جنبش راه سبز - خبرنامه |
- سه هفته بی خبری از یک روزنامه نگار
- جمهوری اسلامی تا 2013 نمی تواند سلاح اتمی تولید کند
- تحقق کامل اصلاحات یا کناره گیری از حکومت
- فرمانده کل سپاه: با فداکاری بسیجیان بابصیرت فتنه 88 برای براندازی مخملی به نتیجه نرسید
- حذف بخش فارسی از سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا
- احمدی نژاد: قلب احمدی نژاد فرودگاه مردم ملایر است
- نسرین ستوده سومین شهروند نمونۀ «شهروندیار» معرفی شد
- صالحی: در مورد رابطه با آمریکا مسئولان عالی نظام تصمیم می گیرند
- جایزه صلح نوبل برای سه زن لیبریایی و یمنی
- احمد خاتمی: می خواهند در تنور اختلاس نان انتخاباتی بپزند
سه هفته بی خبری از یک روزنامه نگار Posted: 07 Oct 2011 10:40 AM PDT از دلیل بازداشت علامه زاده خبری نیست جرس: با وجود گذشتن سه هفته از بازداشت امیرعلی علامه زاده روزنامه نگار هیچ خبری از وی نیست.
به گزارش کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران، تاکنون هیچ دستگاه امنیتی مسئولیت بازداشت امیرعلی علامه زاده، دبیر سابق سرویس بین الملل ایلنا را که از ۲۰ روز پیش بازداشت شده به عهده نکرفته است. علامه زاده روز یکشنبه۲۷ شهریور توسط سه مامور لباس شخصی در منزل پدری اش در تهران بازداشت شده است. تاکنون مقامات قضایی محل نگهداری این روزنامه نگار را اعلام نکرده اند ، اما گفته می شود که وی در بازداشتگاه دو الف زندان اوین، متعلق به سپاه پاسداران نگهداری می شود.
ماموران لباس شخصی هنگام بازداشت بسیاری از وسایل وی و اعضای خانواده علامه زاده از قبیل همه سیستم های کامپیوتر ، موبایلها و دستنوشته های شخصی او را نیز توقیف کرده اند. در حکمی که ماموران ارائه کرده اند دستور بازداشت علامه زاده توسط بازپرسی شعبه ۱۴ ناحیه ۲۸ دادسرای کارکنان دولت و رسانه ها صادر شده است. دادسرای کارکنان دولت و اصحاب رسانه مسئول رسیدگی به جرایم رسانه ای است. در سه هفته ی اخیر این روزنامه نگار تنها یک بار و به مدت کمتر از دو دقیقه توانسته با خانواده اش به صورت تلفنی صحبت کند. دبیر سابق سرویس بین الملل خبرگزاری ایلنا، مبتلا به بیماری دیسک کمر است و هم اکنون با بی خبری از وضع وی نگرانی در رابطه با سلامت وی تشدید شده است. با وجود مراجعات مکرر خانواده به زندان اوین، این خبرنگار بازداشت شده از حق ملاقات با خانواده محروم مانده است. ماموران امنیتی-قضایی نیز از بیان اتهام و علت بازداشت علامه زاده خودداری کرده اند. با توجه به تشکیل پرونده در دادسرای کارکنان دولت و رسانه ها ، به نظر می رسد فعالیت های خبرنگاری علت بازداشت وی بوده است. |
جمهوری اسلامی تا 2013 نمی تواند سلاح اتمی تولید کند Posted: 07 Oct 2011 10:02 AM PDT رئیس پیشین بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل اعلام کرد جرس: رئیس پیشین بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل متحد ضمن رد ادعاهای اخیر مربوط به احتمال تولید جنگافزار هستهای توسط جمهوری اسلامی طی دورهای چند ماهه، گفت: ایران تا سال ۲۰۱۳ قادر به تولید این تسلیحات نخواهد بود.
خبرگزاری رویترز از قول «اولی هاینونن» خبر داد که براساس اطلاعاتی که تا این مرحله از فعالیتهای هستهای و موشکی ایران در دست است آن کشور حداقل برای رسیدن به مرحله مقدماتی ساخت کلاهکهای هستهای به دو تا سه سال دیگر نیاز دارد. به گزارش رادیو فردا، «اولی هاینونن» تصریح کرده پس از آن زمان تازه دوران تولید این سلاحها آغاز خواهد شد و خود آن مدتی طول خواهد کشید. اما شکی نیست که جمهوری اسلامی عوامل لازم را در اختیار دارد و تواناییهای خود را در این راستا افزایش دادهاست.
«اولی هاینونن» که تا سال گذشته ریاست بازرسان تسلیحاتی و هستهای سازمان ملل متحد را برعهده داشت اکنون در مرکز روابط و علوم بینالمللی دانشگاه هاروارد تدریس میکند. به گفته وی، تهران در «مسیر نادرست» توسعه برنامههای هستهای خود گام برمیدارد ولی به نظر میرسد که هنوز تصمیم سیاسی در سطوح ارشد حکومت برای تولید بمب هستهای اتخاذ نشدهاست. خبرگزاری رویترز تاکید میکند که حکومت ایران مدعی است هدف برنامههای هستهای آن کشور صلحآمیزند. اما جامعه بینالمللی و به خصوص کشورهای غربی به این امر سوءظن داشته و میگویند ایران ممکن است در لوای برنامههای صلحآمیز خود مشغول تدارک برای تولید جنگافزار هستهای باشد. ارزیابی دقیق از مدت زمان لازم برای رسیدن به مرحله تولید سلاح هستهای در ایران از این نظر مهم است که نشان میدهد غرب برای اعمال فشار و پیشبرد روشهای دیپلماتیک چقدر فرصت خواهد داشت.
«گرگ جونز» کارشناس آمریکایی امور دفاعی ماه گذشته، ارزیابی بسیار هشدارآمیز از این روند ارائه داد و گفت: اگر ایران تصمیم به تولید جنگافزار هستهای بگیرد ظرف دو ماه قادر است اورانیوم مورد نیاز را تولید کند. وی در تحلیلی که مجله «نیوریپابلیک» آن را منتشر کرد گفت: «به دلیل نزدیکی ایران به مرحله تولید سلاح هستهای عملا باید آن کشور را یک قدرت هستهای بالقوه محسوب کرد.» سایر تحلیلگران و کارشناسان با اشاره به مشکلات و کمبودهای فنی ایران میگویند، چنین ارزیابی ای نادرست است.
«اولی هاینونن» در بخش دیگری از مصاحبه اخیر خود با خبرگزاری رویترز گفته ایت: «شاید در پایان سال آینده میلادی ایران مواد غنی شده لازم برای تولید سلاح هستهای را داشته باشد ولی افزایش غلظت این اورانیومها به میزان مورد استفاده در تسلیحات حداقل شش ماه دیگر طول خواهد کشید.» رویترز یادآوری میکند که عدم موافقت ایران با توقف روند غنیسازی اورانیوم باعث شده که از سال ۲۰۰۶ تاکنون چهار قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه آن کشور به تصویب برسد. حتی زمانی که ایران اورانیوم با غلظت لازم برای مصارف تسلیحاتی تولید کند لازم است که این مواد را از شکل گاز به جامد تغییر دهد، سپس با فشرده کردن این مواد آنها را در دماغه کلاهکهای هستهای تزریق کرده و بالاخره برای این کلاهک و مواد منفجره آن باید یک وسیله پیچیده که بتواند وظیفه چاشنی یا ماشه را انجام دهد طراحی کرده و بسازد.
«اولی هاینونن» میافزاید: «ایران در هر سه عرصه یعنی غنیسازی اورانیوم، طراحی کلاهک هستهای و یک سامانه موشکی برای شلیک و پرتاب این بمب کار خود را ادامه میدهد. شاید پیشرفت ایران در این زمینهها بسیار کند باشد ولی برای برخوردای از یک سلاح هستهای به تمامی این موارد نیاز هست.» به گفته رئیس پیشین بازرسان تسلیحاتی–هستهای سازمان ملل متحد ایران اکنون روی مهمترین بخش از این مجموعه یعنی تولید سوخت هستهای مورد نیاز تمرکز کردهاند تا در صورت لزوم و هر زمانی که بخواهند این سوخت را در اختیار داشته باشند.
به گفته برخی از کارشناسان گسترش بدافزار کامپیوتری «استاکسنت» در برخی از مراکز هستهای ایران، تشدید تحریمهای بینالمللی و ترور کارشناسان هستهای شاید از سرعت پیشرفت ایران کاسته باشد؛ اما اندوخته اورانیوم غنیشده جمهوری اسلامی با سرعتی پیوسته در حال افزایش است و برخی یادآوری میکنند که حجم فعلی اورانیوم با غلظت پایین ایران برای تولید دو بمب هستهای کفایت میکند. «مارک فیتزپاتریک» مدیر مرکز پژوهشی و بینالمللی مطالعات راهبردی چند روز پیش گفت: «واقعا برای ایران ارزش ندارد که خطر حمله نظامی را قبول کند مگر آنکه در نتیجه فعالیتهای هستهای خود بتواند چندین و چند سلاح هستهای تولید کند.» «اولی هاینونن» ضمن موافقت با این ارزیابی میگوید: «تنها یک دیوانه میتواند تمام این معضلات و خطرها را برای تولید فقط یک سلاح هستهای تقبل کند.» |
تحقق کامل اصلاحات یا کناره گیری از حکومت Posted: 07 Oct 2011 10:02 AM PDT رییس جمهور روسیه به بشار اسد توصیه کرد جرس: دیمتری مدودف از بشار اسد خواست یا به اصلاحاتی که وعده داده عمل کند یا از قدرت کناره گیری کند. این در حالی است که چند روز پیش، روسیه در شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ای که خشونت ها را در سوریه محکوم می کرد وتو نمود.
به گزارش بی بی سی، مدودف در عین حال گفته است که اصلاحات باید توسط مردم سوریه و رهبران آن کشور گرفته شود نه ناتو و یا "کشورهای خاص اروپایی".
سازمان ملل متحد روز گذشته اعلام کرد که از زمان آغاز اعتراضات در سوریه دست کم ۲۹۰۰ نفر کشته شدند. مدودوف همچنین گفته است اگر رهبران سوریه قادر به انجام اصلاحات نیست، باید دست از قدرت بردارند.
روز سه شنبه ۱۲ مهرماه، روسیه و چین دو عضو دائم شورای امنیت، به پیش نویس قطعنامه ای که خشونت ها در سوریه را محکوم می کرد و حکومت بشار اسد را مورد تحریم قرار می داد، رای مخالف دادند و از تصویب آن جلوگیری کردند. دو رای مخالف روسیه و چین، مانع از تصویب این قطعنامه شد. چهار عضو غیردائم شورا از جمله آفریقای جنوبی، نیز به این پیش نویس رای ممتنع دادند. پیش نویس مذکور برای "تحریم هدفمند" حکومت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، که به سرکوب و کشتار معترضان متهم بوده، ارائه شد.
گنادی گاتیولوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه در مخالفت با پیش نویس قطعنامه مورد حمایت آمریکا گفت که در آن به مداخلات نظامی خارجی در سوریه اشاره ای نشده و همچنین گفته نشده که باید به حاکمیت ملی سوریه احترام گذاشته شود. در همین حال دولت های غربی اقدام روسیه و چین در وتوی قطعنامه مطرح شده در شورای امنیت در محکومیت سرکوب خشونت آمیز مخالفان حکومت سوریه را به شدت تقبیح کرده اند. آلن ژوپه، وزیر خارجه فرانسه، گفت وتوی این قطعنامه نشانه "روزی تاسف آور برای سوریه و شورای امنیت" است و افزود که سازمان ملل موظف است علیه دیکتاتوری که به کشتار شهروندان کشورش دست می زند اعتراض کند. دولت بریتانیا هم گفته بود وتوی قطعنامه شورای امنیت پوششی را برای "یک رژیم سفاک" فراهم کرده است. |
فرمانده کل سپاه: با فداکاری بسیجیان بابصیرت فتنه 88 برای براندازی مخملی به نتیجه نرسید Posted: 07 Oct 2011 08:54 AM PDT جرس: فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: با فداکاری بسیجیان با بصیرت در فتنه 88 که آزمایشی سخت بود انقلاب مخملی به نتیجه نرسید.
وی با تاکید بر این نکته که «تحولات اخیر در جوامع اسلامی دقیقا مرتبط با انقلاب اسلامی است» افزود: فهمیدن ارتباط این حوادث و انقلاب اسلامی ایران چشم بصیرت میخواهد. خوش به حال کسانی که با ایمان راسخ به انقلاب معتقدند و میدانند که پایان این راه وعده الهی مبنی بر ظهور منجی و ولی عصر است.
وی افزود: هدف اصلی یک گردان مردمی و بسیجی علاوه بر دفاع از امنیت توسعه انقلاب، عمق بخشی به آن و جذب حداکثری مردم است که این امر باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.
گفتنی است ۳۱ هزار عضو گردانهای امنیتی «امام علی» در «دهکده مقاومت» تجمع کرده و محمدعلی جعفری فرمانده سپاه برای آنها سخنرانی کرده است. گردانهای امنیتی «امام علی» فروردین ماه امسال پس از وقایع انتخابات سال ۱۳۸۸ از سوی فرماندهان سپاه پاسداران تشکیل شده است. |
حذف بخش فارسی از سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا Posted: 07 Oct 2011 08:44 AM PDT
به گزارش خبرآنلاین، این اتفاق در حالی رخ داده که پیش از این بخش فارسی سایت اخبار مربوط به آسیا را به خوبی پوشش می داد و کار را برای کاربران ایرانی راحت کرده بود.
|
احمدی نژاد: قلب احمدی نژاد فرودگاه مردم ملایر است Posted: 07 Oct 2011 08:19 AM PDT جرس: محمود احمدی نژاد در ملایر گفت: قلب احمدی نژاد فرودگاه همه ملایری های عزیز است.
احمدی نژاد در یکی از دیدارهای خود گفت: من از علما عذر می خواهم چون من اعتقاد ندارم که در آندلس تمدن اسلامی برپا شده است، زیرا اگر تمدن اسلامی برپا شده بود دیگر این تمدن از بین نمی رفت. مگر می شود کسی طعم واقعی تمدن اسلامی را با روح خود بچشد سپس سراغ چیزهای دیگر برود. زمانی که احمدی نژاد در این جلسه درخصوص بسترسازی برای جذب گردشگر از کشورهای دیگر سخن می گفت، یکی از حضار از جای خود برخواست و با صدای بلند خطاب به وی گفت: این کار عیبی دارد و عیبش این است که هر خارجی که می آید بی حجاب است. سپس احمدی نژاد به وی گفت: هنر شما این است که آنها را محجبه کنید. بی حجاب میآیند، باید با حجاب برگردند.
وی در جمع مردم نهاوند در پاسخ به این شعار مردم که می گفتند صلی علی محمد بوی رجایی آمد گفت: رجایی تو رفتی، در راه عزت این ملت جانت سوخت و زغال شد اما بدان اندیشه تو، اراده تو، امروز در جهان جاریست و در نهاوند صدها و هزارها رجایی وجود دارد که راه تو را ادامه خواهند داد. مهر گزارش داده که در تویسرکان مردم به جای توجه به صحبت های احمدی نژاد به دور بالگردها حلقه می زدند و با آن عکس یادگاری می گرفتند. احمدی نژاد همچنین به روستای "باشقوتاران" از توابع شهرستان کبودرآهنگ رفته است. این روستا دارای 400 نفر جمعیت در قالب 55 خانوار است. مردم این روستا فاقد همه امکانات ابتدایی از جمله آب هستند. اما مردم این روستا معتقدند دو روستای دیگر به نام روستای "سنگ سفید" و "سرخ آب" محرومیت بیشتری نسبت به این روستا دارند. مردم این روستا به احمدی نژاد گفتند که ما مدرسه می خواهیم، ولی وی پاسخ داد: شما جمعیت خود را به حد نصاب برسانید تا برایتان مدرسه و راه و ... بسازیم.
|
نسرین ستوده سومین شهروند نمونۀ «شهروندیار» معرفی شد Posted: 07 Oct 2011 06:30 AM PDT جـــرس: کنشگران مدنیِ موسسۀ «شهروندیار»، برای شهریور ماه امسال، نسرین ستوده، وکیل و فعال حقوق بشری زندانی را بعنوان "شهروند نمونه" انتخاب کرده است.
|
صالحی: در مورد رابطه با آمریکا مسئولان عالی نظام تصمیم می گیرند Posted: 07 Oct 2011 05:20 AM PDT جـــرس: در پی انتقادات برخی مقامات کشور از دیدار وزیر خارجه جمهوری اسلامی با وزیر خارجه بحرین در مقر سازمان ملل در نیویورک، علیاكبر صالحی، وزیر خارجه، طی واکنشی اعلام کرد: "طرف مقابل درخواست ملاقات كرده بود و اكنون سفارتهای دو كشور دایر هستند."
از وزیر خارجه جمهوری اسلامی مجددا سئوال شد كه آیا این امر شامل فرزند نیز میشود كه وی پاسخ داد: از خانواده رئیسجمهور همسرشان حضور داشتند و البته حرفهایی مبنی بر حضور نوه نیز زده شد، اما چرا نگفتند كه ما اشتباه گفتیم، چرا چنین حرفهای ناصوابی را میزنند و افكار عمومی را مشوش میكنند. به طور منطقی روسای كشورها وقتی به جایی میروند در خیلی از موارد بنا به درخواست خود همراه با خانواده هستند.
|
جایزه صلح نوبل برای سه زن لیبریایی و یمنی Posted: 07 Oct 2011 06:06 AM PDT جرس: کمیته تعیین برندگان جایزه صلح نوبل در نروژ روز جمعه، ۱۵ مهرماه، معتبرترین جایزه صلح دنیا برای سال ۲۰۱۱ را به طور مشترک به سه زن از آفریقا و آسیا اعطا کرد: الن جانسون سرلیف و لیما گبووی از کشور آفریقایی لیبریا و توکل عبدالسلام کرمان از کشور یمن.
|
احمد خاتمی: می خواهند در تنور اختلاس نان انتخاباتی بپزند Posted: 07 Oct 2011 04:28 AM PDT جـــرس: عضو مجلس خبرگان و خطیب نماز جمعه تهران، با اشاره مجدد به اختلاس بزرگ سه هزار میلیارد تومانی گفت: "برخی در تنور این فساد می خواهند نان انتخاباتی بپزند."
امام جمعه موقت تهران گفت: "ما چند درخواست داریم اول اینکه از مسئولان نظام میخواهیم که صبوری پیشه کنند تا دستگاه قضایی رای خود را اعلام کند و قبل از آن فرا فکنی نکنند. اینکه یک مسئول گناه را به گردن مسئول دیگر بیندازد و آن مسئول تقصیر را گردن دیگری باعث میشود که سوژهای به دست بدخواهان داده شود. کسانی که میخواهند کل نظام و ارکان آن را بد نام کنند به دنبال این هستند. بنابراین نباید اجماع مرکب علیه نظام اسلامی درست کنیم." احمد خاتمی در خاتمه همگام با دستور رهبر جمهوری اسلامی جهت سکوت رسانه ها و مسئولین افزود: "درخواست میکنیم که رسانهها از التهابات کاذب بکاهند و بستر را برای بررسی دقیق و عادلانه فراهم کنند." |
You are subscribed to email updates from جنبش راه سبز - همه گزارشها : متن خلاصه To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر