سلام،
چهارشنبه 9 شهریور 90، 31 آگوست 2011 میلادی
در مورد 11 موضوع امروز صحبت می کنیم.
موضوع اول اینکه مادران پارک لاله در اعلامیه ای خواستار محاکمه عاملان کشتار سال 67 شدند.
نکته دوم اینکه 5 نفر در اردبیل به جرم پخش اعلامیه در اعتراض به خشک کردن دریاچه ارومیه بازداشت شدند.
نکته سوم اینکه 8 تن از اعضای انجمن صنفی معلمان کردستان در پی احضار به شعبه چهار بازپرسی دادگاه انقلاب سنندج بازداشت شدند. سه نفر هم در ماکو به جرم ارتباط با یکی از احزاب کرد دستگیر شدند.
نکته چهارم اینکه اشکان ذهابیان، دانشجوی محروم شده از تحصیل، که در زندان بابل بسر می برد، در سحرگاه دیروز دست به اعتصاب غذای تر زده. اعتراض او به نگاه داشته شدن بین قاتلین و سارقین و محرومیت او از کتاب و سایر تبعیضاتی است که در حق وی اعمال می شود.
نکته پنجم اینکه شصد نفر از معلمین حق التدریسی از سراسر کشور دیروز در مقابل معاونت نیروی انسانی ریاست جمهوری تجمع داشتند. این معلمان به نمایندگی از 27000 معلم حق التدریسی در سطح کشور در تهران هستند و اعتراض آنها به مخدوش بودن آزمون ورودی است که در تیرماه برگزار شده و خواستار استخدام خودشان هستند. یکی از معلمین گفته که ما روزها جلوی دستگاه های مختلف، ریاست جمهوری، مجلس، غیره تظاهرات می گذاریم و تجمع می گذاریم وشبها در آرامگاه آقای خمینی می خوابیم.
نکته ششم اینکه روزنامه گاردین دیروز در مقاله ای هشدار داد که شرکت دیگین تور هلندی که شرکت تولید کننده مسایل امنیتی برای وبسایتها و شرکتها ی کامپیوتری است گفته که تلاشهایی شده بوده برای اینکه رمز ورود و عبور امنیتی او را هک کنند. گفتند که ما نمی دانستیم ولی بلافاصله تغییر دادیم و جلوی آنرا گرفتیم. احتمال می دهند از طرف جمهوری اسلامی باشد برای دستیابی و ورود به جی میل. شرکت گوگل هم اعلام کرده که کاربرها برای احتیاط نرم افزارهای گوگل کروم و فایرفاکس را آپدیت کنند و پسورد جی میل خودشان را تغییر بدهند. من صحبتی که خودم با یکی از مسوولین امنیتی گوگل داشتم میگفت که اگر دولتهایی مثل دولت ایران یا چین موفق بشوند از طریق شرکتهای امنیتی به فرض هم تغییراتی بدهند، رمز عبور را بدست بیاورند، با یکی دو ساعت فاصله ما می فهمیم و همه چیزها را عوض می کنیم و کوشش آنها متوقف می شود. ولی احتیاطاً اعلام می کنیم که پسوردها عوض شود. کاملاً این کوشش های جمهوری اسلامی نشان می دهد که مشکل دارند برای اینکه جی میل را هک بکنند و دلشان می خواهد که وارد این رسانه بین مردم شوند و از احوال ایمیلها خبردار شوند.
نکته هفتم اینکه رهبر اخوان المسلمین مصر گفته که دنبال مدل حکومتی مشابه جمهوری اسلامی نیستیم.
نکته هشتم اینکه آقای صالحی وزیر خارجه جمهوری اسلامی اعلام کرده که در صحبتی تلفنی با مصطفی عبدالجلیل رهبر شورای ملی انتقالی لیبی، پیروزی آنها را تبریک گفته و از آنها دعوت کرده که به ایران سفر بکند. جالب است که جمهوری اسلامی هنوز دولت ملی انتقالی را مثل روسیه به رسمیت نشناخته اما صحبت از این می کند که رهبرش را به ایران دعوت بکند. قبلاً هم جمهوری اسلامی چنین کوششی را برای دعوت از حاکمین جدید مصر کرده بود بلکه به این ترتیب بتواند که هم آبرویی برای خودش کسب بکند و هم اینکه خودش را، آقای خامنه ای و رژیمش را از لیست دیکتاتورهای منطقه بلکه بتواند در بیاورد. موضوعی که به طور طبیعی در منطقه هست یعنی دیکتاتورهایی مثل بن علی، مبارک، قذافی، اسد و آقای خامنه ای یا عبدا... صالح در یمن مورد مخالفت مردمشان هستند و مردم خواهان برکناری آنها هستند. جالب است که روزنامه کیهان تیتر زده که تردید نکنید لیبی انقلاب اسلامی شد. یعنی کار به قسم حضرت عباس رسیده و از آن جالبتر صحبت آقای احمد خاتمی است که گفته اتحاد جماهیر اسلامی باید بین این انقلابهای اسلامی درست شود و یک رهبر صالح و واحدی هم باید فکر شود. به قول معروف یکی را در ده راه نمی دادند سراغ خانه کدخدا را می گرفت. به هر حال دولت انتقالی لیبی چهار روز به طرفدارهای آقای قذافی مهلت داده که اسلحه را زمین بگذارند. شورای امنیت سازمان ملل مجوز آزاد کردن پولهای لیبی را در بریتانیا صادر کرده، بخشی از این پولها تحویل دولت جدید شده، دینار جدید لیبی در آستانه انتشار قرار گرفته و شورای ملی انتقالی لیبی هم اعلام کرده که برای برقراری امنیت در لیبی نیازی به نیروهای بین المللی نداریم.
