جنبش راه سبز - خبرنامه |
- حمله مجدد رییس قوه قضاییه به قوه مجریه: وقاحت هم حدی دارد
- هزار متقاضی کارشناسی ارشد و دکترا، طی هشتاد روز از ایران خارج شدند
- تخلف دولت در رابطه با چهار شکایت نمایندگان محرز است
- ارسال طرح نظارت نمایندگان مجلس به شورای نگهبان
- ناگفته های جهرمی از اختلاس سه هزار میلیارد تومانی: آدرس اشتباهی به مردم می دهند
- دولت بخشی از درآمد نفتی را به یکی از بانکهای خارج از کشور واریز می کرد
- استعفا و عزل مدیران بانکها؛ سونامی فساد در پاکترین دولت دنیا
- عضو قرارگاه عمار: سینمای ما به جای دین به شهوت و غرائز اهمیت می دهد
- سخنرانی اعظم طالقانی در دانشگاه آزاد تبریز
- هشدار القاعده به محمود احمدی نژاد: ۱۱ سپتامبر کار ما بود، در آن تشکیک نکن
حمله مجدد رییس قوه قضاییه به قوه مجریه: وقاحت هم حدی دارد Posted: 28 Sep 2011 10:44 AM PDT جرس: رییس دستگاه قضایی جمهوری اسلامی بار دیگر مسئولان ارشد قوه مجریه را مورد حمله قرار داد و گفت: دربحث برخورد با مفاسد اقتصادي مدعي شائبهداري گفته است كه قوه قضاييه با برخي دستگاهها همكاري نكرده است و اخيرا شنيدهام كه گفتهاند كه در اين پرونده موسوم به اختلاس، قوه مقننه و دولت كار خود را انجام ميدهند اما قوه قضاييه كاري نميكند و من عرض ميكنم وقاحت هم حدي دارد.
|
هزار متقاضی کارشناسی ارشد و دکترا، طی هشتاد روز از ایران خارج شدند Posted: 28 Sep 2011 07:54 AM PDT جرس: بیش از یک هزار جوان ایرانی که نیمی از آنها در سن 22 تا 23 سالگی قرار دارند در 80 روز نخست امسال برای تحصیل در مقاطع کارشناسیارشد و دکتری با هزینه شخصی از کشور خارج شدند که سه کشور مقصد حدود 60 درصد این جوانان ایرانی بوده اند.
در تشریح میزان پذیرش داوطلبان ورود به مقطع دکتری نیز گفتنی است که 127 هزار نفر داوطلب اولین آزمون نیمه متمرکز دکتری بودند که از میان آنها 5 هزار و 600 نفر پذیرش میشوند.
گزارش یک دستگاه رسمی حاکیست از آغاز سال 90 تا پایان دهم اردیبهشت ماه امسال 175 جوان ایرانی که از نظر نظام وظیفه مشمول حساب میشدند و بالغ بر نیمی از آنها در سن 22 سالگی قرار دارند برای تحصیل با هزینه شخصی در مقاطع کارشناسیارشد و دکتری از کشور خارج شدند. در این بازه زمانی 40 روزه 90 نفر از آنها برای تحصیل در مقطع فوقلیسانس و 85 نفر برای تحصیل در مقطع دکتری از کشور خارج شدهاند.
این داوطلبان تحصیل در مقاطع کارشناسیارشد و دکتری به ترتیب دانشگاههای آمریکا، کانادا، انگلستان، استرالیا، آلمان، مالزی و ایتالیا را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده و حدود 25 درصد آنها موفق به دریافت بورسیه تحصیلی از دانشگاههای این کشورها شدهاند یعنی هزینه تحصیلشان توسط دانشگاه خارجی پرداخت میشود.
بر اساس این گزارش، در بازه زمانی 11 اردیبهشت ماه تا 21 خرداد ماه امسال یعنی طی 40 روز 385 نفر که از نظر سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی مشمول بوده و برای خروج از کشور دچار مشکلات نظام وظیفهای بودهاند خواستار رفع مشکلشان برای خروج از کشور جهت تحصیل با هزینه شخصی در مقاطع کارشناسیارشد و دکتری شدهاند که تا کنون فقط 200 نفر از آنها موفق به اعزام شده و بقیه نیز پس از رفع مشکل، موفق به خروج از کشور میشوند. بنابراین از آغاز سال 90 تا پایان 21 خرداد ماه امسال 560 نفر از مردانی که دارای مشکل خروج از کشور به لحاظ خدمت نظام وظیفه بوده و از طرفی متقاضی خروج از کشور با هزینه شخصی برای تحصیل در مقاطع کارشناسیارشد یا دکتری بودهاند شناسایی شدهاند.
مراجع رسمی آماری از تعداد زنان یا مردانی که مشکل خدمت سربازی ندارند و برای ادامه تحصیل از کشور خارج میشوند ندارند اما رصدکنندگان وضعیت خروج از کشور جوانان ایرانی معتقدند اگر آمار مردانی که با وجود داشتن مشکل خدمت سربازی قصد خروج از کشور برای ادامه تحصیل را دارند در 5/2 ضرب شود تعداد تقریبی ایرانیانی که برای ادامه تحصیل از کشور خارج میشوند به دست میآید. دولت همواره اعلام کرده که سیاست افزایش دورههای تحصیلات تکمیلی را پیگیری میکند. گفتنی است بر اساس برنامه پنجم توسعه 30 درصد دورههای دانشگاهها باید به تحصیلات تکمیلی اختصاص پیدا کند و بر اساس همین قانون باید امکان ادامه تحصیل 20 درصد از فارغالتحصیلان کارشناسی در دورههای کارشناسیارشد در هر سال فراهم شود.
|
تخلف دولت در رابطه با چهار شکایت نمایندگان محرز است Posted: 28 Sep 2011 04:09 AM PDT جـــرس: کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با قرائت گزارشی در رابطه با چهار شکایت از رئیس دولت، برخی شکایات را وارد دانسته و تخلفات در آن حوزهها را محرز اعلام کرد.
براساس ماده 233 آییننامه مجلس؛ در صورتی که مجلس شورای اسلامی بیش از 3 بار به تخلف رئیسجمهوری و یا هر یک از وزیران رای مثبت دهد و گزارش کمیسیونهای تخصصی را تایید کند زمینه برای استیضاح وزیران یا سئوال از رئیسجمهور در مجلس فراهم میشود.
|
ارسال طرح نظارت نمایندگان مجلس به شورای نگهبان Posted: 28 Sep 2011 05:04 AM PDT جرس: به منظور محدود کردن حیطه مسئولیتهای نمایندگان، طرح نظارت بر نمایندگان مجلس امروز تصویب و به شورای نگهبان ارسال شد. در پنجمین روز از بررسی طرح نظارت مجلس بر امور نمایندگان، ده پیشنهاد را در جریان بررسی مواد 7 تا 12 این طرح مورد رسیدگی قرار گرفت. پس از پایان بررسی طرح 12 مادهای طرح نظارت و تصویب ماده 12 و آخرین ماده این طرح، محمدرضا باهنر نایب رئیس اول مجلس که از صبح امروز در غیاب لاریجانی ریاست جلسه علنی را برعهده داشت، از حضور و حوصله همه نمایندگان و اعضای کمیسیون مشترک بررسی طرح نظارت تقدیر و تشکر کرد و گفت: از زحماتی که کمیسیون مشترک برای بررسی این طرح کشیده است، تشکر میکنیم. نایب رئیس اول مجلس همچنین گفت: امیدواریم شورای نگهبان در فرصت قانونی نظر خودش را در خصوص این طرح به مجلس اعلام کند و از آقای قربانی نیز که سخنگوی کمیسیون مشترک طرح نظارت بودند، تشکر ویژه میکنیم. |
ناگفته های جهرمی از اختلاس سه هزار میلیارد تومانی: آدرس اشتباهی به مردم می دهند Posted: 28 Sep 2011 03:54 AM PDT جـــرس: بلافاصله بعد از اعلام استعفای محمودرضا خاوری، مدیرعامل بانک ملی از سمتِ خود، در جریان اختلاس بزرگ، و انتشار اخباری مبنی بر عدم حضور وی در کشور (هنگام استعفا)، محمد جهرمی، مدیر عامل برکنار شدۀ بانک صادرات با انتشار بیانیهای به تشریح چرائی عدم استعفای خود پس از کشف اختلاس پرداخت و انگشت اتهام را به سمت خاوری مدیرعامل مستعفی بانک ملی نشانه گرفت و وی را "فراری به کاناد" ذکر کرد.
باید بگویم علی¬رغم پیگیری¬های انجام¬شده توسط اینجانب و تماس با وزارت اطلاعات و قوه قضائیه برای دستگیری متهمان اصلی، کسانی¬که پشتیبان اصلی این فساد بودند، موضوع را به نحوی در رسانه¬ها مطرح کردندکه گویی تمام اتهام¬ها و تقصیرها متوجه بانک صادرات ایران و مدیر عامل آن بوده است. این افراد در صدد بودند با فرافکنی، گناهان خود را پنهان نموده و آدرس غلط به مردم بدهند. ازاین¬رو، مجبور شدم مصاحبه نمایم و برخی از ابعاد گستردۀ این فساد را در بخش¬های بانکی و مسئولان اجرایی برای مردم بازگو کنم و با پیگیری¬های جدی¬تری از گذشته، به دنبال عوامل اصلی این فساد در بانک مرکزی و بدنه دولت و شبکه بانکی باشم اما این مصاحبه برای این عوامل گران تمام شد. امروز هم با کنارگذاشتن بنده باز هم آدرس غلطی را به مردم می¬دهند زیرا با فرار خاوری (مدیر عامل بانک ملی) به کانادا برخی از آنان دچار سردرگمی و دست¬پاچگی شده¬اند. خاوری که با توجه به گستردگی فساد در بانک ملی در این پرونده و پرونده¬های دیگر، احتمال دستگیری خود را به خاطر ارتباط با این پرونده¬ها و عوامل پشت پرده آن¬ها می¬داد به کانادا گریخت و اکنون عوامل مرتبط با وی در بانک مرکزی و دولت در صدد رفع و رجوع این فرار، که با کمک و پشتیبانی برخی از آنان انجام گرفته است، هستند و از ترس گسترده¬تر شدن ابعاد این موضوع با شخص اصلی پیگیری¬کننده و شکایت¬کننده اصلی این پرونده برخورد نمودند. اکنون مسئولانی که اقدام به واگذاری زمین¬های بسیار ارزان به مه¬آفرید امیرخسروی و گروه امیر منصورآریا کرده¬اند و برای دادن مجوز تاسیس بانک به این گروه و واگذاری پروژه¬های بزرگ کشور بدون مناقصه به آن¬ها پیگیر بوده¬اند، باید پاسخگوی مردم و قوه قضائیه باشند. آن¬هایی که مدیر عامل بانک ملی را که از اول، خود و خانواده¬اش مقیم کانادا بودند و با داشتن اقامت در کانادا به نظر نمی¬رسد هیچ تعهدی به نظام داشته باشند، انتخاب نمودند، اکنون باید پاسخگوی این فساد مالی توسط این نوع افراد باشند. بنده از زمانی که با پیگیری عوامل این فساد از شورای پول و اعتبار کنار گذاشته شدم، به دنبال استعفای خود بودم؛ اما به خاطر حقی که مردم برگردن من داشتند مقاومت کردم تا این پرونده در مسیر اصلی خود قرار گیرد. بحمدالله امروز با پیگیری قوه قضائیه و مسئولین وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی کل کشور و جدیت مردم در روشن شدن ابعاد دیگر این پرونده، کار پیگیری در مسیر خود قرار گرفته و در آینده نه¬چندان دور عناصر اصلی و پشت پرده این پرونده برای مردم روشن¬تر خواهد شد و بنده نیز با توجه به تعهدی که به مردم دارم، به عنوان یک شهروند پیگیر آن خواهم بود و در آینده نیز ابعاد و افراد مرتبط را اعلام خواهم نمود."
رئیس کل بانک مرکزی: از فرار خاوری بی اطلاعم
|
دولت بخشی از درآمد نفتی را به یکی از بانکهای خارج از کشور واریز می کرد Posted: 28 Sep 2011 03:10 AM PDT جـــرس: در پی اظهارات اخیر رئیس کل دیوان محاسبات کشور پیرامون عدم واریز بخشی دیگر از درآمد نفتی کشور به خزانه، یک عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به جلسه عصر دیروز این کمیسیون که با حضور رئیس کل دیوان محاسبات کشور برگزار شد، از واریز درآمدهای نفتی به یک حساب بانکی به جای واریز به خزانه خبر داد.
|
استعفا و عزل مدیران بانکها؛ سونامی فساد در پاکترین دولت دنیا Posted: 28 Sep 2011 03:54 AM PDT نیلوفر زارع جرس: استعفا و برکناری چهار مقام بانکی ایران به دلیل ارتباطشان با پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی یکی از مهم ترین پس لرزه های این فساد بی سابقه در دستگاه مالی و سیاسی جمهوری اسلامی است. فسادی که بیانگر بحران ناکارآمدی و بی کفایتی در نهادهای اجرایی و نظارتی ایران است. شوک شدید ناشی از بزرگترین اختلاس تاریخ ایران سرانجام باعث شد که "محمودرضا خاوری"، مديرعامل بانک ملی ايران به دليل دخالت اين بانک در ماجرای اختلاس بانک صادرات از سمت خود استعفا دهد و کميته منتخب دولت نيز "محمد جهرمی"، مديرعامل بانک صادرات، "ولی الله ضرابيه"، مديرعامل بانک سامان اقتصاد، و يک عضو هيات مديره بانک ملی را از سمت های خود برکنار کند. محمود رضا خاوری در نامهای ضمن اعلام استعفایش از مدیر عاملی بانک ملی از آقای خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی و مردم ایران عذر خواهی کرده است. او در عین حال با مقصر دانستن بانک صادرات و «اداره کل امور شعب مناطق آزاد» بانک ملی به دليل «تجاوز از حدود اختيارات» خود از عملکرد آنها ابراز تاسف کرده است. در همین حال "محمد عزيزی" مشاور وزير و مديرکل روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارايی در خصوص "محمد جهرمی گفته است:"با توجه به مجموعه بررسیهای صورت گرفته در کميته منتخب دولت که به زودی گزارش آن منتشر خواهد شد، مسئوليت قصور مديريتی مرتبط با پرونده گشايش اعتبارات اسنادی ريالی داخلی (LCهای ريالی) بر عهده بانک گشاينده اعتبار (بانک صادرات) بوده که نظارت و کنترل داخلی برای گشايش لازم را به نحو لازم انجام نداده؛ لذا کميته مزبور تصميم به برکناری مدير عامل بانک صادرات ايران و اصلاح مديريتی در آن بانک گرفته است."او در گفتگو با خبرگزاری "مهر"،اضافه کرده است:"در خصوص بانک ملی و بانک سامان که دو بانک اصلی تنزيل کننده اعتبارات اسنادی مزبور هستند نيز به دليل عدم رعايت سقفهای مجاز تصميم به اصلاح و برکناری مديران ذيربط گرفته شده است."
پرونده «اختلاس سه هزار ميليارد تومانی» مربوط به اتهامات فردی است که صاحب مجموعه ای به نام «گروه اميرمنصور آريا» است که گفته میشود، توانسته از طريق روابط خاص خود با بانک صادرات و بانک ملی ايران به گشايش اسناد اعتباری به مبلغ صدها ميليارد تومان اقدام کند، بدون آن که تمام يا دست کم بخش عمدهای از وجه اين اعتبار نامهها را پرداخته باشد. مقام های مسوول در جمهوری اسلامی عمدتا از پذیرش مسوولیت در قبال این فساد مالی کلان طفره رفته و مسوولیت را متوجه نهادها و اشخاص دیگر دانسته اند. "محمود احمدی نژاد" رییس دولت دهم که دولت اش را درگیر بی سابقه ترین فساد مالی تاریخ ایران می بیند حدود دو هفته پیش برای سلب مسوولیت از خود در سفر استانی به اردبیل گفت: برخیها در جریان این اختلاس دولت را متهم میکنند، در حالی که ما باز هم سکوت میکنیم که بهخاطر مقام معظم رهبری است، البته این سکوت وحدتبخش طولانی مدت نخواهد بود." اظهارات وی با واکنش شدید گروهی از محافظه کاران منتقد در مجلس شورای اسلامی روبرو شد. "احمد توکلی" عضو منتقد مجلس گفت که مسئولان دولتی به دلیل تعلل درقبال اختلاس ۳ هزار ميليارد تومانی باید از سمت خود استعفا بدهند. "مصطفی پورمحمدی" رییس سازمان بازرسی کل کشور نیز بدون نام بردن از احمدی نژاد به وی توصیه کرد که از اظهارات شتابزده خودداری کند. پورمحمدی روز 27 شهریور در یک نشست خبری گفت:" اگر دولت منابع لازم اطلاعاتی را در اختیار بگذارد و از موضعگیری عجولانه و جانبدارانه پرهیز و کمک میکند، میتوان با این پرونده بهطور کامل و جامع برخورد کرد." در این حال "غلامحسین محسنی اژه ای" سخنگوی قوه قضاییه نیز در موضع گیری های اخیر خود انگشت اتهام را متوجه مدیران بانک ملی و بانک مرکزی کرده است. او با انتقاد از عملکرد بانک مرکزی ايران در پرونده اختلاس ۳ هزار ميليارد تومانی، گفته است: چرا بانک مرکزی با اين که «مدتها» پيشتر از اين مساله خبر داشته است آن را به دستگاههای قضايی اطلاع نداده و يا راسا اقدام به جلوگيری از آن نکرده است؟ اژه ای همچنین مدیران بانک ملی را به دلیل بی توجهی به هشدارهای کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی درباره رسیدگی به اسناد اختلاس، مقصر دانسته است. از دید ناظران چنانچه قوه قضاییه بر تخلف مدیران بانک مرکزی در پرونده اختلاس اصرار ورزند امکان لرزه های اساسی تر در نظام بانکی ایران دور از ذهن نیست. لرزه هایی که می تواند " محمود بهمنی" رییس کنونی بانک مرکزی را به استعفا از سمت خود وادار سازد.
مقام های دولت احمدی نژاد در شرایطی متهم به دست داشتن در بزرگترین اختلاس مالی تاریخ ایران شده اند که تازه ترین گزارش سازمان بازرسی کل کشور نمایی دیگر از بحران بی کفایتی دولت را برملا کرده است. بر اساس گزارش سازمان بازرسی کل کشور با وجود افزایش قیمت نفت در سالهای برنامه چهارم توسعه، مانده حساب ارزی نه تنها افزایش نداشته بلکه موجودی آن منفی و بدهکار بوده است. برپایه این گزارش، افزایش برداشت بودجهای از حساب ذخیره ارزی، ناچیز بودن سطح مبالغ بازگشتی و اعطای میزان زیاده از اندازه تسهیلات بانکی نیز، از جمله دلایل پائین آمدن موجودی حساب ذخیره ارزی کشور عنوان شده است.در سالهای برنامه چهارم توسعه بیشترین واریزی به حساب ذخیره ارزی مربوط به سال 1387 به میزان 40.7 میلیارد دلار و کمترین واریزی مربوط به سال 1384 به میزان 13.19 میلیارد دلار بوده است. "محمود احمدینژاد" در سال ۸۸ 13 با محرمانه خواندن رقم حساب ذخيره ارزی اعلام کرد که ميزان موجودی حساب ارزی «در تاريخ کشور سابقه ندارد» و افزود که به اندازه «چند سال مصرف کشور» ارز در اين حساب موجود است. شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران نیز آبان ماه گذشته مدعی شد:" ذخایر ارزی ایران ۱۰۰ میلیارد دلار و بدهی خارجی 20 میلیارد دلار است. از دید تحلیل گران اعلام خبر تهی بودن حساب ذخیره ارزی از سوی سازمان بازرسی کل کشور ضربه ای دیگر بر پیکره دولت احمدی نژاد است که این روزها بیش از هر زمان دیگری شکننده شده است.
سازمان بازرسی همچنین به تازگی خبر اختلاسی دیگر را در بدنه دولت احمدی نژاد افشا کرده که انتظار می رود در صورت انعکاس بیشتر آن در رسانه ها وضعیت برای دولت پیچیده تر شود. مصطفی پورمحمدی رییس سازمان بازرسی در نشست اخیر خود با خبرنگاران خبر اختلاس در استانداری تهران را مورد تایید قرار داده و گفته که پرونده این اختلاس در دست بررسی است. او در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که" آیا این اختلاس در دوره استاندار جدید است یا قدیم؟ گفته بود: ما هم در زمان استانداری جدید پرونده داریم و هم در زمان استانداری قبلی. پورمحمدی همچنین افشا کرده است که اختلاس در استانداری ها هم شامل پرونده های میلیاردی و هم شامل پرونده های خرد می شود. سازمان بازرسی كل كشور در جریان بررسی وضعیت مالی استانداری تهران و برخی فرمانداریهای تابعه، سود جریان مالی به میزان بیش از یك میلیارد و صد میلیون تومان را گزارش كرده و با اعلام "ارتشاء و اختلاس" آورده بود: "یك میلیارد و صد میلیون تومان به عنوان پاداش و عیدی، در معاونتها و اداره كل دفتر فنی استانداری تهران هزینه شده و بخش دیگر به حساب شخصی فردی به نام م.خ، همسر و سایر بستگان وی واریز شده است. تعدادی چكهای صادر شده از سوی معدنداران نیز در وجه استانداری تهران، از طریق ارتباط ناصواب یكی از معاونتهای استانداری، در مجاری غیرقانونی هزینه شده است مرتضی تمدن استاندار تهران در تلاشی برای تبرئه خود از اتهام های مربوط به اختلاس مدعی شده که حاضر است برای ثابت کردن بی گناهی خود و همکارانش " قسم جلاله" بخورد. او در عین حال گفته :" در صورت اثبات ادعای اختلاس در استانداری تهران که این روزها مطرح شده، حق وی و همکارانش محاکمه است." او پیشتر با کذب خواندن خبرهای مربوط به اختلاس در استاندار تهران هشدار داده بود که "بزودی دروغ سازان را پای میز محاكمه می كشانیم."
افشای پیاپی اسناد مربوط به اختلاس در بدنه دولت احمدی نژاد و وابستگان آن، بیانگر بحران های توامان عدم کفایت و عدم مشروعیت در این دولت است. این اختلاس ها عمدتا از طریق سازمان هایی افشا شده که زیر نظر محافظه کاران منتقد احمدی نژاد اداره می شوند. منتقدان احمدی نژاد در مجلس شورای اسلامی نیز به تلاش خود برای مهار دولت شدت بخشیده اند. قرائت شکایت های نمایندگان از محمود احمدی نژاد در جلسه امروز(چهارشنبه) -6مهر- نمونه ای مهم از این تلاش هاست. این موارد به شکایت شماری از نمایندگان مجلس در مورد آنچه که تخلف رئیس جمهوری می دانند ارتباط دارد که عبارتست از عدم معرفی به موقع وزیر ورزش و جوانان به مجلس، شکایت در مورد چندین مورد تخلف نهادهای دولتی، شکایت در خصوص "مقاومت در اجرای حکم حکومتی" رهبر جمهوری اسلامی برای ابقای وزیر اطلاعات و شکایت در مورد نحوه ادغام وزارتخانه ها و بی توجهی به نظر شورای نگهبان. طبق قانون اساسی و آئین نامه داخلی مجلس، اگر یک چهارم نمایندگان مجلس در زمینه عملکرد دولت سئوالی از رئیس جمهوری طرح کنند، وی ملزم است ظرف یک ماه در مجلس حضور یابد و به سئوالات آنان پاسخ دهد. طی ماه های اخیر کشمش های فراوانی میان هواداران و منتقدان احمدی نژاد در مجلس درباره سوال از وی وجود داشت اما به نظر می رسد که با بالاگرفتن انتقادها علیه دولت، فضا برای طرح سوال از او فراهم تر شده است. احتمال می رود که قرائت شکایت ها علیه احمدی نژاد در مجلس در کنار افشای پرونده های اختلاس به تضعیف موقعیت تیم او در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی نیز منجر شود. انتخاباتی که هواداران آقای خامنه ای گفته اند در آن اجازه قدرت نمایی به تیم احمدی نژاد را نخواهند داد. برخی تحلیل گران بر همین مبنا می گویند که افشای گزارشهای مربوط به اختلاس و طرح شکایت ها از احمدی نژاد در جلسه علنی مجلس نیز احتمالا با چراغ سبز و همراهی رهبر جمهوری اسلامی انجام می گیرد که به شکل محسوسی در حمایت از دولت دست به عصا شده است. |
عضو قرارگاه عمار: سینمای ما به جای دین به شهوت و غرائز اهمیت می دهد Posted: 28 Sep 2011 02:52 AM PDT جـــرس: در ادامه حمله به جامعه هنری کشور، عضو قرارگاه امنیتی «عمار»، از "ضرورت پیوند دین و سینما" سخن گفت و مدعی شد "متأسفانه سینمای ما به جای اینكه به برقراری ارتباط بین دین و سینما بپردازد بیشتر به مسئله شهوت و غرائز اهمیت داده و كمتر به مسائل دینی میپردازد."
وی در ادامه گفت: ایمان دیدنی نیست بلكه ایمان و معنویت در عمل میتواند مشخص شود بنابراین می توان در قصه معنویت را نشان داده و مردم را به دین دعوت كرد.
وی اضافه كرد: این افراد همانگونه كه سینما را برای سرگرمی می دانند وجه مشترك تصویر آن را به نقاشی همانند كرده و نگاه بهتری نسبت به این مسئله ندارند. فراوانی استفاده از سینما در جهت باطل در كشور ما عین فراوانی استفاده از كلمات در جهت باطل است همانگونه كه حرف باطل بیشتر از حرف حق در جامعه زده می شود استفاده از سینما نیز بیشتر در جامعه ما در جهت باطل است.
|
سخنرانی اعظم طالقانی در دانشگاه آزاد تبریز Posted: 28 Sep 2011 02:40 AM PDT جـــرس: مراسم گرامیداشت آیت الله سید محمود طالقانی، از بانیان انقلاب ایران، هفته گذشته در دفتر انجمن اسلامی دانشگاه آزاد تبریز، با سخنرانی اعظم طالقانی و تحت تدابیر و کنترل امنیتی برگزار شد.
|
هشدار القاعده به محمود احمدی نژاد: ۱۱ سپتامبر کار ما بود، در آن تشکیک نکن Posted: 28 Sep 2011 02:29 AM PDT جـــرس: شبكه تروریستی القاعده در پیامی به محمود احمدی نژاد خواستار پایان تئوری ها و تشکیک وی درباره حوادث یازدهم سپتامبر شد.
این سازمان تروریستی در بیانیه خود می افزاید: القاعده به دلیل نفوذ خود در قلوب هزاران مسلمان برای ایران یك رقیب محسوب می شود و برای ایران چه كاری می تواند بهتر از بی اعتبار جلوه دادن حوادث یازدهم سپتامبر باشد.
|
You are subscribed to email updates from جنبش راه سبز - همه گزارشها : متن خلاصه To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر