هستي نيوز،از آن سوي فيلتر جمهوري اسلامي خبر پراكني ميكند

-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد...
http://groups.google.com/group/hasti-news
------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ شهریور ۱۴, یکشنبه

Latest News from Koocheh for 09/05/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



اکبر ترشیزاد / رادیو کوچه

در دهه‌ی اخیر و با بالا گرفتن تنش‌های سیاسی میان دو جناح درون حاکمیت جمهوری اسلامی، مسایلی از زندگی خصوصی طیف موسوم به اصلاح‌طلب به بیرون درز کرد که سرآغاز باز شدن رازی بود که بالاخره از پرده بیرون افتاده بود. حکایت از آشفتگی‌هایی بود که در زندگی خانوادگی بسیاری از فعالان موسوم به چپ اسلامی رخ داده بود، ازدواج‌های دوم و سوم و بیش‌تر بدون اطلاع از همسر نخست، وجود روابط گسترده غیر شرعی (به تعبیر مذهبی) و خارج از خانواده و پدیدار شدن سر و کله‌ی معشوقه‌ها. سبک و روش‌های متفاوت در زندگی‌های خصوصی و در خفا با آن‌چه که به وسیله عموم مردم دیده می‌شود، فرزندانی که از خطوط سیاسی پدران و مادرانشان بریده‌اند و برخی حتا خط مشی‌های مستقلی را برای زندگی خود برگزیده‌اند.

هنگامی‌که برای نخستین بار چنین مسایلی در رسانه‌ها و از سوی جناح محافظه‌کار مطرح شد، نیروهای چپ سعی کردند وانمود کنند که این صحبت‌ها شایعات بی‌اساسی هستند که جناح رقیب برای خارج کردن آن‌ها از میدان رقابت سیاسی درست کرده‌اند، گرچه بی‌شک این موضوع هم بخشی از اهداف بازی قدرت بود. اما تمامی‌اش نبود. به تدریج و با گسترده‌تر شدن دامنه‌ی این واقعیات پشت پرده که تا دیروز به سبب در قدرت بودن سیاسیون حاکم و عدم وجود اختلافات عمده در پرده مانده بود، اصلاح‌طلبان خود وارد بازی شدند و نمونه‌هایی شبیه آن را در جریان رقیب نیز افشا کردند.

واقعیت اما چیز دیگری را نشان می‌داد. ریشه‌ی این موج گسترده پشیمانی نیروهای سیاسی چپ مذهبی از روش زندگی گذشته‌ی خود در کجا بود؟ در واقع این جریان به سال‌ها پیش از انقلاب بر می‌گردد. اندیشه های کلاسیک چپ هم‌چون سوسیالیسم، مارکسیسم و کمونیسم، در صد سال اخیر دارای بالاترین محبوبیت در میان مخالفان سیاسی و روشن‌فکران جهان و ایران بوده است. این گستردگی به میزانی بوده است که اگر بخواهیم از حذب یا گروه اپوزیسیونی در ایران با گرایشات راست نام ببریم اسامی و نمونه‌ها اندک هستند، نهضت آزادی ایران و جبهه ملی. جالب این‌جا است که در بسیاری از موارد روشن‌فکرانی که گرایشات دیگری داشتند برای متهم نشدن به سازش با غرب و یا وابستگی، اعتقادات واقعی خود را پنهان می‌کردند. البته بودند روشن‌فکران و نویسندگانی هم چون «ابراهیم گلستان» که راه و روش خود را پنهان نمی‌کردند. گروه‌های مذهبی نیز روشی التقاطی داشتند و با وجودی که برخی خود را مخالف اندیشه‌های چپ می‌دانستند در عمل روش‌های سیاسی مبارزاتی‌شان برگرفته از تفکرات چپ بود.

همیشه بین اندیشه‌ها و آرمان‌های بنیان‌گذاران یک فلسفه سیاسی اجتماعی با چیزی که بعدها اجرا می‌شود تفاوت‌های عمیقی وجود دارد. در این‌جا قصد ما نقد روش‌های زندگی مارکسیستی، کمونیستی یا دیگر گرایشات چپ نیست بلکه می‌خواهیم تاثیر آن را بر زندگی یک نسل نشان دهیم. در این اندیشه‌ی آرمانی، زندگی خصوصی، علایق هنری و حتا خصوصی‌ترین امور شخصی هم‌چون روابط عاطفی و عشقی و در شکل افراطی‌تر آن حتا نحوه‌ی پوشش یک هواخواه، عضو و یا وفادار به این تفکر باید به نوعی باز کرد و در خدمت اندیشه‌های سیاسی حزب‌اش باشد. این ایدوئولوژی نیازهای انسان‌ها را هم بر اساس میزان در خدمت توده‌ها بودن طبقه‌بندی می‌کند، که در مقیاس با موضوعات مهمی هم‌چون مبارزه سیاسی اعتقادی برای رسیدن به آزادی توده‌ها و برپایی حکومت طبقه‌ی پرولتاریا و نابودی امپریالیسم، عشق و سکس و روابط عاطفی، شخصی و خانوادگی، گرایشاتی بورژوایی به شمار می‌آیند. نتیجه ی عملی چنین طرز فکری چشم بستن بر عواطف و به حاشیه راندن علایق فردی از جمله روابط جنسی است. بر این اساس انقلابی‌های حقیقی افرادی شناخته می‌شوند که زندگی خود را بر مبنای این نظریات بنا می‌کردند. آن‌ها هم‌راه، شریک عاطفی و در نهایت همسر خود را از بین افرادی با سلایق یک‌سان حزبی ایدوئولوژیکی انتخاب می‌کردند، کسی که بتواند بیش‌ترین کمک را برای رسیدن به اهداف ایدئولوژیکی مکتبی‌شان بنماید.

طبیعی است در این انتخاب‌ها موضوعاتی هم‌چون عشق، احساس و کشش‌های عاطفی نادیده گرفته می‌شد و تنها آرمان حزب یا گروه در نظر گرفته می‌شد. این بود که ازدواج‌های ایدوئولوژیکی و یا به تعبیر مذهبی‌ها مکتبی در بین این گروه‌ها شایع شد. پس از پیروزی انقلاب و با همه‌گیر شدن فلسفه سیاسی چپ در بین مذهبی‌ها این موضوع گسترش بیش‌تری یافت و فضای انقلابی و جنگی بر آن دامن زد و میزان ارزشی آن را بالا برد، به طوری که گروه‌ها و افراد در این راه از هم پیشی می گرفتند، ازدواج‌هایی بدون برگزاری مراسم خاص و نشستن بر سر سفره‌ی عقد با همان لباس کار یا نظامی از یادگارهای این دوران است. ازدواج با زنان شهدای جنگ یا اعدامی‌های سیاسی  و یا ازدواج‌های حزبی نمونه‌های آشنایی هستند.

پس از گذشت سال‌ها و با پایان جنگ و تغییر فضا از وضعیت انقلابی به فضای سازندگی و بها دادن بیش‌تر به سیاست‌های بازار آزاد و سرمایه‌داری و ترویج آن و در پی آن بی‌ارزش شدن آرمان‌ها و ارزش های انقلابی، شمار فراوانی از نیروهایی که  جوانی خود را در راه ارزش‌های انقلابی و با شیوه مکتبی سپری کرده بودند، تازه پی به کمبود عنصری در زندگی خصوصی‌شان بردند، که سال‌ها سعی کرده بودند آن را پنهان کنند و یا نادیده‌اش بگیرند، یعنی همان زندگی کردن و از زندگی لذت بردن.

از سوی دیگر اما آن ها الگو بودند و نمی‌توانستند به راحتی پشت به این ارزش ها کنند چون بقایشان وابسته به این شعارها و آرما‌ن‌ها بود. این‌جا بود که تناقضات شروع به نمایان شدن کرد. اولین منتقدان این سیاسیون، فرزندان خودشان بودند که با حضور در سفرها و آشنایی با زندگی‌های غربی راه‌های دیگری برگزیدند و برخی زندگی متفاوتی را تجربه کردند.  خود این افراد هم کم کم دست به تجربه ی زندگی‌های عشقی پنهانی و یا ازدواج های دوم و سوم زدند که به طور معمول در صورت آگاهی همسر اول و فرزندان از سوی خود آنان پنهان می‌شد، چون با از بین رفتن اعتبار سیاسی همسران‌شان آن‌ها هم از منافع سرشارش محروم می‌شدند. پس تصمیم به سکوت گرفتند و برخی که پست‌های سیاسی نداشتند به راحتی با آن کنار آمده و زندگی‌هایشان را از هم جدا کردند.

سرانجام با بالا گرفتن درگیری‌های دو جناح حاکم و پس از سال‌ها چیزهایی برای مردم آشکار شده بود، که شاید خودشان پیش از رهبرانشان به آن رسیده بودند و آن چیزی نبود جز تغییر نگاه آن‌ها به زندگی. آنان دیگر نمی خواستند زندگی‌شان در خدمت یک چیز واهی و غیر‌واقعی به نام مکتب باشد. مردم دوست داشتند زندگی کنند، عشق بورزند و تجربه کنند. چیزی که جای آن در اکثر اندیشه‌های انقلابی چپ خالی بود.


 


منبع:کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی

با کوشش کمپین جهانی حمایت از شیوا و هم‌زمان با نقاط مختلف دنیا، ایرانیان ساکن تورنتو روز جمعه سوم سپتامبر با حضور در میدان مل لستمن در مرکز تورنتو به حمایت از شیوا نظرآهاری برخواستند. این برنامه که با مشارکت و میزبانی جبهه متحد دانشجویی در کانادا برگزار شد با استقبال خوبی مواجه شد.

به گزارش دفتر برون مرزی کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی، در آغاز برنامه و پس از سردادن شعار‌های شیوا را آزاد کنید به فارسی و انگلیسی، بیانیه کمپین شیوا به زبان فارسی توسط «نیلوفر گل‌کار» از اعضای کمپین و کمیته گزارش‌گران حقوق بشر و متن انگلیسی توسط «سپیده» از جبهه متحد دانشجویی قرایت شد

سپس «عطا فغانی» فعال دانشجویی و شاعر در حمایت از شیوا سخنانی ایراد کرد و شعری که به تازگی برای شیوا سروده بود را خواند. وی گفت‌: «حضور شیواها در مبارزات امروز مدنی ایران نشان‌گر تقدم جنبش زنان ایران نسبت به دیگر جریانات اجتماعی و سیاسی در داخل کشور است.»

در ادامه‌، «حسن زارع‌زاده» اردشیر مسوول کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی که زمانی با شیوا در این کمیته هم‌راه بود، به عنوان یکی از دوستان نزدیک شیوا به بیان خاطراتی از او پرداخت و گفت: «شیوا از همان بدو هم‌کاری در کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی‌، بدون توجه به افکار و عقاید زندانیان سیاسی به دفاع و حمایت از آنان پرداخت و پس از مدتی فعالیت خود را گسترش داد و در حوزه کودکان و زنان کوشش های زیادی از او دیدیم.»

اردشیر در ادامه گفت: «شیوا از نزدیک با کودکان کار زندگی کرد تا آن‌ها را احساس کند و بهتر بشناسد و همین باعث شد با حس و توانایی بیش‌تری به یاری آن‌ها برود.»

در این برنامه «حسام فریاد» خواننده و هنرمند ساکن تورنتو، قطعه‌ای برای شیوا خواند و حاضران او را هم‌راهی کردند.

سخن‌ران بعدی نماینده سازمان عفو بین‌الملل آقای اندی باکستون بود که به کوشش‌های این سازمان در مورد شیوا اشاره کرد و گفت همین امروز امنستی بیانیه جدیدی در مورد شیوا صادر کرده و خواستار آزادی او شده است. او با ذکر نام تعدادی از زندانیان سیاسی از جمله ابوالفضل عابدینی و مجید توکلی گفت سازمان عفو بین‌الملل می‌کوشد از حقوق زندانیان سیاسی حمایت کند.

در پایان این برنامه، بیانیه جبهه متحد دانشجویی توسط آزاده قرایت شد. در این بیانیه آمده است‌: «امروز، حمایت از شیوا نظر آهاری‌، این دختر شجاع و دلار ایران زمین، به وظیفه‌ای ملی تبدیل شده است. چرا که او اینک  برای دفاع از حقوق فرزندان‌، پدران و مادران‌،  و برادران خواهران ما در پشت میله‌های زندان است. این بیانیه می‌افزاید: «ما در جبهه متحد دانشجویی، با حمایت از شیوا نظرآهاری، این سمبل انسانیت‌، نگرانی عمیق مان را نسبت به وضعیت او اعلام می‌داریم، و بر این باوریم که کلیه اتهاماتی که جمهوری اسلامی برای او ساخته، تنها برای به وحشت انداختن دیگر کوشندگان و در نتیجه مردم ایران است.»

حاضران در مراسم چندین بار با سردادن شعار و خواندن سرود خواستار آزادی شیوا و دیگر زندانیان سیاسی در ایران شدند.


 


آرش و آوا / دفتر آمریکا / رادیو کوچه

arash.ava@koochehmail.com

«سالار عقیلی» در یازدهم  آذر سال پنجاه و شش در تهران متولد شد.  از کودکی به تشویق مادرش شروع به فراگیری موسیقی کرد. در سال هفتادو دو وارد هنرستان موسیقی شد و در آن‌جا با سازهای مختلفی از جمله سنتور‌، سه تار، تمبک ، پیانو و …. و آواز زیر نظر اساتیدی چون «رضا مهدوی» (سنتور)‌، «امیر بیداریان»(تمبک)‌، «حمید دیباور» (تئوری موسیقی و سلفژ)‌، «وارطان ساهاکیان» و «محمد رئوف قنبری»، «رضا رضایی»‌، «جهانگیر مهرپروران» (آواز) آشنا شد. ولی به دلیل علاقه‌ی وی به رشته آواز این رشته را به طور جدی زیر نظر صدیق تعریف آغاز کرد و ردیف‌های آوازی را فراگرفت.

وی اولین کنسرت خود را به طور حرفه‌ای در فرهنگ‌سرای شفق در سال هفتادو پنج هم‌راه با پیانوی حریر شریعت زاده به یاد استاد «بنان» اجرا کرد و پس از آن گروه «راز و نیاز» را تاسیس نمود.

کنسرت‌های متعددی با گروه راز و نیاز در داخل و خارج ازکشور اجرا کرده است، از جمله‌: فستیوال شرق و غرب (وین)‌،  مورگن لند (ازنابروک آلمان)‌، بزرگداشت مولانا (استراسبوگ فرانسه)، تاتر دولویل پاریس و در اسپانیا (سن سباستین)‌، مادرید‌، (بارسلونا)‌، کنسرت به هم‌راه گروه کر رادیو تلویزیون برلین در آلمان و صوفی فستیوال در پاکستان – بحرین و سن فلورا  فرانسه و ….

کنسرت با گروه آوای دوست‌: در فستیوال راسا (هلند) ، شهرهای مختلف اسپانیا و تاتر دولویل پاریس و …

کنسرت با گروه دستان‌: در سالن فیلارمونی کلن (آلمان)‌، آمستردام هلند‌، آمریکا (نیویورک – لوس آنجلس -

شیکاگو- سانتاکلارا)‌، کانادا (تورنتو-  ونکوور- اتاوا – مونترال)

کنسرت با گروه وزیری به رهبری کیوان ساکت؛ کنسرت با ارکستر ملی ایران به رهبری فرهاد فخرالدینی‌، کنسرت با ارکستر سمفونیک تهران به رهبری «مجید انتظامی» و «نادر مشایخی»‌، کنسرت با ارکستر سمفونیک رادیوی مونیخ به رهبری فرانک کرامر کنسرت با ارکستر سوریه به رهبری میاک‌، شرکت در اپرای مارکوپولو به کارگردانی ماری کلود پیترا گالا و به آهنگ‌سازی آرموند آمار و شرکت در تور کنسرت مارکوپولو در سالن قصر کنگره پاریس‌، ونیز ایتالیا.

وی لیسانس هنرهای دراماتیک از دانشگاه هنر و معماری است و در سال هشتاد و سه آموزشگاه موسیقی راز و نیاز را در تهران تاسیس کرد.

گروه موسیقی «راز و نیاز»

گروه موسیقی راز و نیاز در سال ۱۳۷۵ با دو نوازنده به نام‌های «حریر شریعت‌زاده» و «آرش فرهنگ‌فر» و خوانندگی سالار عقیلی تاسیس شد و تا به امروز کنسرت‌های متعددی در اروپا (در کشورهای آلمان‌، هلند، فرانسه، اتریش و …) و برخی کشورهای عربی مثل سوریه و بحرین اجرا کرده و هم‌چنین در بسیاری از فستیوال‌های معتبر دنیا شرکت داشته است.

در حال حاضر این گروه از ۶  نفر تشکیل شده که عبارتند از :

۱-  سالار عقیلی                        خواننده

۲-  حریر شریعت‌زاده                   نوازنده پیانو و دف

۳-  بهزاد رواقی                          نوازنده تار

۴-  فردین لاهور‌پور                      نوازنده نی

۵ – آرش کامور                           نوازنده کمانچه

۶-  کامران منتظری                     نوازنده تنبک

حریر شریعت‌زاده:

شروع فعالیت هنری از کودکی به تشویق مادرش بوده است‌، وی نوازندگی پیانو را نزد محمود رضایی، فریبا جواهری و  استاد جواد معروفی آموخت و سبک مرتضاخان محجوبی را نزد فخری ملک‌پور فرا گرفت‌. وی نوازندگی دف را از سال ۱۳۷۲ نزد احمد خاک طینت ، بیژن کامکار و مهرداد کریم خاوری آموخت .

وی کنسرت‌های متعددی در داخل و خارج از کشور اجرا کرده است، از جمله فستیوال فز در مراکش‌، سن فلوران در فرانسه‌، کنسرت تئاتر دولویل پاریس‌، کنسرت در فستیوال مورگن لند آلمان‌، فستیوال ژونس در اتریش، کنسرت‌های متعدد در اسپانیا، استراسبورگ فرانسه، وایمار آلمان، مسکو و پاریس و … . تک‌نوازی دف به هم‌راهی ارکستر سمفونیک سوریه، ارکستر ازنابروک آلمان و …

آثار منتشر شده وی : بوی باران (استاد شجریان)  و مایه ناز (سالار عقیلی)

بهزاد رواقی:

او تار و سه تار را از سال ۱۳۶۵ نزد داوود آزاد فراگرفت. او با نوازندگی تار آذربایجانی آشنایی دارد.

مهم‌ترین فعالیت‌های او عبارتند از :

‌ نفر اول جشنواره موسیقی سال ۱۳۶۹ نیشابور در بخش تک‌نوازی تار

‌نفر اول جشنواره موسیقی سال  ۱۳۷۴ در بخش تک‌نوازی تار

‌عضو درجه یک خانه موسیقی ایران

‌ هم‌کاری و هم‌نوازی در آثار آهنگ‌سازانی چون استاد بابک بیات‌، مجید انتظامی‌، آندره آرزومانیان‌، دکتر محمدرضا  چراغ‌علی‌، داریوش تقی پور، حسین فاضل و…

همچنین در قالب آلبوم و موسیقی فیلم و سریال از جمله صیاد و هوای تو با صدای  علی‌رضا افتخاری‌، مجموعه تصانیف همایون خرم (رسوای زمانه) با صدای علی‌رضا قربانی ، آلبوم معشوق پنهان، آلبوم  آذربایجانی با ارکستر پارسیان (در دست انتشار)؛ سریال تفنگ سرپر و خانه  آرزوها و … هم‌کاری داشته است.

‌‌اجرای دونوازی تار و تنبک در سال ۱۳۸۱ در دانشگاه هنر بانکوک به هم‌راه محمد اخوان

‌شرکت در فستیوال مورگن لند و اجرای برنامه در شهر وایمار آلمان به مناسبت بزرگ‌داشت حافظ و گوته، به هم‌راه گروه راز و نیاز و خوانندگی سالار عقیلی

در زمینه آموزش وی از سال  ۱۳۷۳ تدریس موسیقی در شهرستان‌های زنجان‌؛ اراک‌، تبریز و هم‌چنین تهران است.

فردین لاهورپور:

او  در سال ۱۳۵۴ متولد شد. تحصیلات وی کارشناسی موسیقی است. موسیقی را با ساز نی در سال ۱۳۶۶ آغاز کرد و از محضر اساتیدی چون محمد موسوی، جمشید عندلیبی، عبدالنقی افشارنیا و… بهره گرفت. او تاکنون با گروه‌هایی چون کابوکی (استاد شهرام ناظری)‌، عارفان (استاد محمد موسوی)، عندلیبان(استاد جمشید عندلیبی)، مولانا (جلیل عندلیبی)‌، رازونیاز (سالار عقیلی)، طلوع (ارشد طهماسبی)، آبیدر (بهرام ساعد) و…

‌به اجراهایی در داخل و خارج از کشور از جمله نروژ، فرانسه، اسپانیا ، آلمان ، استرالیا، ترکیه، عراق‌، تایلند  پرداخته است.

آرش کامور:

او کارشناسی رشته موسیقی از دانشگاه سوره تهران را دارد. کار موسیقی را از سال ۱۳۶۹  آغاز کرد. وی به تدریس نوازندگی ساز کمانچه پرداخته است. و  با موسیقی ایرانی آشنایی و تسلط دارد.

فعالیت‌های اجرایی و کنسرت او عبارتند از:

اجرای کنسرت موسیقی «گروه عارف» به سرپرستی «پرویز مشکاتیان» و خوانندگی «شهرام ناظری» در سال ۱۳۸۴

اجرای کنسرت موسیقی «گروه عارف» به سرپرستی پرویز مشکاتیان و خوانندگی «حمید‌رضا نوربخش» در سال ۱۳۸۶

اجرای کنسرت موسیقی «گروه شیدا» به سرپرستی «محمد‌رضا لطفی» در سال ۱۳۸۶ در تالار وزارت کشور

‌اجرای کنسرت موسیقی «گروه شهنازی» به سرپرستی «داریوش پیرنیاکان» در سال ۱۳۸۶ در تالار وحدت

شرکت در «فستیوال مولانا» در دانمارک به اتفاق «مرادخوانی» در سال ۱۳۸۶

شرکت در «فستیوال شرق» هندوستان در کنار نوازندگان موسیقی ایران

شرکت در «فستیوال اسپانیا» در چهار دوره (بارسلون،‌مادرید و…) در سال ۱۳۸۷

شرکت در «فستیوال سوئیس»

اجرای کنسرت موسیقی «یادبود  ایرج بسطامی» در سال ۱۳۸۷ در تالار وحدت

اجرای کنسرت موسیقی «بزرگ‌داشت مهدی اخوان ثالث» با حضور استاد «شفیعی کدکنی»، «هوشنگ ابتهاج»‌، در سال ۱۳۸۲

همایش دانش‌جویی تالار حجاب با حضور چشم‌گیر دانش‌جویان ممتاز از کل کشور در سال ۱۳۸۳

شرکت در «فستیوال گوته و حافظ» به خوانندگی سالار عقیلی در وایمر آلمان در مهر ماه سال ۱۳۸۸

اجرای کنسرت موسیقی در نمایش‌گاه بین‌المللی در شهر شیراز به خوانندگی سالار عقیلی در سال ۱۳۸۸

اجرای  کنسرت‌های متعدد به خواندگی سالار عقیلی در شهرهایی چون تهران، گرگان، شیراز و…

اجرای کنسرت موسیقی ایرانی در جهت فرهنگ‌سازی با برگزاری جلسات نقد، پیرامون آهنگ‌سازی و نوازندگی

موسیقی ایرانی در شهرها و مناطق دور افتاده ایران هم چون قوچان، دزفول و.. در سال ۱۳۸۴

اجرای کنسرت موسیقی در «همایش آداب معنوی» در تالار اندیشه حوزه هنری در سال۱۳۸۷

اجرای کنسرت موسیقی «شب ایرانی» با حضور میهمانان آلمانی در دانشگاه سوره در سال ۱۳۸۷

سوابق آهنگ‌سازی:

آهنگ‌سازی مجموعه آلبوم «چون سبوی تشنه» با صدای سالار عقیلی سال ۱۳۸۷

آهنگ‌سازی موسیقی فیلم «دست عشق» به کارگردانی نادر مقدس در سال ۱۳۸۷

بداهه‌نوازی کمانچه به نام «غم کهن» با نگاهی نو به فضای ریتم و ملودی.

آلبوم‌ها:

نوازندگی کمانچه در آلبوم «وطنم ایران» ساخته‌ی محمد‌رضا لطفی در سال ۱۳۸۷

نوازندگی کمانچه در آلبوم «آسمان» ساخته داریوش پیر نیاکان در سائل ۱۳۸۴

نوازندگی کمانچه در آلبوم صوتی و تصویری «لحظه دیدار» در کنار استاد پرویز مشکاتیان و شهرام ناظری

کامران منتظری‌:

وی متولد ۱۳۵۹ است و تنبک نوازی را از سال ۱۳۶۷ شروع کرده و تحت نظر «نوید افقه» به فراگیری شیوه نوین تنبک نوازی پرداخت. کنسرت‌های مختلف تک‌نوازی و گروه‌نوازی در داخل و خارج از کشور برگزار کرده است. از جمله اجراها می‌توان به فستیوال مورگن لند در شهر ازنابروک آلمان‌، کنسرت در شهر وایمار آلمان در برنامه بزرگ‌داشت حافظ و گوته، کنسرت به هم‌راه گروه کر رادیو برلین‌، کنسرت در کشورهای قطر و امارات و هم‌کاری با گروه کامکارها در موسیقی فیلم مستند ایران و هم‌چنین هم‌کاری با گروه راز و نیاز و گروه قمر اشاره کرد.

آلبوم‌ها‌: دو‌نوازی تار و تمبک در آلبوم کوک سکوت به هم‌راه حامد فکوری و دو آلبوم در دست انتشار «هوای آفتاب» و «یار و دیار»، به هم‌راه گروه قمر به خوانندگی سالار عقیلی.


 


آن‌چه در این بخش می‌آید انتخابی از رادیو کوچه در بین رسانه‌ها است.

منبع : بی بی سی

بنا به گفته مسوولان این شرکت مواد آرایشی حدود چهل هزار نفر که بیش‌تر آن‌ها زن بوده‌اند از راه هم‌کاری با این شرکت کسب درآمد می‌کردند.

شرکت سوئدی اوریف‌لیم با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده است که با توجه به مسائل مطرح شده در رسانه‌های ایرانی، فعالیت‌های خود را موقتن در ایران تعطیل می‌کند و می‌کوشد با تماس با مقامات ایرانی سو تفاهم ایجاد شده را از بین ببرد.

این شرکت سوئدی که در زمینه مواد آرایشی فعالیت می‌کند تاکید کرده است که بر اساس قوانین محلی و بین‌المللی فعالیت می‌کند و از مواردی که مغایر با قوانین ایران بوده است، اطلاعی ندارد. اوریف‌لیم گفته است که از هم‌کاران خود در ایران پشتیبانی می‌کند و امیدوار است که در آینده نزدیک، دفتر خود را با کارکنان محدود بازگشایی کند.

درپایان این بیانیه به سازماندهی گروهی متخصص برای برقراری ارتباط با مقامات ایرانی اشاره شده است. رادیو دولتی ایران روز دوشنبه اول شهریور از ممنوعیت فعالیت اوریف‌لیم و هم چنین بازداشت چهار نفر از کارکنان آن به اتهام کلاهبرداری خبر داده بود.

رادیو ایران در ادامه گفته بود که دلیل اصلی ممنوعیت فعالیت این شرکت سوئدی، تخلف از قوانین مالیاتی و تجاری در ایران و فعالیت در قالب شرکت‌های هرمی است.‌

اما روز چهارشنبه سوم شهریور حیدر مصلحی وزیر اطلاعات ایران، اتهام شرکت‌هایی مانند اوریف‌لیم را بی ارتباط با موضوع اقتصادی دانسته بود.

آقای مصلحی گفته بود: «این شرکت‌ها با پشتوانه‌های بیرونی و با توجه به این‌که موضوع اقتصادی را دنبال نمی‌کنند، تحت هدایت و حمایت سرویس‌های بیگانه قرار دارند که ما بلافاصله پس از آنکه متوجه شوند و بخواهند حرکت‌هایی انجام دهند با آن‌ها برخورد می‌کنیم.»

مقامات سوئدی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فرانسه گفته بودند که مقامات ایران به آن‌ها توضیحی درباره این مسایل نداده‌اند، ولی تصور می‌کنند که علت توقیف می‌تواند به شکل فعالیت تجاری این شرکت مربوط باشد.

یکی از مسوولان اوریف‌لیم گفته بود که شکل تجارت این شرکت به حدود ۴۰ هزار ایرانی که بیش‌تر آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند، این امکان را داده است که با فروش مستقیم محصولات، درآمدی داشته باشند.

او مرتبط دانستن شیوه فعالیت این شرکت با شیوه هرمی را مضحک توصیف کرده بود.


 


خبر / رادیو کوچه

تشکیلات خودگردان فلسطینی روز گذشته شنبه با صدور بیانیه‌ای از سخنان محمود‌ احمدی‌نژاد، رییس‌جمهوری اسلامی ایران در‌باره روند صلح خاورمیانه به شدت انتقاد کرده و گفته است «فردی که نماینده مردم ایران نیست، نمی‌تواند در‌باره فلسطین و رییس جمهوری آن سخن بگوید.»

به گزارش بی‌بی‌سی، نبیل ابو ردینه، سخن‌گوی محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطینی در بیانیه‌ای که وفا، خبرگزاری رسمی فلسطینی آن را منتشر کرده، به اظهارات رییس جمهوری اسلامی ایران در نماز جمعه روز قدس در تهران پاسخ داده است.

آقای احمدی‌نژاد که سخن‌ران پیش از خطبه‌های نماز جمعه روز قدس (۱۲ شهریور، سوم سپتامبر) بود، با انتقاد شدید از مذاکرات صلح خاورمیانه که در واشنگتن آمریکا با حضور رهبران فلسطینی، اسراییل، مصر و اردن برگزار شد، گفته بود که سرنوشت فلسطینیان از طریق مقاومت مردم این سرزمین تعیین می‌شود، نه در واشنگتن، پاریس و لندن.

رییس جمهوری اسلامی ایران در سخنان خود هم‌چنین این سوال را مطرح کرد که «نماینده ملت فلسطینی چه کسی است؟ او که صحبت می‌کند، از کجا این نمایندگی را به دست آورده؟ چه کسی حق دارد قطعه‌ای از سرزمین فلسطین را به دشمنان بفروشد؟»

ایران با روند صلح خاورمیانه مخالف است و این مخالفت همواره از زبان مقام‌های بلندپایه این کشور از جمله آیت‌اله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی شنیده شده است.

تشکیلات خودگردان فلسطینی در پاسخ به رییس جمهوری اسلامی ایران گفته است «فردی که نماینده مردم ایران نیست و در انتخابات تقلب کرده و مردم ایران را سرکوب می‌کند و قدرت را دزدیده، نمی‌تواند در‌باره فلسطین و رییس جمهوری فلسطین سخن بگوید.»

در این بیانیه آمده است که ابو مازن (محمود عباس)، رهبری فلسطینی و سازمان آزادی‌بخش فلسطین، تنها نماینده قانونی مردم فلسطین هستند که می‌دانند چگونه از حقوق خود دفاع کنند و به دیگران اجازه نمی دهند که مشروعیت ساف را که توسط ابو مازن هدایت می‌شود، تهدید کرده و یا مورد سوال قرار دهند.

تشکیلات خودگردان فلسطینی، تا‌کنون چند بار از آن‌چه مداخلات ایران در امور فلسطینیان خوانده، انتقاد کرده است.

محمود عباس، رییس این تشکیلات که رییس جنبش فتح هم به شمار می‌رود در چندین نوبت این انتقادها را به طور علنی بیان کرده است.

ایران با گروه فلسطینی حماس که رقیب جنبش فتح به شمار می‌رود، روابط نزدیکی دارد و از آن حمایت می‌کند.

بیشتر  بخوانید:

«امید به برقراری صلح در خاور‌میانه»


 


خبر / رادیو کوچه

صبح روز یک‌شنبه چهاردهم شهریورماه تعدادی از معلمان و فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش در اعتراض به اخراج هم‌کاران حق‌التدریسی خود، مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده‌اند.

به گزارش فارس، یکی از تجمع‌کنندگان در خصوص علت تجمع‌شان گفت: «ما ۴۰۰ الی ۵۰۰ کلاس ضمن خدمت گذرانده‌ایم، اما اکنون به ما می‌‌گویند که شما اخراج هستید.»

وی افزود: «سوال ما از مسوولان آموزش‌و پرورش این است که اگر قرار بود ما اخراج شویم چرا برای ما دوره ضمن خدمت گذاشته‌اند.»

این تجمع‌کنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی، اعتراض خود را به نمایندگان مجلس اعلام کردند و خواستار کمک وکلای ملت شدند.

لازم به ذکر است پیش از این نیز در هفته‌های اخیر معلمان بارها در مقابل مجلس دست به تجمع‌های اعتراضی زده‌اند.

بیشتر بخوانید:

«تجمع تعدادی از معلمان حق‌التدریس در مقابل مجلس»


 


خبر / رادیو کوچه

بر اساس گزارش‌های رسیده نسرین ستوده، وکیل دادگستری که وکالت تعدادی از زندانیان سیاسی ایران را هم برعهده دارد، روز شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۸۹ به دادسرای زندان اوین احضار شده و پس از این اعلام شد که وی بازداشت شده است.

رضا خندان، همسر خانم ستوده، عنوان کرده است نسرین ستوده ساعت ۱۱ صبح و در پی احضار کتبی به دادسرای اوین مراجعه کرده اما تا ساعت ۱۱ شب نه به خانه بازگشته و نه تماس تلفنی با خانواده یا وکیلش داشته است.

به گفته آقای خندان، نسیم غنوی وکیل خانم ستوده نیز به هم‌راه او به دادسرای اوین مراجعه کرده اما مقام‌های زندان از حضور وکیل در جلسه بازپرسی خودداری کرده‌اند.

لازم به ذکر است روز شنبه ۶ شهریور ۱۳۸۹ ماموران امنیتی به منزل و محل کار نسرین ستوده مراجعه کرده و ضمن تفتیش چند ساعته این دو محل، تعدادی از پرونده‌های موکلان خانم ستوده و کامپیوتر و بخشی از وسایل شخصی او، همسر و کودکانش را ضبط کرده‌اند.

در همان زمان برگه احضاریه ای تحویل خانم ستوده شده بود که در آن اتهامات خانم ستوده، اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام عنوان شده بود.

خانم ستوده همان زمان گفت این اتهامات را قبول ندارد و دلیل فشارها بر خود را پیگیری پرونده‌های حقوق بشری می‌داند.

گفتنی است خانم ستوده وکالت تعدادی از پرونده های سیاسی و حقوق بشری از جمله شیرین عبادی، عیسی سحرخیز، کیوان صمیمی، محمدصدیق کبودوند، عاطفه نبوی، خدیجه مقدم و آرش رحمانی‌پور، از اعضای انجمن پادشاهی ایران که در سال ۸۸ اعدام شد، را بر عهده داشته است.

بیشتر بخوانید:

«گفت‌گو با نسرین ستوده در ارتباط با وضعیت منصوره شجاعی»


 


مه‌شب تاجیک

شیوای عزیز زمانی که این چندخط را برایت می‌نویسم، نمی‌دانم کجای یک جای تنگ و باریک و شاید هم نمور و به حتم سیاه نشسته‌ای، شاید ترسیده‌ای، من که می‌ترسم، البته بعید می‌دانم تو زیاد بترسی، من و تو با هم فرق داریم.

تو مرا نمی‌شناسی، من هم درست تو را نمی‌شناسم، ولی با تو آشنا شدم و می‌دانم که مثل بیش‌تر جوانان این سرزمین آزاده هستی. حالا که در آن اتاقک تاریک و نمناک محبوسی و آزارت می‌کنند، دوستانت و کسانی که دوستت نیستند ولی دوستت دارند، برایت «کمپین»[۱] تشکیل داده‌اند، «پتیشن»[۲] امضا می‌کنند و در فیس بوک دایم آزادی تو را خواهانند و از این صفحه به آن صفحه آن را به اشتراک می‌گذارند. می‌دانم همه این‌ها شاید یک ذره هم تو را آرام نکند، ولی امیدوارم که آن‌ها را ناآرام کند.

تو شجاعی، آزاده و بی‌باک. تو که در وب‌لاگت که مدت‌ها است به روز نشده، زنانه می‌ایستی تا حق خود را بگیری، تو که بزرگ‌ترین دغدغه‌ات این است که مبادا فردا چند نوجوان دیگر را اعدام کنند.

می‌دانم، اگر هم کمی ترسیده‌ای حق داری، حق توست، برای توست. من هم مثل تو اگر بدانم که عزیزانم، دوستانم و هم‌وطنانم حمایتم نمی‌کنند دلم می‌لرزد و پایم سست می‌شود، چه برسد به این‌که یک هم‌وطن، بیگانه‌وار و بی‌رحم بی‌صبرانه انتظارت را بکشد تا تو را هم مثل فرزاد و سهراب و ندا خاموش کند. ولی گیرم که صورت مسئله را پاک کنند، با مسئله‌ها چه می‌کنند؟ تو مسئله هم نیستی تو پرسشی، پرسشی به وسعت تاریخ مظلومیت یک ملت.

می‌دانی من تو را درست نمی‌شناسم ولی با همین شناخت اندکم از تو بعید نمی‌دانم که همین حالا داری به «سکینه محمدی» فکر می‌کنی، به زنی که مظلومیتش در پس چادر سیاهش است. این نامه خطاب به توست ولی حالا که می‌نویسم بگذار بپرسم چرا و به چه حقی یک زن را برای خصوصی‌ترین روابطش مجازات می‌کنند؟ شاید در معدود کشورهای دیگری هم اگر تو رفتاری بر خلاف باور رایج انجام دهی با قوانینی سخت روبه‌رو می‌شوی، ولی در کجای این دنیا تو را هم‌راه با زجر و تحقیر و شکنجه می‌کشند؟ و این کار از چه کسانی برمی‌آید جز مشتی ذهن‌ بیمار و قاصر؟

ای کاش می‌دانستم چرا کمر به خاموشی تو بسته‌اند؟ چه می‌کردی و می‌کنی مگر، جز نجات قربانیان مظلوم این روابط بیمار، در ایران امروزی که قاتلان و مقتولان همه قربانی‌اند، و این خون خون بی‌خانمان‌هاست، بی‌خانمان‌هایی که در موطن خود بدون آشیانه‌اند. می‌دانی نه تنها یک چاردیواری بلکه دردناک‌تر از آن بیگانگ.

می‌دانم که تاریکی با سیاهی فرق می‌کند، وقتی تاریک است تو امید داری که روشن می‌شود و نور می‌آید ولی وقتی سیاه است یعنی نور مرده است. ولی ما می‌رویم و نور را از شمعی قرض می‌گیریم پس نترس.

تو نترس تو بی‌باکی، نترس و بدان که هر روز نام تو را در یک جا می‌نویسند تا یاد نام شیوای تو را همه در یاد داشته باشند و دیگران بدانند که مردم می‌دانند.

می‌دانم شاید الان ذره‌ای هم آرام نشوی، تو زجر می‌کشی و من می‌نویسم ولی من می‌نویسم و می‌دهم که بخوانند، آن‌ها می‌خوانند و پخش می‌کنند. ما نمی‌گذاریم آن‌ها بدون تاوان دادن بمانند شیوا، قول می‌دهم زنانه، به وسعت قلب زنانه‌ی خودت. مواظب خودت باش هرچند که می‌دانم خیلی سخت است ما هم مواظب تو هستیم. راستی اگر شاید گاهی، هر ازگاهی، زنان مظلومی چون سکینه محمدی را دیدی، سلام ما را به آن‌ها برسان و بگو ما باران چشمانشان را می‌بینیم.

۱٫campain

2. petition


 


خبر / رادیو کوچه

سکینه محمدی آشتیانی که به اتهام زنا به سنگ‌سار محکوم شده، به خاطر چاپ عکس یک زن بی‌حجاب که به ادعای یک روزنامه انگلیسی تصویر وی بوده، متهم به اشاعه فساد و مجدد محکوم به ۹۹ ضربه شلاق شده است.

به گزارش سی‌ان‌ان، سجاد محمدی‌آشتیانی، فرزند وی با اظهار این مطلب افزوده است که وکیل خانم محمدی‌آشتیانی خبر محکومیت دوباره موکلش را به شلاق از طریق هم‌بندی‌های وی که به تازگی از زندان آزاد شده‌اند دریافته است.

به گزارش رادیو فرانسه، سجاد محمدی‌آشتیانی گفته است که مادرش به اتهام اشاعه فساد به دلیل انتشار یک عکس در یک روزنامه انگلیسی برای دومین بار به ۹۹ ضربه شلاق محکوم شده است.

روزنامه انگلیسی تایمز در ۲۸ آگوست گذشته با انتشار تصویر یک زن بی‌حجاب مدعی شده بود که آن عکس تصویر سکینه محمدی‌آشتیانی بوده است. با این حال، روزنامه انگلیسی چند روز بعد ضمن عذرخواهی ازخوانندگانش تکذیب کرد که عکس منتشر شده تصویر خانم محمدی‌آشتیانی بوده است.

از سویی دیگر محمد مصطفایی وکیل پیشین سکینه محمدی که این عکس را در اختیار این مجله قرار داده عنوان کرده که این عکس را از طریق فرزند سکینه محمدی و ایمیل دریافت کرده است.


 


نجیب امیری / دفتر کابل / رادیو کوچه

وزارت داخله افغانستان اعلام کرد تلفات ملکی در هفته اخیر ۴۰ درصد کاهش یافته است.

زمری بشری سخنگوی وزارت امور داخله افغانستان امروز در یک نشست خبری در کابل گفت: در هفته که گذشت۵۱ فرد ملکی کشته و ۷۴ تن دیگر زخمی شده‌اند.

وی افزود این آمار نشان می‌دهد که هفته گذشته تلفات افراد ملکی نسبت به یک هفته پیش آن ۴۰ درصد کاهش یافته است.

آقای بشری علاوه کرد در هفته که گذشت ۳۱ پلیس کشته و ۵۷ تن دیگر آنان زخمی شده‌اند.

او هم‌چنان از افزایش تلفات مخالفان دولت نیز یاد کرده گفت که در این هفته ۸۷ شورشی کشته، ۲۳ تن زخمی و ۲۳۰ تن دیگر آنان بازداشت شده‌اند.

وزارت داخله افغانستان در حالی از کاهش تلفات ملکی خبر می‌دهد که در روزهای اخیر در رویدادهای جداگانه ده‌ها غیرنظامی افغان کشته و شمار دیگر نیز زخمی شده‌اند.

هم‌چنان طبق یک خبر دیگر نیروهای آیساف با نشر خبرنامه‌ی امروز از کشته شدن ۲ سربازشان در جنوب افغانستان خبر داده است.


 


یک‌شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۸۹- ۵ سپتامبر ۲۰۱۰

شروع پخش زنده از ساعت ۴/۰۰ بعداز ظهر – به وقت تهران

note3اجرا:  اعظم

note3استودیو: دامون

note3 تقویم تاریخ – مریم

note3گزیده اخبار مطبوعات یک‌شنبه ایران

note3دایره‌ی شکسته – «روشنایی و امید» - مه‌شب تاجیک

note3بخش اول اخبار

note3نغمه‌های ایرانی – «مردی علاقه‌مند به آواز‌خوانی» - بخش اول – آرش  و آوا

note3روزنگاشت – «تمدن یعنی رعایت حقوق انسان» - محبوبه

note3مجله‌ی خبری کابل – نجیب امیری

note3پس‌نشینی تند – «فقر عشق» – اکبر ترشیزاد

note3رادیو لیچار – «با مزاحم تلفنی حرف بزن» - (تکرار قسمت۳۵) – فرورتیش

note3بخش دوم اخبار

note3 نغمه‌های ایرانی – «مردی علاقه‌مند به آواز‌خوانی» - بخش دوم – آرش  و آوا

note3پرسه – «بازار سفر» - سیمین

note3آقای گجت – دامون

note3بخش سوم اخبار


 


خبر / رادیو کوچه

محمد‌جواد رشاد از فعالان دانشجویی دانشگاه آزاد توسط دادگاه تجدید نظر استان تهران به دو سال حبس تعلیقی محکوم شده است.

به گزارش جرس، دادگاه تجدیدنظر استان تهران با بررسی مجدد پرونده این فعال دانشجویی با تخفیف مجازات برای وی موافقت کرده و حکم دو سال حبس تعزیری وی را به دو سال حبس تعلیقی کاهش می‌دهد.

گفتنی است محمد جواد رشاد دانشجوی رشته مدیریت مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد و از فعالان دانشجویی این دانشگاه است که در پی دستگیری‌های گسترده دی ماه سال گذشته تنها چند روز پس از حوادث ششم دی ماه (عاشورا) توسط نیروهای امنیتی در منزل خود بازداشت و نزدیک به سه ماه در زندان اوین به سر می‌برده است.

وی در دادگاهی که در اسفند ماه سال گذشته توسط قاضی مقیسه برگزار شد به جرم شرکت در اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام به دو سال حبس تعزیری محکوم و سپس با موافقت دادستان با تبدیل قرار بازداشت به وثیقه، عید نوروز از زندان اوین آزاد شد.


 



محبوبه / رادیوکوچه

mahboobeh@koochehmail.com

پنجم سپتامبر برابر با سا‌ل‌روز درگذشت «اگوست کنت» فیلسوف فرانسوی است که به‌عنوان بنیان‌گذار «جامعه‌شناسی» نوین شناخته می‌شود. وی زاده سال ۱۷۹۸ میلادی بود و در سال ۱۸۵۷ درگذشت. در نظر او تمدن چیزی جز رعایت حقوق انسان نیست.

« اگوست کنت» در نوزدهم ژانویه سال ۱۷۹۸میلادی در مون‌پلیه، «فرانسه» و در خانواده‌ای کاتولیک و طرف‌دار سلطنت به دنیا آمد.

او در دوران تحصیل با آن‌که دانشجویی استثنایی بود، اما هرگز موفق به اخذ درجه‌ی دانشگاهی نشد و همین امر بر پرونده‌ی آموزشی‌اش تاثیری منفی گذاشت. در سال ۱۸۱۸، منشی و فرزند خوانده‌‌‌‌‌ی «کلود هنری سن سیمون» شد که فیلسوفی چهل سال مسن‌تر از خودش بود.

آن‌ها هفت سال با هم کار کردند و بعد آن رابطه‌شان به هم خورد، چون که کنت به این نتیجه رسیده بود که سیمون قدر کارهایش را نمی‌داند.

اما معتقد بود و گفته: «من از نظر فکری بی‌گمان مدیون سن‌سیمون هستم. او در کشاندنم به مسیری فلسفی که امروزه خودم برای خودم خلق کردم و بدون تردید تا پایان زندگی دنبالش خواهم کرد، نقش موثری داشت.»

در ۱۸۲۶، کنت طرحی را به ابتکار خود ارایه کرد که طی آن می‌بایست هفتاد و دو سخنرانی درباره‌‌‌‌‌ی فلسفه‌‌‌‌‌ی زندگی‌اش انجام دهد. این دوره از سخنرانی‌ها شنوندگان سر‌شناسی را به خود جلب کرد،  اما بعد از اجرای سه سخنرانی به علت دچار شدن او به یک ناراحتی عصبی متوقف شد.

او بعدها نیز هم‌چنان از مسایل روانی رنج می‌برد و یک بار در سال ۱۸۲۷ بر آن شده بود که با غرق کردن خودش در رودخانه‌‌‌‌‌ی سن خودکشی کند.

اما با بهبود حالش و کار روی اثر شش جلدی‌اش به نام «درسهایی درباره‌‌‌‌‌ی فلسفه‌‌‌‌‌ی اثباتی» مایه‌‌‌‌‌ی شهرتش شد، و انتشار یافت. همین اثر بود که او برای نخستین بار اصطلاح «جامعه شناسی» را در آن به کار برد.

وی در ۱۸۵۱، اثر چهار جلدیش به‌نام «نظام سیاست اثباتی» را تکمیل کرد. او در این اثر بیش‌تر از آثار دیگرش قصدش را در ارایه طرحی بزرگ برای تجدید سازمان جامعه،  آشکار ساخت.

هدف اجتماعی کنت پایه‌ریزی جامعه‌ای بزرگ و فراگیر بود که در آن افراد و ملل در هماهنگی و هم‌بستگی کامل باشند و راحت و آسوده زندگی کنند. وی در کتاب «مسیر فلسفه مثبت گرایی» مراحل تحولات اجتماعی را به تفصیل شرح داده است.

به نظر وی، تمدن چیزی جز رعایت حقوق انسان نیست. از جمله حق زیستن، حق آزاد بودن، حق فعالیت و کسب و کار، حق کسب مقامات ملی بر پایه شایستگی، حق انتخاب کردن و انتخاب شدن، حق زندگانی در وطن خود، حق داشتن کشوری مستقل و حاکم بر خود و حق داشتن امنیت، به باور او اگر حقوق بشر به‌طور کامل رعایت شود، جنگ و ستیز، اجحاف و ظلم، کینه و خصومت هم از جهان رخت بر خواهد بست.

و سرانجام اگوست کنت در پنجم سپتامبر ۱۸۵۷ و در سن پنجاه‌و‌نه سالگی در «پاریس» درگذشت. او به عنوان «بنیان‌گذار جامعه‌شناسی نوین» شناخته می‌شود.

منبع‌ها:

تقویم تاریخ

سایت رشد

کتاب نیوز


 


خبر / رادیو کوچه

روز شنبه در پی صدور حکمی از سوی دادگاه انقلاب، رحیم همتی از فعالان ملی مذهبی و از اعضای جنبش مسلمانان مبارز به سه سال حبس تعزیری محکوم شده است.

به نقل جرس، همتی سی‌ام مرداد ماه سال جاری در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب و به ریاست قاضی مقیسه، به اتهام اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرایم علیه امنیت کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام محاکمه شد.

مستندات اتهام‌های ذکر شده، عضویت و شرکت در جلسات جنبش مسلمانان مبارز، شرکت در راهپیمایی ۱۳ آبان، داشتن چندین وبلاگ از جمله وبلاگ «چگونه ایران را بسازیم» عنوان شده است.

طبق رای این دادگاه «منطبق با ماده ۶۱۰ قانون مجازات اسلامی و با رعایت ماده ۴۶ قانون مجازات» همتی به تحمل سه سال حبس با احتساب ایام بازداشت محکوم شد.

رای صادره حضوری و ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظر خواهی در دادگاه‌های تجدید‌نظر استان تهران است.

گفتنی است رحیم همتی از فعالان دانشجویی استان گیلان در زمان پیش از انتخابات بوده است و پس از خرداد سال گذشته وی در دو مرحله بازداشت ۸۷ روز را در زندان اوین سپری کرد و چندین بار نیز از سوی افراد ناشناس مورد تهدید قرار گرفت.


 


این خبر در بخش شایعه رادیو کوچه قرار دارد و رادیو کوچه صحت و سقم آن را تایید نمی‌کند.

منبع : ایرنا

مجلس برای مردانی که از پرداخت نفقه خودداری کنند مجازات حبس تعیین کرد

تهران ـ نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای مردانی که از پرداخت نفقه خوددای کنند مجازات حبس تعیین کرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، در جلسه علنی روز یک‌شنبه مجلس نمایندگان در ادامه رسیدگی به جزییات لایحه حمایت خانواده، بررسی فصل ششم این لایحه که مربوط به مقررات کیفری است را آغاز و موادی از آن را تصویب کردند.

با تصویب نمایندگان اگر مردی ازدواج دایم، طلاق یا فسخ نکاح را در دفاتر رسمی ثبت نکند یا پس از رجوع تا یک‌ماه از ثبت آن خودداری و یا در مواردی که ثبت نکاح موقت الزامی است از ثبت آن امتناع کنند مجازات تعیین شد. بر این اساس علاوه بر الزام به ثبت واقعه مرد متخلف به پرداخت ۲۰ میلیون ریال تا یک‌صد میلیون ریال جزای نقدی و یا حبس تعزیری تا شش ماه محکوم می‌شود.

هم‌چنین مجازات تعیین شده شامل مردی که از ثبت انفساخ نکاح و اعلام بطلان نکاح یا طلاق خودداری کند نیز می‌شود.

نمایندگان تصویب کردند: هرگاه مردی بر خلاف مقررات ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی ازدواج کند به حبس تعزیز از شش ماه تا دو سال محکوم می‌شود.

با تصویب نمایندگان هرگاه ازدواجی که برخلاف ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی صورت گرفته است به نقص عضو یا مرض دایم زن منجر شود زوج علاوه بر پرداخت دیه به حبس تعزیری از دو تا پنج سال و اگر به فوت زن منجر شود زوج علاوه بر پرداخت دیه و حبس تعزیری از پنج تا ۱۰ سال محکوم می‌شود.

هم‌چنین نمایندگان مجلس تصویب کردند اگر ولی قهری، مادر، سرپرست قانونی یا مسوول نگه‌داری و مراقبت و تربیت زوجه در ارتکاب جرم موضوع این ماده تاثیر مستقیم داشته باشند به حبس تعزیری از سه ماه و یک روز تا دو سال محکوم می‌شوند و همچنین این حکم شامل عاقد نیز می‌شود.

با تصویب نمایندگان اگر فرد خارجی که بدون اخذ اجازه مذکور در ماده ۱۰۶۰ قانون مدنی و یا برخلاف سایر مقررات قانون با زن ایرانی ازدواج کند به حبس تعزیزی از یک تا سه سال محکوم می‌شود.

هم‌چنین نمایندگان مجلس مقرر کردند : اگر فردی در دادگاه زوجیت را انکار کند و بعدا ثابت شود این انکار بی‌اساس بوده است یا برخلاف واقع با طرح شکایت کیفری یا دعوای حقوی مدعی زوجیت با فرد دیگری شود مجازات حبس تعزیری سه ماه و یک‌روز تا یک سال و جزای نقدی از ۱۰ میلیون ریال تا ۵۰ میلیون ریال برای آن‌ها تعیین شود.

براین اساس این حکم در مورد قایم مقام قانونی اشخاص مذکور که علیرغم آگاهی به زوجیت آن را در دادگاه انکار کنند یا با وجود آگاهی به عدم زوجیت با طرح شکایت کیفری یا دعوای حقوقی مذعی زوجیت گردد نیز اعمال می‌شود.

با تصویب نمایندگان اگر فردی با وجود استطاعت مالی برای پرداخت نفقه زن از پرداخت آن خودداری کند و یا از تادیه نفقه سایر افرادی که پرداخت نفقه آنها برای او واجب است امتناع کند به حبس تعزیر از شش ماه تا دو سال محکوم می‌شود.

نمایندگان مجلس مقرر کردند: تعقیب کیفری مربوط به پرداخت نفقه مشروط به شکایت شاکی خصوصی است و در صورت گذشت وی از شکایت تعقیب جزایی یا اجرای مجازات متوقف می‌شود.

با تصویب نمایندگان امتناع از پرداخت نفقه زوجه‌ای که به موجب قانون مجاز به عدم تمکین است و نیز نفقه فرزندان ناشی از تلقیح مصنوعی یا کودکان تحت سرپرستی مشمول مقررات این ماده است.

همچنین نمایندگان تصویب کردند هرگاه فردی که حضانت را برعهده دارد از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود برای هر بار به پرداخت ۵۰۰ هزار ریال تا ۵ میلیون ریال جزای نقدی و در صورت تکرار به حداکثر مجازات محکوم می‌شود.


 


خبر / رادیو کوچه

محمد البرادعی مدیر پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حکومت مصر را متهم کرده خانواده‌اش را هدف دروغ زنی و افترا قرار داده است.

یک روزنامه دولتی وی را متهم به بی‌خدایی کرده و نوشته است دختر او همسر مردی غیر مسلمان است.

محمد برادعی گفت «رژیم» این چنین به اصلاح‌طلبان پاسخ می‌دهد.

آقای برادعی که برنده جایزه صلح نوبل است احتمال دارد نامزد ریاست جمهوری در مصر شود.

گمانه‌زنی‌های زیادی درباره آینده سیاسی مصر پس از رییس جمهوری ۸۲ ساله‌اش حسنی مبارک مطرح شده است.

آقای مبارک حدود سی سال است زمام امور این کشور را در دست دارد. او از سلامت کافی برخوردار نیست و هیچ جانشینی برای خود اعلام نکرده است.

روزنامه مستقل الدستور به نقل از محمد برادعی نوشته حکومت مصر علیه او و خانواده اش به «افترا‌زنی محض» روی آورده است.

او هم‌چنین استفاده از شبکه اجتماعی فیس بوک برای این «دروغ زنی‌ها» را محکوم کرده است.

آقای برادعی گفت: «این نشان می‌دهد نیروهای مخالف تغییر و تحول چقدر درمانده‌اند که به افترا و اتهام زنی روی آورده‌اند.»

علی‌الدین الهلال سخن‌گوی حزب ملی دمکراتیک آقای مبارک گفت هیچ ارتباطی بین دولت با فعالیت‌هایی که علیه محمد برادعی در شبکه فیس بوک شده وجود ندارد.

وی این تلاش ها را «ترور شخصیت» خواند و گفت: «به نظر من این اشتباهی بسیار بزرگ و ناقض حریم شخصی افراد است.»

بیشتر بخوانید:

«حضورم زمینه تقلب را فراهم می‌کند»

«تظاهرات ضددولتی در مصر»

«برای تغییر آماده باشید»


 


خبر / رادیو کوچه

سخن‌گوی وزارت امور خارجه در واکنش به مصوبه دولت ژاپن درباره تحریم ایران صبح روز یک‌شنبه عنوان کرد هر کشوری که وارد محدوده تحریم‌ها علیه ملت ایران شود، خود را از بهره‌مند شدن از ظرفیت بالای کشور محروم می‌کند.

رامین مهمان‌پرست در ادامه افزود این نکته را باید متذکر شد که این کشورها با اقدامات این‌چنینی، ضمن ایجاد مشکل برای شرکت‌های خود و تضییع منافع ملی‌شان، فرصت را برای حضور سایر کشورها و رقبا فراهم خواهند کرد.

وی تصریح کرد تحریم سازمان ملل تنها به این دلیل است که ملت ایران مایل به برخورداری از حقوق خود در استفاده صلح آمیز از دانش هسته ای است و به همین سبب با فشار آمریکا و برخی کشورهای غربی به صورت غیرقانونی و غیرعادلانه و با تحریم‌های ناشی از قطع‌نامه شورای امنیت مواجه شده است.

به گفته وی، برخی از کشورها فراتر از قطع‌نامه غیرقانونی تحت فشارهای آمریکا اقدامات دیگری را نیز در این جهت دنبال کرده‌اند که مورد تایید و قابل توجیه برای ملت ایران نخواهد بود.

این سخنان در حالی بیان شده است که در روزهای اخیر کشور ژاپن نیز در اقدامی دست به اعمال تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران زده است.

بیشتر بخوانید:

«تحریم‌های یک‌جانبه ژاپن علیه ایران»

«تمجید آمریکا از تحریم‌های ژاپن علیه ایران»


 


مریم / رادیوکوچه

maryam.m@koochehmail.com

  • 322 پیش از میلاد – «دموس‌تنس» (Demosthenes) اندیشمند و خطیب یونانی خودکشی کرد. دموس‌تنس اندیشمند یونان باستان را نخستین انتقادگر و استاد نطق و خطابه عمومی (به شیوه انتقادی و هیجان برانگیز) به‌شمار آورده‌اند. وی که از مخالفان سلطه فیلیپ دوم (پدر اسکندر مقدونی) بر شهرهای یونانی بود یک رشته سخنرانی علیه او ایراد کرد که از مجموعه مضامین آن‌ها رساله «دیکتاتوری،حکومت بدون رضایت» تالیف شده است که یکی از پایه‌های دمکراسی است.
  • ۱۸۵۷ میلادی – درگذشت «اوگوست کنت» (Auguste Comte) فیلسوف پوزتیویست (Positivist) فرانسوی که واژه «جامعه شناسی» (Sociology) از یادگارهای اوست. وی چند کتاب از جمله «مسیر فلسفه مثبت‌گرایی» را نوشت. هدف اجتماعی «اوگوست کنت» پایه‌ریزی جامعه‌ای بزرگ و فراگیر بود که در آن افراد و ملل در هماهنگی و هم‌بستگی کامل باشند و راحت و آسوده زندگی کنند.
  • ۱۸۸۵ میلادی – نصب نخستین پمپ بنزین در جهان در ایندیانای آمریکا. تا آن زمان بنزین در ظرف حلبی فروخته می‌شد.
  • ۱۹۵۸ میلادی – نخستین دستگاه ضبط تصویر رنگی با نوار مغناطیسی (ویدیو) به بازار آمد.
  • ۱۹۷۲ میلادی – ۹ ورزشکار اسراییلی که برای شرکت در بازی‌های المپیک تابستانی به مونیخ آلمان رفته بودند در اقامتگاه خود در مجتمع المپیک، توسط هشت فلسطینی که خواستار آزادی ۲۰۰ فلسطینی از زندان اسراییل بودند به گروگان گرفته شدند.
  • ۱۷۷۲ میلادی – «فتحعلی شاه» دومین پادشاه سلسله قاجار در ایران، به‌دنیا آمد.
  • ۱۹۸۰ میلادی – درازترین تونل زمینی به طول ۱۶ کیلومتر میان سوییس و ایتالیا که در کوه‌های آلپ کنده شده و «سن گتهارد» (St. Gotthard) نام دارد آغاز به‌کار کرد.
  • ۱۹۸۱ میلادی – «علی قدوسی» دادستان وقت ایران هدف سو قصد قرار گرفت و کشته شد.
  • ۱۹۹۳ میلادی – شگفت‌انگیزترین مسجد جهان در مراکش گشایش یافت. این مسجد پس از کعبه و مسجد‌النبی بیش‌ترین وسعت را دارد و در شهر «کازابلانکا» واقع شده است. معمار این مسجد مهندسی فرانسوی است که این بنای زیبا را با آمیزه‌ای ازفن‌آوری عالی و هنر اسلامی ساخته است. مناره‌های این مسجد به سبک هنر اسلامی ساخته شده است. این مسجد دو وضوخانه، یک کتاب‌خانه پیش‌رفته و مجهز و یک حوزه علمیه دارد. گفتنی است که سقف این مسجد متحرک است و شبستان و صحن آن نیزصدها هزار نمازگزار را درخود جای می‌دهد.
  • ۱۸۸۷ میلادی – آغاز طغیان رودخانه بزرگ «هوانگ هو» در چین. سیل عظیمی که بر اثر طغیان رود بزرگ هوانگ‌هو در پنجم سپتامبر در چین آغاز شد، بیش از یک‌ماه جاری بود. در اثر این سیل و پیامدهای آن، در حدود نهصد هزارنفر جان خود را از دست دادند. هم‏چنین چندین شهر، صدها روستا و زمین‏های زراعی بسیاری در اثر طغیان رود هوانگ هو از بین رفت. رودخانه هوانگ هو به طول ۵۲۰۰ کیلومتر، در شرق چین جریان دارد.
  • ۱۹۹۷ میلادی – «اگنس گونجا بویاجیو» معروف به «مادر ترزا» راهبه کاتولیک آلبانیایی و تاسیس کننده امور خیریه در هند بود. وی در سال ۱۹۲۸ به هندوستان رفت و به گروه خواهران «لورتو» پیوست‌. به‌خاطر ارادتی که به «ترزا» راهبه اسپانیایی و بنیانگزار یکی از جریان‌های رهبانیت و خدمات خیرخواهانه داشت‌، نام ترزا را برای خود برگزید. در سال ۱۹۴۸ صومعه را ترک کرد تا پرستاری بیاموزد. مادر ترزا به خاطر خدمات انسان‌دوستانه‌اش در سال ۱۹۷۹، جایزه نوبل صلح را به خود اختصاص داد و در سال ۲۰۰۳ از طرف «پاپ ژان‌پل دوم» آمرزیده شناخته شد. مادر ترزا سرانجام پس از عمری خدمت به مردم دنیا، در سن ۸۷ سالگی درگذشت و پس از شرکت هزاران نفر از نقاط مختلف جهان در مراسم خاک‌سپاری او، در کلکته به خاک سپرده شد.

 


آن‌چه در این بخش می‌آید انتخابی از رادیو کوچه در بین رسانه‌ها است.

منبع : سحام نیوز

ساعاتی قبل میرحسین موسوی و زهرا رهنورد برای دیدار با مهدی کروبی و فاطمه کروبی به منزل ایشان رفتند. به گزارش خبرنگار سحام نیوز این دیدار که با هدف دل‌جویی از مهدی کروبی در پی حملات پی‌درپی به منزل ایشان، انجام گردید. در ابتدا میرحسین موسوی و خانم رهنورد از خسارت‌های وارده به ساختمان بازدید کردند.

پس از آن آقای موسوی خانم رهنورد در منزل مهدی کروبی حضور یافتند و با  ایشان به گفت‌وگو پرداختند. در این دیدار خانم فاطمه کروبی ضمن خوش‌آمدگویی به میرحسین موسوی و خانم رهنورد،اقدام اخیر این اراذل و اوباش را وحشیانه و بدور از انسانیت دانست و افزود: «متاسفانه این افراد بدون رعایت حقوق مردم و نیز بدون درنظر گرفتن حرمت شب‌های قدر، اقدام به تخریب اموال، فحاشی و نیز تجاوز به حقوق شهروندان و همسایگان نمودند تا آن‌جا که چادر از سر یک زن مسلمان نیز کشیدند.

فاطمه کروبی در ادامه افزود: «امیدواریم هیچ گاه در تاریخ این انقلاب شاهد این رفتارها نباشیم.»

میرحسین موسوی نیز با اظهاار تاسف از وقایع رخ داده در شب‌های قدر گفت: «این‌که این افراد حرمت این شب‌ها را نگه نمی‌دارند و این اقدامات سخیف را صورت می‌دهند، نشان از بیگانگی و ناآشنایی آنان با اصول اسلام است. ابتدا اقدام به تخریب و تجاوز به حقوق مردم می‌کنند و چند دقیقه بعد مراسم دعا برگزار می‌کنند. این خود نشان از دوگانگی در رفتار و عقاید است.»

مهدی کروبی نیز در این دیدار ضمن خیرمقدم و عرض تشکر از میرحسین موسوی و  خانم زهرا رهنورد، گزارشی از این ۵ شب ارایه نمود.

لازم به توضیح است صبح روز حادثه، میرحسین موسوی در تماسی تلفنی با مهدی کروبی از اعلام آمادگی خود جهت حضور در منزل ایشان خبر داده بود.


 


مرتضا خسروی (هیچ) / رادیو کوچه


 


رادیو کوچه

روز گذشته شنبه تیم ملی امید ایران در یک بازی دوستانه مقابل لهستان به پیروزی رسیده است.

این بازی که در نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان رسید در نیمه دوم با برتری ملی‌پوشان ایرانی هم‌راه شد.‌ حسین ابراهیمی توانست در دقایق ۵۷ و ۶۳ برای ایران گل‌زنی کند. لهستان در این مسابقه از وجود ۶ بازیکن بالای ۲۳ سال استفاده می‌کرد.

از تیم لهستان نیز دو بازیکن کارت زرد گرفتند. این تیم در این بازی چهار یار تعویضی داشت. تیم ایران نیز با توجه به محدودیت همراهی بازیکن ۳ بازیکن خود را تعویض کرد.


 


محمدرضا / رادیو کوچه

mohamadreza@koochehmail.com

مهم‌ترین عنوان‌های مطبوعات امروز ایران:

ایران

http://www.iran-newspaper.com/

1) اموال دولتی را به افراد خاص و رایگان واگذار نمی‌کنیم.

دکتر احمدی‌نژاد:‌ «قانون اصل ۴۴ به معنای این نیست که اقتصاد کشور به اقتصاد سرمایه‌داری تبدیل شود. روح سیاست‌های اصل ۴۴ مردمی کردن اقتصاد کشور یعنی ورود توده‌های مردم به این بخش است. برخی افراد چنین تصور می‌کنند که باید اموال دولتی به صورت رایگان و به افراد خاصی واگذار شود. اگر این افراد اصرار بسیاری برای انجام این کار دارند باید قانون آن را هم ارایه دهند. نمی‌توان به سرعت دولت را از اقتصاد حذف کرد زیرا مردم منابع مالی کافی برای مدیریت بخش‌های اقتصادی ندارند.»

۲) تقدیر رییس‌جمهوری پاکستان از کمک‌های ایران.

حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمیان و مصطفا محمدنجار، وزیر کشور که به نمایندگی از مقام معظم رهبری و رییس‌جمهوری برای بررسی اوضاع سیل‌زدگان پاکستانی به این کشور سفر کرده‌اند، دیروز با «آصف علی زرداری»، رییس‌جمهوری پاکستان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار رییس‌جمهوری پاکستان با تقدیر و تشکر از مقامات بلندپایه کشورمان از جمله مقام معظم رهبری و رییس‌جمهوری و ملت ایران در حساسیت نسبت به کمک به سیل‌زدگان پاکستانی گفت: «وقوع حادثه سیل در پاکستان کشورش را تا سال‌ها با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو می‌کند که کمک‌های کشورهای دیگر ازجمله جمهوری اسلامی ایران می‌تواند مردم پاکستان را در این مصیبت یاری دهد.

جام جم

۱) هنر عرصه ماندگاری یک ملت است.

http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100884907010

رییس‌‌ جمهوری هنر را عرصه ماندگاری یک ملت دانست و گفت: «ایران خزانه و ذخیره بزرگی از ارزش‌های انسانی و زیبایی‌های الهی است و امروز هم برای ماندگاری خود و هم بشریت نیازمند عملیاتی کردن این خزانه بی‌پایان برای ارایه آن به نسل‌های آینده هستیم.»

۲) انحلال و برکناری، چالش‌ جدید شورا‌های شهر.

http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100884909578

در حالی که شوراهای شهر هنوز از طرح‌های نه‌ چندان کارشناسی و تصمیم‌گیری‌هایی که گاه کاهش اختیارات و حتا خطر انحلال آن را به‌همراه داشته است، قد راست نکرده‌اند، خبر برکناری ۵ عضو شورای شهر اهواز با رای استاندار خوزستان یک‌بار دیگر موجی از نگرانی را میان اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا در خصوص جایگاه متزلزل این نهاد مردمی بر‌انگیخته است.

همشهری

۱) تظاهرات علیه سارکوزی در سراسر فرانسه.

http://www.hamshahrionline.ir/news-115406.aspx

تظاهرات علیه سیاست‌های سارکوزی در سراسر فرانسه آغاز شد. به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، گروه‌های مدافع حقوق بشر در فرانسه در اعتراض به پیشنهادات ضد جرایم سارکوزی رییس جمهوری این کشور به صف اعتراض کنندگان پیوستند.

۲) واگذاری سهام عدالت پایه‌های امنیت ملی را تقویت می‌کند.

http://www.hamshahrionline.ir/news-115369.aspx

رییس جمهوری با بیان این‌که واگذاری سهام عدالت، پایه‌های امنیت ملی را تقویت و هم‌بستگی را افزایش می دهد خبر داد که طول پنج سال گذشته ۱٫۵ برابر سی سال گذشته صادارت غیرنفتی انجام شده است.

رسالت

۱) هرگونه طراحی فتنه‌گران توسط مردم در نطفه خفه می‌شود.

http://www.resalat-news.com/Fa/?code=38286

«حبیب‌اله عسکراولادی» دبیر کل جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری، با تاکید بر ارتباط جریان فتنه با القاعده و حمایت آن‌ها از تروریست‌ها با صدور بیانیه‌های متعدد، گفت: «حمایت سران فتنه از تروریست‌ها، به‌عنوان برگ سیاهی است که در کارنامه فتنه ثبت گردید و مردم پس از دیدن حمایت آن‌ها از تروریست‌ها، بیش‌تر به گمراهی آن‌ها پی‌بردند و انزجار خود را برای همیشه از فتنه‌گران به نمایش گذاشتند.»

۲) اوباما شایستگی ریاست جمهوری مجدد آمریکا را ندارد.

http://www.resalat-news.com/Fa/?code=38321

در نظرسنجی جدید فاکس نیوز عمل‌کرد «اوباما» و دولت وی بسیار بد و افتضاح اعلام شد و اکثر شرکت کنندگان در این نظرسنجی اوباما را لایق انتخاب شدن مجدد برای ریاست جمهوری آمریکا نمی‌دانند.به نقل از خبرگزاری فاکس نیوز، اکثر شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند که اوباما دیگر شایستگی هدایت آمریکا را ندارد. اکثر آن‌ها اعلام کردند که از عمل‌کرد رییس جمهوری کشورشان ناراضی‌اند و او را فاقد صلاحیت برای انتخاب مجدد می‌دانند.

آفرینش

۱) جامعه را به فرهنگ اشتباه «همه یا هیچ» عادت داده‌ایم.

http://www.afarinesh-daily.com/afarinesh/News.aspx?NID=69182

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلام این‌که متاسفانه جامعه را به فرهنگ اشتباه «همه یا هیچ» عادت داده‌ایم، خاطرنشان کرد: «علی رغم شعارهای فراوانی که برای کم کردن تصدی‌گری‌های دولت می‌دهیم، در عمل جامعه را به سمتی سوق می‌دهیم که حتی تقویت بخش خصوصی را ترویج سرمایه داری زالوصفتی می‌نامیم.

۲) لاریجانی: «نیازمند مقاومت ملی در مقابل تهدیدات هستیم.»

http://www.afarinesh-daily.com/afarinesh/News.aspx?NID=69183

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که هم اکنون کشور در چهار بعد اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و منطقه‌ای با تهدیدات جدی روبرو است، گفت: «برای مقابله با این تهدیدات و عبور از این شرایط نیازمند مقاومت ملی هستیم.»

فرهیختگان

۱) تخریب و تهمت ملاک جامعه اسلامی نیست.

http://www.farheekhtegan.ir/content/view/12565/31/

حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی با بیان این‌که تخریب و تهمت ملاک جامعه اسلامی نیست، این سوال را مطرح کرد که اگر بدانیم جامعه اسلامی، جامعه‌ای منسجم است آیا می‌توانیم بگوییم بذر کینه در جامعه پاشیده یا اختلافات و کینه‌ها زیاد شود؟

خراسان

۱) پاسخ‌های «هیلاری کلینتون» به تلویزیون اسراییل درباره رابطه مذاکرات سازش با موضوع هسته‌ای ایران.

http://www.khorasannews.com/News.aspx?type=1&year=1389&month=6&day=14&id=321254

هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا روز جمعه گذشته یعنی یک روز پس از آغاز مذاکرات سازش به پرسش‌های شبکه دوم تلویزیون اسراییل درباره ارتباط این مذاکرات با موضوع ایران پاسخ گفت: «کلینتون در این گفت‌وگو ایران را مشکلی بزرگ در خاورمیانه عنوان کرد.» ‌هم‌چنین وزیر خارجه آمریکا، این نظر را که مذاکرات صلح خاورمیانه مقدمه‌ای برای حمله نظامی به ایران است را رد کرد.

۲) زلزله هفت ریشتری در نیوزیلند فقط با دو مجروح.

http://www.khorasannews.com/News.aspx?type=1&year=1389&month=6&day=14&id=321286

به دنبال زمین لرزه ۱/۷ ریشتری در شهر «کرایس چرچ» واقع در جنوب نیوزیلند، مقامات این کشور در مناطق آسیب دیده اعلام حکومت نظامی کردند. زمین لرزه‌ای به قدرت ۱/۷ ریشتر صبح دیروز (شنبه ۱۳ شهریور) کرایس چرچ دومین شهر بزرگ نیوزیلند با ۳۸۶ هزار نفر جمعیت را لرزاند. به گزارش بی بی سی این زمین لرزه در ساعت ۴:۳۵ به وقت محلی و هنگامی که بیشتر مردم در خواب بودند اتفاق افتاد. با این حال این زمین لرزه تلفات جانی به هم‌راه نداشته است.

دنیای اقتصاد

۱) صعود سکه طلا در بازار تهران.

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=222288

بهای سکه در بازار تهران دیروز با ۴۵۰۰ تومان افزایش به ۳۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان رسید. به دنبال افزایش قیمت طلا تا ۱۲۵۵ دلار در روز جمعه، قیمت انواع سکه در بازار روز شنبه (دیروز) با افزایش قیمت مواجه شد.

۲) رشد شتابان شاخص بورس هم‌چنان ادامه دارد.

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=222328

باز هم دو درصد بازدهی در یک روز، محمدمهدی ناسوتی‌فر کارگزار بورس گفت: «اگر برگشت‌های سنگین در قیمت‌ها و اقتصاد جهانی را نداشته باشیم، شاخص ۲۰‌هزار واحدی نیز دست یافتنی است و دور از انتظار نیست.»


 


خبر / رادیو کوچه

نسشت رهبران اتحادیه کشورهای ‌جنوب شرق آسیا و آمریکا ۲۴ سپتامبر‌ در نیویورک  هم‌زمان با نشست مجمع عمومی سازمان ملل برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی اندونزی (آنتارا)، این نسشت نشانه تلاش‌های «باراک اوباما» رییس جمهوری آمریکا برای تقویت روابط آمریکا با کشورهای آ.سه.آن است.

کشورهای جنوب شرق آسیا که در دوران «جرج بوش» رییس جمهوری پیشین آمریکا مورد غفلت واقع شده بود از اهمیت خاصی در امنیت منطقه برخوردار است.

در نشست سال پیش که در سنگاپور برگزار شد مقامات آمریکایی مسایل منطقه‌ای از جمله مسئله آزاد کردن زندان سیاسی میانمار، گسترش روابط با اندونزی و حل مسئله روابط کمونیست‌های ویتنام و لائوس را مورد تاکید قرار دادند.

گفتنی است که مقامات آ.سه.آن معتقدند برگزاری این نشست در واشنگتن می‌تواند در تقویت نقش اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا در جهان نقش موثرتری داشته باشد ولی از طرفی سیاست‌مداران معتقدند که برگزاری این نشست در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل کاربردی‌تر است.

بیشتر بخوانید:

«معرفی نماینده آمریکا در جنوب شرق آسیا»


 


رادیو کوچه

بیست‌و‌چهار کارگر مالزیایی که در رستوران‌های انگلستان به صورت غیرقانونی کار می‌کردند در دو ماه گذشته توسط پلیس انگلستان دستگیر شده‌اند.

به گزارش روزنامه استار مالزی، کمیسیون عالی انگلستان گفت این افراد به خاطر کار و اقامت غیرقانونی توسط پلیس این کشور دستگیر شده‌اند.

این افراد در حال حاضر در بازداشت به سر می‌برند تا به کشورشان بازگردانده شوند و هم‌چنین پس از آن نیز تا بیش از ۱۰ سال نمی‌توانند به انگلستان وارد شوند.

کمیسیون عالی انگلستان هم‌چنین اعلام کرد کارفرمایانی که این افراد را به کار گرفته‌اند تا سقف ۱۰ هزار پوند جریمه خواهند شد.

گفتنی است که دولت انلگستان در دو ماه گذشته در عملیات اجرایی نسبت به بازداشت کارگران غیرقانونی، ازداوج‌های تقلبی، کالج‌های غیرمعتبر و جرایم سازمان‌یافته مهاجرتی اقدام کرده است.


 


مهم‌ترین عنوان‌های رسانه‌های امروز مالزی:

خبرگزاری برناما

  • طوفان و پس‌لرزه در جزیره نیوزیلند.
  • ۴۲۰ خانواده دیگر پاکستانی کمک‌های مالزی را دریافت می‌کنند.
  • یک کارگر کلاب‌های شبانه در خانه خود واقع در آمپنگ به قتل رسید.
  • باشگاه مربوط به طرح یک مالزی واحد شهر، تصفیه کننده‌های آب برای قربانیان سیل پاکستان ارسال می‌کند.
  • محی‌الدین: «تلاش کنید تا مسلمانان متحد شوند.»
  • جناح راست شهر از ۶۶،۰۰۰ رای دهنده ثبت‌نام کرده است.
  • مشوق‌های سیاسی برای رهبرانی که فاقد پشتیبانی اصولی باشند به ضرر حزب ناسیونالیست پیشرو است.
  • لیو خروج یکی دیگر از معاونان از حزب لیبرال دموکرات را تکذیب کرد.
  • گزارش کاملی در مورد مدل جدید اقتصادی در ماه آینده برای مردم تشریح خواهد شد.
  • دینار و درهم رایج شده در کلانتان برای تجارت قانونی نیست.
  • تظاهرات هزاران مهاجر فرانسه سرکوب شد.
  • بارش شدید باران و سیل در گواتمالا باعث مرگ ۱۸ تن شد.
  • پیش‌رفت افغانستان آرام‌تر از حد از انتظار است.

روزنامه استار

  • بسیاری بخاطر هزینه‌های زیاد درمانی خواستار بیمه تا آخر عمر شده‌اند.
  • ۳،۰۰۰ نفر علاوه بر ۸۰۰ دانشجوی مالایی در نیوزیلند در سلامت کامل به‌سر می‌برند.
  • در مسیر راه‌ها همواره صبور و هشیار باشید.
  • ۲۸۳،۰۰۰ دارنده کارت‌های Touch 'n go باید برای تمدید اقدام کنند.
  • یگان ویژه دریایی مالزی اعلام کرد که دقیق‌ترین عمل‌کرد را داشته و به مرزهای آبی اندونزی تجاوزی نکرده است.
  • وزیر خارجه به وقایع مربوط به بحران اخیر بین مالزی و اندونزی می‌پردازد.
  • لیو: «برای مبارزه با دنگی باید مدیریت بهتری در مورد زباله‌ها انجام داد.»
  • اتحادیه چینی‌تباران پیشنهاد داد که به ۳۰ نفر برتر امتحان STPM بورسیه تحصیلی داده شود.
  • آتش سوزی صبحگاه سه خانواده را بی‌خانه کرد.
  • ۲۰۳ کیلوگرم مواد آتش‌زای غیر مجاز از یک مرغ‌داری کشف شد.
  • نخست‌وزیر ایتالیا زیر بار انتخابات زود هنگام نرفت.
  • پادشاه بلژیک از سخنگویان پارلمان خواست که به دولت کمک کند.
  • استقبال با تخم‌مرغ و لنگه کفش از تونی بلر در دوبلین.

روزنامه نیو استریت تایمز

  • حکم جنایت برای دست‌اندرکاران قاچاق انسانی.
  • قیمت لاستیک در بازار‌ها با نوسانات بیش‌تری هم‌راه می‌شود.
  • چشم‌اندازی مطمئنی برای صنعت روغن نارگیل دیده نمی‌شود.

روزنامه مالایی میل

  • تن سری محی‌الدین: «تصمیم‌گیری برای امتحانات UPSR و  PMR بعد از تعطیلات عید فطر گرفته می‌شود.»
  • مالزی و اندونزی امیدوارند که راه حل دوستانه‌ای برای امور مرزی پیدا کنند.

 


Ardavan Roozbeh \ Radio Koocheh

ardavan@koochehmail.com

According to Naghi Mahmoodi, the attorney of Yunes Zamani, a student activist, he has been tortured by his investigators in Tabriz intelligence house of detention. The former chief of student magazine named "Iledrium" form Hamadan University of Bo Ali Sina, has been nabbed in 17th June by the province intelligence office in Ardabil. He was also secretary of the literary part of "Bayan" media who had been nabbed several times before in Hamadan and Ardabil. According to his family he had been threaten by intelligence offices before. After having a meeting in Wednesday, his family declares that the effects of torture were obvious on him. The student activist also declared that he had been tortured by electrical shock. They also said that he had been syringed with drags. "He has been affected by heart strike and had been in hospital for 3 days in that period" his brother, Yusuf Soleymani mentioned.

He was a senior student in Bo Ali Sina University of Hamadan who could not finish his study because of being detainedSo he has also got such problems too

On the other hand, other activist report that Ayat Mehr Ali Beglo, another Azeri social activist, who had been nabbed in 10th of May in Sofiyan city, was tortured in intelligence office also. Still his attorney, Abbas Jamali, could not reach his file and he is in the detention and the inspector of the case, Judge Hashemzadeh, is not revealing his charges according to the kind of the case which is related to national security.

Naghi Mahmoodi, the lawyer of Yunes Zamani, declares about his constituent's case status that he was charged for disruption of national security and acting toward extermination of regime, despite that he had been just a cultural and student activist.

"Several times of heart strike as shocking with Electricity made my constituent to be in hospital and also I told the judge that he had been got B and C hepatitis and needs special medical care but there was no related response from the officials", he added pointing to his constituent's physical mood.

This lawyer believes that many of cultural activities supposed to be violating national security. Here is an interview with Naghi Mahmoodi, the attorney of the nabbed university student about his condition;

The family of Yunes Soleymani, the former chief of "Iledrium" student's magazine, stated that as they visited him in Wednesday 25th August in Tabriz, they become aware of torture effects on his body and also said that he had been syringed. Tell us what exactly had happened on Yunes Zamani.

I also heard this from his family and I talked to him after I returned there. He confirmed had been under psychic and physical torture and been electrically shocked several times which made him got heart strike and be fainted to death. He had been taken to hospital one time after that. Moreover; he got B and C hepatitis and problems with cardiovascular, breathing, digestion and hepatic diseases. At the time I lodged the mandate to the trial branch, I mentioned his problems with related medical documents and explained about his mood and needs of special medical care and must use his drugs on time. I also mentioned the possibility of his diseases infectionto others. Unfortunately still it is not likely to be observed like that

Several times of heart strike as shocking with Electricity made my constituent to be in hospital and also I told the judgethat he had been got B and C hepatitis and needs special medical care but there was no related response from theofficials", he added pointing to his constituent's physical mood

What is the charge of Yunes Zamani, your constituent that has to be tortured like this for confessingininvestigations?

He has been charged for propagating against the Islamic Republic regime and being a member of groups wanting to exterminate national security.

Legally is this a case of representing conflict with regime? You are talking about just a chief of a student magazine who his activities are related to cultural matters. Are these kinds of activities can be implicated exterminating activities or violating national securities?

Any activities of national or cultural activists in Azerbaijan were peaceful and social-related. None of them were offensive, terroristic or heist to be deserved such harsh responses toward social activists of Azerbaijan. So the treatment which was done against a head of a student magazine that his activities represent the national needs of Azeri people was not fair.

He was a senior student in Bo Ali Sina University of Hamadan who could not finish his study because of being detained. So he has also got such problems too.

As stated before Yunes Soleymani had been tortured as he had been held. This statement is also proved by his family and you as his lawyer. Is there any justice to pursue these kinds of illegal activities? Is there any record for such complains gotten fine results?

Yes there is a possibility to complain for who had been tortured. Unfortunately; the officials working for intelligence organizations are not well-known. So his complain would not end in a good result because he has to complain about a specific person. Something same happened for "Hamid Valaei" who also was tortured as he had been imprisoned and the judge asked for a specific name. We responded that we do not know anything about the officer because he had been blindfolded and that person did not reviled his name and also the name was not on his clothes either. That's why complaining is wasteful and the actual identity is always asked in courts.

In my opinion you'd better change your Radio's name as it is a "Persian" Radio. Because Iran is a multiracial country and it is not fair to say the Radio is limited to just Persian speakers.

I really appreciate for this advice. I hope my every compatriots in any race from Kurdistan, Baluchistan, Azerbaijan, and north of Khorasan know that because the radio broadcasts in Persian language is titled as Persian Radio, otherwise it belongs to my every compatriots and everyone needed to have a Radio talking about democracy and their rights.


 


آن‌چه در این بخش می‌آید انتخابی از رادیو کوچه در بین رسانه‌ها است.

منبع : کمپین بین‌المللی حقوق بشر

به دنبال سه روز حمله‌ی وحشیانه توسط ده‌ها نیروی مسلح لباس شخصی به محل سکونت مهدی کروبی که سرانجام روز جمعه خاتمه یافت، کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران اعلام کرد که آیت‌اله سیدعلی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، مسوولیت امنیت مهدی کروبی، نامزد ریاست جمهوری سال گذشته و خانواده وی را به عهده دارد. هادی قائمی، سخنگوی کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران در این خصوص گفت: «باورکردنی نیست که ده‌ها مامور لباس شخصی که به اسلحه گرم، گاز اشک‌آور و سایر سلاح‌های حکومتی مجهز هستند، در آزار خانواده کروبی بدون هیچ‌گونه دخالتی از سوی پلیس و یا سایر سازمان‌های انتظامی احساس امنیت کامل داشته باشند.

وی افزود: «شیوه اجرای این حملات هیچ‌گونه شکی باقی نمی‌گذارد که حکومت ایران آن‌ها را برنامه‌ریزی کرده است.» در مصاحبه‌ای با کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران، حسین کروبی، فرزند مهدی کروب، اظهار داشت مهاجمان قصد داشتند با استفاده از گاز اشک‌آور و شلیک تیر، پس از ورود به منزل، اعضای خانواده وی را به قتل برسانند. «آن‌ها می‌خواهند پدر مرا به حاشیه برانند، به نحوی که دیگر خانه‌اش را ترک نکند و با مطبوعات صحبت نکند. هدف آن‌ها این است که هزینه ارتباط با پدرم را بالا ببرند، که اگر مردم بخواهند با او ملاقات کنند با خطر روبه‌رو شوند.»

حسین کروبی گفت: «پدر من اعتقاد دارد که حمله‌کنندگان توسط نیروهای امنیتی و حکومت هماهنگ شده‌اند و به همین دلیل ما هیچ فایده‌ای در شکایت‌کردن برای این اقدامات نمی‌بینیم، چون می‌دانیم که به هیچ جا نخواهیم رسید.»

وی به کمپین گفت: «روز جمعه امروز صبح یک جمعیت هفتاد هشتاد نفره با بیست نفر موتور سوار آمدند، خیلی از چیزهایی را که از (حمله) شب گذشته سالم بود را شکستند. شعار و فحش دادند. ساعت نزدیک ۳ بعد ازظهر رفتند و گفتند ما شب برمی‌گردیم. ما منتظر هستیم که شب تشریف بیاورند.»

وی درخصوص دخالت پلیس گفت: «پلیس ذره‌ای دخالت نکرد. فقط‌ آن آخر سر که آن‌ها (مهاجمان) خسته شدند و همه کارهایشان را انجام دادند یگان ویژه (پلیس) آمد و آن‌ها هم رفتند. تنها کسانی که از خانه دفاع کردند محافظین حاج‌آقا (مهدی کروبی) بودند.»

حسین کروبی با توجه به حمله مهاجمین گفت: «آن‌ها قصد ورود به خانه را داشتند، با ایجاد صداهای مهیب و ایجاد رعب و وحشت شیشه‌ها را شکستند. بعد از آن گاز اشک‌آور انداختند. بعد چند تیر به داخل خانه شلیک کردند. وقتی سرتیم حاج آقا (مهدی کروبی) رفت با آن‌ها صحبت کند که تیراندازی نکنید، گرفتند آن‌قدر وی را زدند که زیر ضربات کتک بی‌هوش شد و الان بیمارستان است. شنیدم تا چهار پنج صبح دنبال وی می‌گشتند ببینند که کدام بیمارستان است تا بروند آن‌جا او را بزنند. آن‌ها دیروز در خانه را شکستند و آتش زدند و موفق شدند که سه چهار متری وارد خانه شوند. که محافظین تیراندازی کردند و سه چهار نفر از آن‌ها مجروح شدند.»

وی درخصوص شکایت کردن برای حملات چندشب گذشته به منزل پدرش گفت: «از چه کسی شکایت کنیم؟ یک کسانی هستند که بلند می‌شوند می‌آیند این‌جا فحش‌های رکیک ناموسی به حاج آقا و حاج خانم می‌دادند رفتند ماشین‌های همسایه را زدند خرد کردند. دو تا پنجره‌های همسایه‌ها را زدند شکستند. این‌ها کسانی هستند که کسی حریفشان نیست و یکه‌تاز میدان هستند و نیروی انتظامی وحشت می‌کند با این‌ها برخورد کند.»

حمله به منزل کروبی و تلاش برای آسیب‌رساندن به وی یک‌ماه پس از آن صورت گرفت که فرمانده سپاه در خصوص برخورد با رهبران مخالف دولت گفت که به جای حکومت مردم ایران آن‌چه وی «سران فتنه» نامید را محاکمه خواهند کرد.

حمله جمعی از لباس شخصی که با حمایت کامل پلیس انجام شد نشان می‌دهد که برخورد با رهبران مخالف دولت به‌صورت رسمی از طریق هواداران دولت و نیروهای امنیتی صورت می‌گیرد. سردار جعفری گفت: «مردم ایران سران فتنه را محاکمه کرده‌اند، اما محاکمه قانونی آن‌ها به موقع و با مصلحت انجام خواهد شد. وی گفت «امروز عدم وجود محبوبیت آن‌ها بزرگ‌ترین محاکمه و ضربه به آن‌هاست چرا که از چشم مردم افتاده‌اند. البته باید برای تلفات و تلفات جانی و مالی پاسخگو باشند.»

کمپین قبلن نگرانی عمیق خود از نقش پلیس و سازمان‌های امنیتی در انجام اقدامات خشونت‌آمیز و هماهنگی حملات سازمان‌دهی شده به مخالفان حکومت اعلام کرده است.

در خلال اولین دور حملات به آقای کروبی، همسر وی فاطمه کروبی در نامه‌ای به رهبر انقلاب نوشت که مشکلات بین آقای خامنه‌ای و همسرش در خصوص «بعضی مسایل که همه آن‌ها را می‌دانند» نمی‌تواند دلیل تهدید جان اعضای خانواده کروبی قرار بگیرد. وی هم‌چنین گفت که این حملات در حمایت از رهبری صورت گرفته‌اند:

«احترامن به اطلاع می‌رساند که جمعی متعلق به نیروهای بسیج و سپاه در سه شب متوالی، هم‌زمان با شب ضربت خوردن امیرالمومنین علی (ع) تا شب شهادت آن امام، با تجمع مقابل مجتمع مسکونی متعلق به ما و اشخاص دیگر اقدام به اهانت، آزار و رنجش همسایگان و تخریب اموال کردند. این گروه سازمان‌دهی شده که خود را سرباز ولایت نامیدند. اوج وحشگیری خود را با بکارگیری الفاظ سخیف علیه همسرم و خانواده، شعارنویسی بر دیوار مجتمع و همسایگان و تخریب اموال نشان دادند. این جرایم مشهود بنام حمایت از حضرت‌عالی و در مقابل نیروی انتظامی صورت گرفت و جالب آن‌که این نیرو حتا جرات نزدیک شدن به این جماعت تحت‌الحمایه را نداشت. همگان به‌یاد دارند که در گذشته حرمت رمضان، لیالی قدر و محرم و صفر را حتا آنان که خود را مقید به انجام تکالیف دینی نمی دانستند، رعایت می‌شد اما امروزه جماعتی از خدا بی خبر (آمران و عاملان) تربیت شده‌اند که با واژه حرمت به‌ کلی بیگانه‌اند.»

کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران نگرانی شدید خود را از خشونت هدایت شده توسط حکومت و اشاعه جو وحشت و ارعاب از طریق استفاده از نیروهای لباس شخصی که توسط نیروهای امنیتی هماهنگی می‌شوند را اعلام می‌دارد.

هادی قائمی در این خصوص گفت: «جامعه بین‌المللی باید این اعمال حکومت ایران را به شدت محکوم نماید و خواستار خودداری حکومت ایران از دخالت در اعمال جنایت‌کارانه بشود.»

وی افزود: «حمله به خانواده کروبی علامت دیگری از سقوط قوه قضاییه ایران و موقعیت نابسامان عدالت در ایران و نیاز مبرم به پاسخگویی حکومت ایران نسبت به نقض حقوق بشر در ایران است.»


 


مطلب‌هایی که در این بخش تارنمای رادیو کوچه منتشر می‌شود یا انتخاب دبیر روز سایت و یا پیشنهاد دوستان رادیو است که می‌تواند از هر گروه یا دسته و یا مرامی باشد. نظر های مطرح شده در این بخش الزامن نظر رادیو کوچه نیست. اگر نقد و نظری بر نوشته های این بخش دارید می توانید برای ما ارسال کنید.

منبع : مدرسه فمینیستی

نسرین ستوده، وکیل دادگستری و فعال جنبش زنان امروز شنبه ۱۳ شهریورماه پس از مراجعه به دادسرای ویژه اوین، هنوز بازنگشته است. روز شنبه هفته گذشته ۶ شهریورماه، ماموران امنیتی به دفتر کار و منزل نسرین ستوده مراجعه کرده و ضمن تفتش این دو محل و ضبط برخی از اسناد و پرونده‌ها و وسایل شخصی و کامپیوتر او و همسرش، برگه احضاریه‌ای نیز به نسرین ستوده برای مراجعه به دادسرای ویژه مستقر در زندان اوین تحویل دادند. بر اساس این برگه احضاریه، نسرین ستوده باید به دادسرا مراجعه می‌کرد.

بر اساس آن برگ احضاریه، صبح امروز شنبه سیزدهم شهریور وی به هم‌راه وکیل‌اش، نسیم غنوی به دادسرای اوین مراجعه کردند. نسیم غنوی گفت: «من در آن‌جا اعلام وکالت کردم و وکالت من پذیرفته شد و در پرونده ثبت شد، اما به من گفتند که در جلسه بازپرسی نمی‌توانم حضور داشته باشم. برای همین نسرین ستوده پیش بازپرس رفت برای تفهیم اتهام و من از اوین بیرون آمدم و از آن زمان تاکنون دیگر نتوانستیم از او خبری بگیریم».

رضا خندان، همسر نسرین ستوده، نیز گفت: «پس از ساعت‌ها انتظار، از همسرم نسرین خبری نشد و از این‌رو به هم‌راه نسیم غنوی برای پیگیری وضعیت وی، عصر دوباره به اوین مراجعه کردیم. اما به ما گفته‌اند که هنوز مشخص نیست که قرار بازداشت برای ایشان صادر شده یا نه ولی تا این ساعت که هنوز از اوین بیرون نیامده است».

نسیم غنوی احتمال می‌دهد که بازپرس قراری برای نسرین ستوده صادر کرده است و او را نگه داشته اند. نسیم غنوی می‌گوید: «پس از تفهیم اتهام، بازپرس موظف است طبق قانون قراری برای او صادر کند، حال این قرار آیا قرار بازداشت است یا کفالت و یا وثیقه، فردا صبح احتمالن مشخص می‌شود.» وی در پاسخ به اقدام بعدی‌اش در مورد مشخص‌شدن وضعیت نسرین ستوده می‌گوید: «ما فردا صبح دوباره به اوین مراجعه خواهیم کرد تا ببینیم قراری که برای نسرین ستوده صادر شده چیست.»

لازم به ذکر است که نسرین ستوده در سال ۲۰۰۸ جایزه بین‌المللی حقوق بشر را از کمیته بین‌المللی حقوق بشر ایتالیا که سازمانی غیردولتی در زمینه حقوق بشر است، دریافت کرد. نسرین ستوده که از اعضای اولیه کمپین یک میلیون امضا و نیز در دوره‌ای عضو هیت مدیره انجمن حمایت از کودکان بوده است، پس از سال‌ها محرومیت از وکالت بالاخره توانست پروانه وکالت خود را بگیرد و از آن زمان تاکنون به‌طور رایگان وکالت بسیاری از فعالان جنبش زنان و دیگر فعالان مدنی را برعهده داشته و نیز پرونده‌های بسیاری را در زمینه کودکان قربانی کودک آزادی و نیز اعدام کودکان زیر ۱۸ سال برعهده داشته است. از وی هم‌چنین مطالب بسیاری در زمینه مسایل زنان منتشر شده است. ستوده کارشناسی ارشد حقوق بین‌الملل خود را از دانشگاه شهید بهشتی گرفته است و دارای دو فرزند خردسال است.


 


ثمر سعیدی / رادیو کوچه

samar@koochehmail.com

«آلبرت کینگ» یکی از مهم‌ترین نوازندگان گیتارالکتریک موسیقی بلوز است. او با شیوه‌ی منحصر به فرد نواختن خود، به‌ عنوان الگوی بسیاری از گیتاریست‌های بلوز و راک اند رول شناخته می‌شود. در حقیقت، چپ‌دست بودن آلبرت، مهم‌ترین تفاوت او با سایر نوازندگان بزرگ و مطرح گیتار است.

آلبرت کینگ نه تنها از گیتار افراد راست‌دست استفاده می‌کرد بلکه حتا جای سیم‌های ساز را نیز تغییر نمی‌داد. به این ترتیب تمامی تکنیک‌های نوازندگی وی به صورتی قرینه با سایر نوازندگان قرار می‌گرفت. این مسئله صدای گیتار آلبرت را کاملن منحصر به فرد ساخته بود. آلبرت کینگ گیتار محبوب خود را «لوسی» می‌نامید. البته او در طول مدت فعالیت حرفه‌ای خود، از سازهای مخصوص افراد چپ‌دست نیز استفاده می‌کرد اما آن‌چه که مهم است مهارت این نوازنده در تطبیق با موقعیتی متمایز با گیتارنوازی اکثر نوازندگان گیتارالکتریک است.

کینگ که در سال ۱۹۲۳ زاده شده بود، در مدت ۳ دهه فعالیت موسیقایی با هنرمندان بسیاری هم‌کاری کرد و شاگردان زیادی را نیز تربیت کرد. افرادی مانند «استیوی ری‌وان» که خود از برجسته‌ترین نوازندگان گیتارالکتریک موسیقی بلوز است از آلبرت تاثیر بسیاری پذیرفته‌اند. هم‌چنین «اریک کلپتون»، «جیمی هنریکس» و «گری مور» از جمله نوازندگان صاحب‌نامی هستند که از آلبرت الهام گرفته‌اند.

آلبرت کینگ خواننده و نوازنده‌ی موسیقی بلوز و زیرشاخه‌ی «بلوز راک» صدایی خش‌دار و قدرت‌مند داشت. وی هم‌چنین بسیار بزرگ‌جثه و دارای ۱۹۳ سانتی‌متر قد و ۱۱۸ کیلو وزن بود. این هنرمند در سال ۱۹۹۲ درگذشت. بعد از مرگ وی در حدود ۳۰ آلبوم از آثار کینگ و اجراهای زنده‌ی او در بازارهای موسیقی منتشر شده‌اند. اکثر کارهای آلبرت کینگ بارها توسط هنرمندان مشهور موسیقی، بازنوازی شده و ترانه‌ها و آهنگ‌های او نیز دوباره‌ خوانده شده‌اند. در این برنامه‌ی ملودی کوچه در مورد آلبرت کینگ بشنوید و قطعاتی از نواختن زیبا و گوش‌نواز او در سبک بلوز مدرن را گوش کنید.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به koocheh-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به koocheh@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

بازار امروز

Loading currency converter .. please wait

loading
currency converter
please wait
....

خبرهاي گذشته