر که برای خودش یک نظام است، یا یک نظام که کلا یک نفر بیشتر نیست، یا یک نظامی که نظام را گرفته دستش، یا یک نظام که یک نفر اختیارش را داده دست نظامی ها، یا ... ،حق و حضور کل مردم یک کشور را نادیده بگیرد و از صحنه های حساس کشور کنارشان بگذارد و تازه راه و بیراه توی سرشان هم بزند، به چی و کی و کجا ظلم کرده است؟

و از آنجا که آقای هاشمی خیلی عادت ندارد دقیقا به چیزی اشاره کند، و معمولا وقتی دقیقا به چیزی اشاره می کند، بعدا صدایش در می آید که دقیقا به چه چیزی اشاره کرده است، ما هم اصرار نمی کنیم و همچنان به قول وکیل امیدوار خانوادگی شان، صبر می کنیم تا ببنیم بالاخره چه می شود و کی صدایش بلند می شود.

شما هم صبر کنید... 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به irangreenvoice-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به irangreenvoice@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

بازار امروز

Loading currency converter .. please wait

loading
currency converter
please wait
....

خبرهاي گذشته