نکته نهم اینکه دیروز بعد از نماز عید فطر هم تظاهرات در بیشتر شهرهای سوریه برگزار شد و حسب معمول خشونت آدمهای بشار اسد هم به کشتار مردم مشغول شد و حاصل آن تا اینجای کار لااقل 7 نفر دیگر در سوریه کشته شدند. دیروز حکومت سوریه نیروهای امنیتی زیادی در گورستانها مستقر کرده بود چرا که طبق سنت مردم سوریه بعد از نماز عید فطر مردم به گورستانها می روند شبیه کاری که جمهوری اسلامی از ترس خود در پنج شنبه های آخر سال و در مناسبتهای دیگر در ایران انجام می دهد.
اما نکته دهم اینکه من باید تشکر خودم را از تلویزیون کانال یک اعلام بکنم که پا به پای ارایه این گفتارهای روزانه هر شب آنرا پخش می کند و به این وسیله از همه دست اندرکاران این کانال تشکر می کنم که این زحمت را می کشند. ایمیلهایی هم از اقصی نقاط ایران تا بحال داشتم فی المثل از گیلان، از خوزستان، از تهران و از چندین جای دیگر که کسانی برای من نوشتند که این برنامه گفتار روزانه را از طریق کانال 1 دنبال کردند. به این ترتیب مطلبی را که خدمت شما ارایه می کنم از مجموعه روشها مثل ایمیل لیستی که داریم، یا صفحات فیس بوک یا یوتیوب یا سایت خود بنده یا تیوتر یا تلویزیون کانال 1 به نوعی خدمت شما ارایه می شود و به کاربران خودش می رسد.
اما بحث آخر ما در خصوص تجربه ملل است. در خصوص تجربه کشورهای دیگر امروز می خواهم بپردازم به موضوعی که فریاد زدن در سکوت و در شب تیره دیکتاتورها باید اسم آنرا بگذارند. مثالی که می خواهم مطرح بکنم برمی گردد به یک وکیل انگلیسی در سال 1960 . در 19 نوامبر 1960 پیتر بننسون یک وکیل انگلیسی وقتی که در روزنامه خواند که در پرتقال زیر دیکتاتوری سالازار دو جوان پرتقالی به جرم اینکه گیلاسشان را به سلامتی آزادی بلند کردند و لغت آزادی را بر زبان آوردند به 7 سال زندان محکوم شدند، با خودش فکر کرد که این درست نیست که فقط به جرم ابراز عقیده کسانی وارد زندان شوند. تصمیم گرفت که برود در سفارت پرتقال اعتراض بکند اما بعد از مدتی تصمیم بهتری گرفت و مقاله ای نوشت در روزنامه آبزرور چاپ کرد و در آن لغت زندانیان عقیدتی را بکار برد و توضیح داد که چگونه در دنیا کسانی فقط به جرم عقیده خودشان در زندان هستند. این مقاله با استقبال زیاد مردم در سراسر اروپا و جاهای دیگر دنیا مواجه شد. بارها در روزنامه های کشورهای دیگر هم چاپ شد و خود آقای بننسون می گوید که به این نتیجه رسیدم که بهتر است یک سازمانی درست کنیم که حاصل این کار شد سازمان عفر بین الملل و در سال 2005 وقتی پیتر بننسون در سن 83 سالگی فوت کرد، عفو بین الملل بیش از دو میلیون عضو در سراسر دنیا داشت. اعتراض به نقض حقوق بشر، زندانی کردن آدمها، روزنامه نگارها به جرم ابراز عقیده موضوعی است که در تمام مبارزات بی خشونت در همه جا جایگاه ویژه خودش را داشته. در این خصوص فردا بازهم صحبت خواهیم کرد برای اینکه در جنبش خود ما صفحات درخشانی داریم و کارهای زیادی که در این خصوص می شود انجام داد.
اندکی صبر سحر نزدیک است. تا فردا شاد، پیروز، موفق و سرافراز باشید. به امید پیروزی ایران و ایرانی.
--
__________ اگر پس از اشتراک ایمیل های گروه را دریافت نکردید __________
لطفآ اگر پس از اشتراک ایمیل های گروه را دریافت نکردید پوشه اسپم را نگاه کنید
واگر ایمیل های گروه آنجا بود ایمیل ها را از اسپم در بیاورید
Select the box to the left of the emails and
click "Not spam" button on the top.
کار دیگری هم که می توانید بکنید درست کردن فیلتر و استفاده از
Label
برای پیدا کردن ایمیل های گروه است
_______________________ اشتراک _______________________
برای مشترک شدن در این گروه آدرس زیر را درست همینطور که هست کپی کنید
واز ایمیل باکس خود به این آدرس ایمیل بفرستید
mohsen_sazegara+subscribe@googlegroups.com
پس از فرستادن ایمیل به آدرس بالا، برای تأیید اشتراک ایمیلی از طرف گروه
دریافت می کنید که باید لینکی را که در آن ایمیل هست کلیک کنید
____________________ لغو اشتراک _______________________
برای خارج کردن ایمیل خود از گروه از میل باکس خود به آدرس زیر ایمیل بزنید
mohsen_sazegara+unsubscribe@googlegroups.com
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر