هستي نيوز،از آن سوي فيلتر جمهوري اسلامي خبر پراكني ميكند

-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد...
http://groups.google.com/group/hasti-news
------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مرداد ۲۲, شنبه

Latest News from Iran Green Voice for 08/13/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



ندای سبز آزادی: حجت الاسلام سید احمد رضا احمد پور روحانی منتقد حاکمیت به بند عمومی منتقل شد.

به گزارش ندای سبز آزادی، احمد رضا احمد پور روحانی منتقد حاکمیت، که مقیم شهر قم  که سال گذشته پس از تحمل یک سال حبس از زندان آزاد شده بود و اخیرا توسط نیروهای اداره اطلاعات قم مجددا بازداشت و روانه سلول انفرادی آن اداره در منطقه زنبیل آباد قم شده بود، طی چند روز گذشته به بند عمومی زندان لنگرود قم منتقل شد.

گفتنی است پیگیری خانواده این روحانی منتقد، جهت ملاقات با ایشان به جایی نرسیده است.


 


" سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خواستارخویشتن داری پلیس انگلیس دربرخوردباتظاهرکنندگان
درمنطقه تاتنهام انگلیس شد."

اولین واکنش درشنیدن خبرفوق پوزخندیست که برلبان هرشنونده این خبر نقش می بندد وناخواسته این معنی در ذهن انسان شکل می گیردکه این رفتارها نمونه بارز ریا و دغلبازی حکومتی است که تا همین دیروز درخیابانهاوحشیانه ترین برخوردها را بامردم معترض داشته وخیل کثیری ازجوانان این ملت را به خاک وخون کشیده امروزبا لباس اطوکشیده
وژست انسانهای اخلاق مدارتوصیه به خویشتن داری میکند!

آقای میمان پرست! شما سخنگوی وزارت خارجه حکومتی هستید که سابقه آن جنایات وتجاوزات درخیابانهای تهران
درروزعاشورای 88 وبازداشتگاه کهریزک وپرنمودن زندانها از روشنفکران ونخبگان جامعه و انسانهای مخلص ومومن را درپرونده خوددارد , ( لم تقولون مالاتفعلون ؟) چیزی را که خودعمل نمی کنید چرا (عمل نمودن به آنرا) توصیه میکنید؟

آیا جوانان قهرمان سوریه درمبارزه با دژخیمان بشاراسد مستحق حمایت نیستند؟ آیا تاکنون ارتش سرکوبگر سوریه را
به خویشتن داری ومدارا توصیه کرده اید ؟ آیا مردم مظلوم سوری درنظرشما نسبت به جوانان خشمگین انگلیس ازدرجه
شهروندی پائین تری برخوردارند؟ شماکه ادعای اسلام ناب رادارید آیا دراسلام شما دفاع ازمردم سوریه نهی و دفاع از اوباش انگلیس امرشده است ؟ شما که حتی اخبار مبارزات مردم سوریه را سانسورمی کنید درمقابل وجدانهای بیدار ملتهای تحت ستم چه پاسخی دارید؟

شماکه خودرا پیرو مولای متقیان امام علی علیه السلام معرفی میکنید و مدعی تنها کشور تشیع درجهان میباشید ومخالفان خودرا تشبیه به طلحه وزبیر میکنید، آن امام همام باشنیدن خبر چپاول خلخال ازیک زن یهودی توسط عمال معاویه چه واکنشی ازخودنشان می داد ؟

امام نه تنها بشدت ملول وآشفته گردید بلکه فرمود:
‌" فلوان امرا مسلما مات من بعد هذا اسفا ماکان به ملوما بل کان به عندی جدیرا " خطبه 27 نهج البلاغه
اگر شخص مسلمانی باشنیدن این خبر ازشدت تاسف بمیرد نه تنها جای ملامت نیست بلکه بنظر من مناسبتراست.
شما بااین رفتارهایتان به کجا می روید ؟ "این تذهبون ؟ "

شما شعور انسانها را تحقیر میکنید وتصورمی کنید مردم شمارا نمی شناسند وآگاه به اینهمه بیتقوائی وعوامفریبی شما نیستند؟
عبد اله حسيني /تبريز


 


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مقدمه کتاب خاطرات سال ۶۴ آورده است‌: «شخصیت‌های متعددی از جناح راست با ملاقات یا پیام از امام درخواست تغییر نخست‌وزیر را داشتند حتی شورای نگهبان پیشنهادی برای تفسیر قانون اساسی ارائه کرد اما همه این تلاش‌ها هیچ‌گونه تغییری در نظر مساعد امام به میرحسین ایجاد نکرد‌.»

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی گزیده مقدمه ایشان بر کتاب خاطرات سال ۶۴ بدین شرح است:

* از مسایل مهم سال ۶۴ موضوع دولت بود. آیت‌الله خامنه‌ای به‌خاطر اختلاف‌‌نظر با دولت در خصوص تمرکز‌گرایی، اقتصاد و بعضی از افراد کابینه‌؛ مایل به انتخاب مجدد به عنوان رئیس‌جمهور نبودند. دوستان ایشان و بیش از همه خود من با اصرار زیادی ایشان را قانع به ضرورت حضور کردیم. نظر امام راحل نیز همین بود. ایشان با صراحت قید کردند که در صورت انتخاب مجدد، مصمم به اصلاحاتی در ترکیب دولت هستند.

* پس از انتخاب آیت‌‌الله خامنه‌ای، اولین مسأله معرفی نخست‌وزیر به مجلس برای گرفتن رأی تمایل بود. رئیس‌جمهور موافق با معرفی مهندس میر‌حسین موسوی نبودند و علی‌رغم علاقه شخصی به ایشان و ارتباط خانوادگی، به افراد دیگری نظر داشتند. امام راحل با توجه به نظر اکثریت نمایندگان مجلس و اخباری که از نظر رزمندگان به ایشان می‌رسید موافق با تغییر نخست‌وزیر نبودند.

* رئیس‌جمهور به حق از من توقع داشتند که در این جهت به ایشان کمک کنم و من هم قول تلاش در این جهت داده بودم و مذکرات زیاد و متعددی هم با شخص امام و حاج احمد آقا داشتم.

* شخصیت‌های متعددی از جناح راست هم با ملاقات یا پیام از امام، درخواست موافقت با تغییر دولت را داشتند اما همه این تلاش‌ها تغییری در نظر امام به وجود نیاورد و آیت‌الله خامنه‌ای با توجه به وظایف و حقوق و اختیارات خود، گفتند نمی‌توانند برخلاف عقیده خود عمل کنند؛ مگر در صورت حکم امام که در این صورت تکلیف ایشان عوض می‌شود. امام حاضر به صدور حکم نشدند و حتی فرمودند به عنوان یک شهروند نظرشان را درباره کابینه اعلان می‌کنند. معلوم بود که نتیجه چنین اعلانی چه بود.

* حتی پیشنهاد اینکه حکم گرفتن رأی تمایل و اعتماد مجلس برای نخست‌وزیر و کابینه پس از انتخابات مجدد رئیس‌جمهور با تفسیر شورای نگهبان از قانون اساسی با اتکا به نظر امام، معلق شود. با موافقت امام مواجه نشد.

* بدون جلب نظر امام، امکان تغییر دولت نبود و اکثریت مجلس هم مخالف تغییر بودند. با تسلیم رئیس‌جمهور و معرفی آقای مهندس موسوی به مجلس از این مرحله عبور کردیم. ایشان با ۱۶۱ رأی موافق و ۷۳ رأی مخالف و ۲۶ رأی ممتنع رأی تمایل مجلس را به دست آورد.

* همین وضع در مورد تعدادی از اعضای کابینه تکرار گردید. گرچه امام درباره اعضای دولت نظر شخصی ابراز نکردند، اما اکثریت نمایندگان با افراد مورد نظر نخست‌وزیر موافقت داشتند و مذاکرات و صرف وقت‌های زیاد هم نتوانست توافق مطلوب را به دست آورد و مشاجرات جناحی و نطق‌های مخالف و موافق هم وضع را دشوارتر می‌کرد. به خصوص بعد از عدم رأی ۹۹ نفر از نمایندگان اقلیت مجلس وفق نظر امام –که مشخص شده بود- فشار زیادی بر اقلیت در مجلس وارد می‌شد و به سطح جامعه سرایت می‌کرد.

* امام راه حل دیگری مطرح کردند و آن تشکیل گروه داور با ترکیب من، آیت‌الله موسوی‌اردبیلی و حاج احمدآقا برای تصمیم در موارد اختلاف‌نظر رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر در خصوص اعضای کابینه بود. معلوم بود که این ترکیب، همه نظرات رئیس‌جمهور را تامین نمی‌کند.

* روزهای سختی برمن گذشت. توقع به حق آیت‌الله خامنه‌ای از من و عدم قدرت من در تغییر رای دیگران و امام کار را دشوار کرده‌بود. البته در چند مورد توانستیم تعدیل و توافقی به وجود بیاوریم، ولی این همه کار نبود. تازه نوبت به مجلسیان می‌رسید که در آنجا علی‌رغم نفوذ خوب من، در مواردی کار به سامان نمی‌رسید و در نهایت ترکیب کابینه رضایت کامل خاطر رئیس‌جمهور را تامین نکرد و مهندس موسوی هم با بعضی از آنها توافقی نداشت و سرانجام توانستیم ترکیبی اسلامی از کابینه را به تصویب مجلس برسانیم.

منبع متن مقدمه :کتاب کارنامه و خاطرات هاشمی‌رفسنجانی – سال ۱۳۶۴ (امید و دلواپسی) / از انتشارات دفتر نشر معارف انقلاب


 


سام محمودی سرابی پس از پنج ماه بازداشت موقت، از زندان آزاد شد.

به گزارش کلمه، این روزنامه‌نگار زندانی روز دهم اسفندماه سال گذشته برای دومین بار پس از انتخابات ۸۸ در منزلش بازداشت و به زندان اوین منتقل شد و از آن زمان تاکنون تحت عنوان بازداشت موقت در زندان بود، بدون اینکه دادگاهی برایش برگزار شود و حکمی داشته باشد.

او پیش از این هم در زمستان ۸۸ به مدت ۴۴ روز زندانی بود و پس از آنکه درباره‌ی سرودن شعر اعتراف‌ برای زندانیان دربند (محمدعلی ابطحی، محمد عطریانفر) و نوشتن نامه‌ی سرگشاده‌ای برای میرحسین موسوی مورد بازجویی قرار گرفت، در نهایت در روز ۲۲ بهمن با وثیقه‌ای به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان آزاد شد. این دانش‌آموخته‌ی رشته‌ی فلسفه دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد، سابقه‌ی ۱۱۷ روز بازداشت در جریان اعتراضات دانشجویی سال ۷۸ را نیز در کارنامه خود دارد.

سام محمودی چند روز قبل از آزادی، بیانیه‌ی ۱۴ روزنامه‌نگار زندانی در روز خبرنگار را امضا کرده بود. وی همچنین بکی از دهها زندانی بند ۳۵۰ اوین بود که شهادتنامه‌ای را درباره نحوه شهادت هدی صابر امضا کردند.


 


جمعی از جوانان آزادی خواه و برابری طلب ایران که اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین زندانی هستند، بار دیگر با نوشتن نامه ای به مردم ایران از چگونگی شهادت هدی صابر در پی اعتصاب غذا در این بند گفته اند.

به گزارش کلمه، آنها تاکید کرده اند که هرگز شهادت هدی صابر را از یاد نمی برند چرا که به گفته آنها شهادت هدی صابر عزیز نه بخشیدنی است و نه فراموش کردنی .آنها بار دیگر در نامه شان تاکید کرده اند که ماموران و مسوولان سپاه و زندان اوین مسوول مستقیم شهادت مظلومانه این زندانی سیاسی هستند، کسی که برای آنها قهرمانی بی چون چرا بوده و هست .

اسامی امضا کنندگان این نامهمتن کامل این نامه در اختیار کلمه قرار گرفته است .متن کامل این نامه به شرح زیر است:

صبح روز یکشنبه ۲۲خرداد ماه سال جاری خبر شهادت زندانی سیاسی دربند هدی صابر در اثر عدم رسیدگی پزشکی و ضرب و جرح توسط کادر بهداری زندان اوین در حالی که او در اعتصاب غذا به سر می برد اعلام شد . او در اعتراض به شهادت خانم هاله سحابی ، دیگر زندانی سیاسی و فرزند عزت الله سحابی به این اعتصاب غذا دست زده بود .

هدی صابر زندانی سیاسی و از فعالان ملی – مذهبی که در زندان اوین کاملا بلاتکلیف به سر می برد به دلیل اعتصاب غذا در شب جمعه حالش رو به وخامت نهاد که در نهایت موجب شد در ساعات اولیه بامداد به بهداری مرکزی اوین انتقال داده شود . طبق گفته خود هدی صابر کادر بهداری زندان اوین به جای رسیدگی به وضعیت وخیم جسمانی او وی را مورد ضرب و شتم قرار داده و صبح همان روز وی مجددا به بند بازگردانده شد. با این حال وضعیت ایشان بار دیگر به وخامت گرایید اما آقای هدی صابر به دلیل رفتار نامناسب کادر مرکزی بهداری اوین از مراجعه مجدد به بهداری خودداری کردند ولی بنا به اصرار همبندان به ناگزیر به بیمارستان منتقل شدند .هر چند این انتقال دیر هنگام و بی فایده بود .

باید یادآوری کنیم که پیش از این نیز دیگر زندانیان بیمار زندان اوین به کرات توسط ماموران بهداری مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند که نمونه آن پیمان کریمی یکی از زندانیان بند ۳۵۰ است .دیگر زندانیانی که به بهداری مراجعه کرده اند بارها دیده اند که برخی از بیماران مورد ضرب و شتم کادرپزشکی درمانگاه قرار گرفته اند .

ما جوانان و دانشجویان آزادی خواه و برابری طلب ایران از بیانیه ی جمعی از زندانیان سیاسی و همبندان هدی صابر که مبنی بر محکومیت مسوولان و سهل انگاری آنان در انتقال وی به بیمارستان بود حمایت کرده و قاطعانه اعلام می داریم این عمل غیر انسانی و جنایت آشکار مسوولان زندان اوین و پزشکان آن بوده است و به هدی صابر عزیز و ده ها انسان آزادی خواه دیگر که تمامی عمرشان را صرف مبارزه علیه استبداد کرده اند اعلام می کنیم که ما راه شان را ادامه خواهیم داد و می دانیم که کسی جز سپاه پاسدارن و مسوولان زندان اوین در شهادت مظلومانه “هدی صابر “مقصر نبوده اند .
این زندانی سیاسی سالهای کوتاه اما مفید عمر خود را به طرز خستگی ناپذیری صرف مبارزه کرد .ما در زندان شاهد بودیم که او چگونه ساعتها با تمامی گروه های مختلف با صبوری سخن می گفت و آنها را از خشونت حذر می داد .ما دیدیم که او چگونه صبورانه با جوانانی که از خشونتهای اخیر آسیب دیده بودند سخن می گفت و با آنها ابراز همدری می کرد. ما روح بزرگ هدی صابر را دیدیم و بس .

ما در این بیانیه ضمن همدردی دوباره با خانواده این عزیز بزرگوار تاکید می کنیم که هر چند مرگ او برای همه ما بسیار غم انگیز است اما می دانیم که ثمرات بسیاری در آینده جنبش آزادی خواهی مردم ایران خواهد داشت ، همان چیزی که او آرزویش را داشت.

هدی صابر در میان هم بندانش قهرمانی بود که احترام به او خشم زندانبانان و ماموران امنیتی را بر می انگیخت و از اینکه می دیدند او همچنان تاثیر گذار و استوار است بر خود می لرزیدند .

ما بار دیگر با ادای احترام به روح این قهرمان بزرگ اعلام می کنیم که هرگز مسببان شهادت او را نمی بخشیم چرا که مرگ هدی عزیز نه بخشیدنی است و نه فراموش کردنی .

جمعی از جوانان آزادی خواه و برابری طلب ایران در بند ۳۵۰ زندان اوین


 


ندای سبز آزادی: بیش از سیصد تن از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف در دو نامه به صادق آملی لاریجانی، رییس قوه قضاییه نسبت به بی قانونی های شکل گرفته در برخورد با امید کوکبی، نخبه ی جوان و علی اکبر محمد زاده، دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شریف، ابراز نگرانی کرده و مطابق اصول قانون اساس خواستار آزادی دوست، هم وطن و همکلاسی های دربند خود شده اند.

در نامه ی مربوط به امید کوکبی با نگاهی گذرا به پیشینه علمی وی تاکید شده که وی تابحال موفق به انتشار ۷ مقاله تخصصی در مجلات دانشگاهی فیزیک شده و در ۱۶ کنفرانس علمی ارائه داشته است.

همچنین در بخشی از نامه آمده است: خواهشمندیم هرچه سریع‌تر دستور آزادی ایشان، دسترسی بدون قید و شرط متهم به وکیل انتخابی، تفهیم اتهام و تشکیل دادگاه در صورت نیاز و د‌ر‌نهایت بنابر اصل برائت قبل از دادگاه، امکان مراجعت قانونی ایشان به دانشگاه جهت ادامه تحصیل مهیا گردد. ما ادامه زندان خارج از قانون و قبل از دادگاه آقای امید کوکبی را نه یک مورد اتفاقی که نشانه‌ای از سوء‌ظن و برخورد خشن دستگاه زیر نظر جنابعالی با نسل جوان نخبه ایرانی می‌دانیم.

امید کوکبی یکی از نخبگان المپیادی ایران است که با کسب رتبه ۲۹ در کنکور توانست به طور همزمان در دو رشته فیزیک و مکانیک در دانشگاه صنعتی شریف تحصیل کند.

وی فوق لیسانس خود را در آلمان و دکتری را در اسپانیا تمام کرد و سپس به دانشگاه تگزاس آمریکا رفت.

امید که هیچ گونه سابقه فعالیت سیاسی ندارد، بهمن ماه سال ۸۹ هنگامی که برای دیدار با خانواده اش به ایران سفر کرده بود، بازداشت شد.

این دانشمند جوان، در آستانه ی تشکیل دادگاه خود در نامه ای تکان دهنده به آملی لاریجانی با توصیف شرح شکنجه ها و انفرادی های خود درخواست تشکیل دادگاهی عادلانه با امکان دفاع داده است.

دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه شریف در نامه ی دیگر خود به لاریجانی آورده اند: ما جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف با تأکید بر اصول مصرح در قانون اساسی و آئین دادرسی، ادامه بازداشت آقای محمدزاده را غیرقانونی می دانیم، از حق برخورداری ایشان از وکیل انتخابی دفاع می کنیم و با توجه به فعالیت های درون دانشگاهیِ ایشان اتهامات وارده را بی اساس می دانیم. بدیهی است صدور هر حکمی به جز برائت برای آقای محمدزاده نتیجه ای جز افزایش بدگمانیِ ما به روندهای قضایی حاکم نخواهد داشت.

علی اکبر محمدزاده که با ۲۲ سال سن یکی از جوان ترین بازداشت شدگان پس از انتخابات است، ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ بدنبال تظاهرات و تجمع در دانشگاه شریف در روز ۲۵ بهمن، یه همراه تعدادی دیگر از دانشجویان این دانشگاه بازداشت شد.

متن کامل این دو نامه و امضا کنندگان آن ها که در اختیار کلمه قرار گرفته به شرح زیر می باشد:

جناب آقای آیت الله آملی لاریجانی

ریاست محترم قوه قضائیه

همان‌گونه که مستحضرید، دوست و همکلاسی ما، امید کوکبی، از دیماه ۱۳۸۹ به مقاصد ناگفته‌ای که هنوز بر ما و خانواده ایشان پنهان مانده‌ است، در زندان اوین (که بیش از یک‌ماه آن در انقرادی بند ۲۰۹ بوده است) گرفتار شده‌ است. آقای امید کوکبی ورودی ۱۳۷۹ رشته فیزیک دانشگاه صنعتی شریف است که پس از کسب مدرک کارشناسی‌ارشد، با عزیمت به بارسلونا در اسپانیا توانست دوره دکترای خویش را با تخصص فیزیک فوتونیک و لیرز با موفقیت سپری کند و موافقت استاد خود را برای دفاع نهایی در تابستان امسال اخذ کند. نظر به کیفیت بسیار بالا و آزمایشگاه‌های مجهز دانشگاه تگزاس در حوزه تخصصی نور و لیرز و محتوای تحقیقاتی دوره دکترا در این دانشگاه، آقای امید کوکبی تصمیم گرفت با شرکت در دوره دکترای این دانشگاه بر آموخته‌های خود در حوزه تخصصی‌اش بیافزاید. نگاهی گذرا به پیشینه علمی آقای امید کوکبی نشان می‌دهد وی تابحال موفق به انتشار ۷ مقاله تخصصی در مجلات دانشگاهی فیزیک شده است و در ۱۶ کنفرانس علمی ارائه داشته است. این پیشینه درخشان علمی آشکار می‌سازد که ایشان برای متخصصین رشته فیزیک فردی ناشناخته نیست و نفس زندان بی‌دلیل و طولانی‌مدت یک چهره علمی موفق نگرانی‌های عمیقی را در میان فیزیک‌دانان ایرانی در خصوص رشته و تخصص خودشان دامن زده است.

همچنین به موجب آشنایی دور و نزدیکی که با ایشان داشته‌ایم و به گواهی دوستانمان، ایشان را فردی فرهیخته، تحصیل‌کرده و وطن‌دوست می‌شناسیم و بی‌گناهی ایشان از اتهامات بی‌اساس مطروحه برای ما واضح و مبرهن است. آقای امید کوکبی، مشابه بسیاری از ما، با بورسیه دانشگاه‌های خارج از کشور و با اطلاع وزارت علوم جمهوری اسلامی ایران به تحصیل در دوره دکترا دانشگاه تگزاس مشغول بوده است و اتهاماتی مانند کسب درآمد نامشروع به دلیل دریافت کمک هزینه تحصیلی و یا ارتباط با دولت متخاصم به دلیل حضور فعال در مجامع دانشگاهی از اساس بی‌معنی و غیرحقوقی است. به‌موجب چنین قرینه‌ای و شواهد متعدد دیگر، خواهشمندیم در بررسی پرونده ایشان نظر کارشناسان آموزشی و دانشگاهی مورد استناد قرار گیرد، تا شاهد ظلمی آشکار به یکی از نخبگان این مملکت نباشیم. طرح چنین اتهامات بی‌اساسی موجبات نگرانی عمیق جامعه علمی کشور را فراهم آورده است که پاسخگویی فوری دستگاه‌های زیربط را ضروری می‌کند.

در نهایت متذکر می‌شویم مطابق اصل سی‌ودوم قانون اساسی که تصریح می‌کند “حداکثر ظرف مدت بیست و چهار ساعت پرونده مقدماتی به مراجع صالحه قضایی ارسال و مقدمات محاکمه در اسرع وقت فراهم گردد”و اصل سی‌و‌پنجم قانون اساسی که حق اختیار وکیل را تضمین می‌کند، خواهشمندیم هرچه سریع‌تر دستور آزادی ایشان، دسترسی بدون قید و شرط متهم به وکیل انتخابی، تفهیم اتهام و تشکیل دادگاه در صورت نیاز و د‌ر‌نهایت بنابر اصل برائت قبل از دادگاه، امکان مراجعت قانونی ایشان به دانشگاه تگزاس جهت ادامه تحصیل مهیا گردد. ما ادامه زندان خارج از قانون و قبل از دادگاه آقای امید کوکبی را نه یک مورد اتفاقی که نشانه‌ای از سوء‌ظن و برخورد خشن دستگاه زیر نظر جنابعالی با نسل جوان نخبه ایرانی می‌دانیم.

فارغ التحصیلان، دانشجویان دانشگاه شریف

امضا کنندگان:

۱. آرش امیرخانی، دانشجوی دکترای مدیریت- دانشگاه کنکوردیا، ورودی ۸۳ ام بی ای دانشگاه صنعتی شریف

۲. آرش حیدریان دهکردی، کارشناسی، ورودی ۷۵ مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۳. آرش هاشمی، دانشجوی دکترا، ورودی ۱۳۷۹ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۴. آرمان اکبریان، دانشجوی دکترای یو بی سی، مدال طلای المپیاد جهانی فیزیک ۲۰۰۳، ورودی ۱۳۸۲ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۵. آزاده تاج پور، فوق لیسانس هنرهای زیبا، دانشگاه کلرمنت، ورودی ۱۳۷۶ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۶. آزاده معظمی، کارشناسی دانشگاه صنعنتی شریف، ورودی ۱۳۷۷ مهندسی متالورژی دانشگاه صنعتی شریف

۷. آزاده یداللهی، دکترای دانشگاه مانیتوبا، ورودی ۷۵ برق دانشگاه صنعتی شریف

۸. ابوالفضل طاهری، کارشناسی ریاضی محض دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۵ دانشگاه صنعتی شریف

۹. احسان ابراهیمی، دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه شیکاگو، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۰. احسان درایتی، دانشجوی دکترای مدیریت- دانشگاه کنکوردیا،، ورودی ۷۸ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۱. احسان صعودی، دانشجوی دکتری دانشگاه کالج کرک و موسسه ملی تیندال، ایرلند، ورودی ۷۷ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۲. احسان کبیری رهنی، دانشجوی دکتری مکانیک مهندسی‌ دانشگاه آریزونا، ورودی ۷۷ مهندسی‌ عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۳. احسان کرکوتی، دانشجوی دکتری دانشگاه کارلتون، ورودی ۱۳۷۹ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۴. احسان نوربخش، دانشجوی دکترا تگزاس – دالاس، ورودی ۱۳۷۹ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۵. احمد رحمتی، دانشجوی دکترا دانشگاه رایس، ورودی ۷۹ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۶. احمدعلی فرهودی، ورودی ۷۹ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۷. احمد فرهادپور، کارشناسی ارشد سازه – صنعتی شریف، ورودی ۶۵ عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۸. احمد محصل، دانشجوی دکترای اقتصاد دانشگاه آریزونا، ورودی ۱۳۸۱ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۹. احمد مرشدیان، کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۱۳۷۳ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۲۰. اختای ایلغمی، دکترای دانشگاه مریلند، ورودی ۱۳۷۵ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۱. اردلان صدیقیان، کارشناسی ارشد دانشگاه آلبرتا، ورودی ۸۰ مهندسی‌ شیمی‌ دانشگاه صنعتی شریف

۲۲. ارسلان کهنمویی پور، دکترای دانشگاه تورنتو، استاد دانشگاه تورنتو، ورودی ۶۵ مهندسی‌ برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۳. ارنواز دانش، کار شناسی‌ ارشد دانشگاه تورنتو، ورودی ۷۵ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۴. اسلام نوری، دکترا دانشگاه خرونینگن، ورودی ۷۷ مهندسی‌ مواد دانشگاه صنعتی شریف

۲۵. اشکان نیک سرشت، کارشناسی ارشد– دانشگاه شیراز، ورودی ۱۳۸۱ علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۶. افشین جلیلی، کارشناسی ارشد مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۷۰ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۷. البرز گرامی فرد، دانشجوی دکتری ام.ای.تی، ورودی ۷۷ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۸. الناز سربر، کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۷۷ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۲۹. الهام صحرائئ، دکترا دانشگاه جرج واشنگتن، ورودی ۱۳۸۱ بیو مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۳۰. الهام هدایتی، کارشناسی ارشد شریف، ورودی ۸۳ MBA دانشگاه صنعتی شریف

۳۱. الیاس پیرایش، دانشجوی فوق لیسانس مهندسی نفت، دانشگاه تگزاس تک، ورودی ۸۵ مهندسی نفت دانشگاه صنعتی شریف

۳۲. امید ابراهیم پور، دانشجوی دکتری دانشگاه پلی تکنیک مونترال، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۳۳. امیر امین زاده، دکترای دانشگاه کالیفرنیا سانتاباربارا، ورودی ۷۸ برق دانشگاه صنعتی شریف

۳۴. امیرحدادزاده، دانشجوی دکتری دانشگاه واترلو، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی شریف

۳۵. امیرحسین صدیقیان، کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه یورک، ورودی ۸۵ مدیریت دانشگاه صنعتی شریف

۳۶. امیرحسین غلامی پور، دانشجوی دکتری علوم کامپیوتر, دانشگاه کالیفرنیا-ارواین، ورودی ۸۰ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۳۷. امیر شاه مرادی، دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۱۳۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۳۸. امیر هدایتی، دانشجوی دکترا، دانشگاه سیمون فریزر، کانادا، مدال نقره المپیاد کامپیوتر کشوری، ورودی ۸۴ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۳۹. امین ترابی، دانشجوی دکتری-دانشگاه وسترن آنتاریو، ورودی ۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۴۰. امین جعفریان، دکترای دانشگاه آستین تگزاس، مدال نقره المپیاد جهانی ریاضی ۲۰۰۱، ورودی ۸۰ برق دانشگاه صنعتی شریف

۴۱. امین خیابانی، کارشناسی مهندسی مکانیک، ورودی ۵۴ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۴۲. ایمان حاجی رسولی ها، دانشجوی دکترای دانشگاه سایمن فریزر، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی‌ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۴۳. ایمان مرویان، دانشجوی دکترای دانشگاه واترلو، ورودی ۱۳۸۳ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۴۴. بابک شالچی، دکترای دانشگاه آلبرتا، ورودی ۸۲ مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۴۵. بابک شاه‌ منصوری، دانشجو – دانشگاه مک گیل، ورودی ۱۳۸۲ MBA دانشگاه صنعتی شریف

۴۶. بابک علیخانی، دانشجوی دکترای فیزیک، دارمشتادت، ورودی ۱۳۷۷ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۴۷. بابک فرزاد، دکتری، دانشگاه تورنتو، مدال برنز المپیاد کامپیوتر جهانی ۱۳۷۴، ورودی ۷۴ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۴۸. بابک محمودی، دانشجو دکترای کویینز، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۴۹. باقر افشار، دکترای دانشگاه برکلی، ورودی ۷۹ برق دانشگاه صنعتی شریف

۵۰. بشیر سجاد، دکترا از دانشگاه واترلو، ورودی ۱۳۷۶ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۵۱. بورگان نظامی نرج آباد، دکترای اقتصاد دانشگاه آستین تگزاس، استادیار اقتصاد دانشگاه رایس – مدال طلای المپیاد ریاضی کشوری، ورودی ۱۳۷۶ صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۵۲. بهاره میرزاحسین، دانشجوی دکتری ریاضی دانشگاه مکگیل، ورودی ۱۳۸۱ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۵۳. بهداد اسفهبد، دانشجوی کارشناسی شریف، کارشناسی ارشد دانشگاه تورنتو، مدال طلا و نقره‌ی المپیاد جهانی کامپیوتر ۱۳۷۹ و ۱۳۷۸، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۵۴. بهزاد صمدی، دکترا، دانشگاه کنکوردیا، مونترال، استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ورودی ۱۳۷۱ مهندسی برق – کنترل دانشگاه صنعتی شریف

۵۵. بهمن غلامی، ارشد، دانشگاه کبک، ورودی ۸۱ برق دانشگاه صنعتی شریف

۵۶. بهنام اسفهبد، دانشجوی دکترای دانشگاه استیونس، ورودی ۱۳۸۷ علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۵۷. پدرام صفری، دکترای دانشگاه کلمبیا، ورودی ۱۳۶۷ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۵۸. پرستو قراباغی، دانشجوی دکتری نورث ایسترن، ورودی ۱۳۸۲ برق دانشگاه صنعتی شریف

۵۹. پرنیان حقیقت، ورودی ۸۰ مهندسی‌ شیمی‌ دانشگاه صنعتی شریف

۶۰. پرویز علیوند، دکترای اقتصاد، دانشگاه تگزاس- آستین، ورودی ۷۶ عمران دانشگاه صنعتی شریف

۶۱. پریسا موسوی، کارشناسی ارشد، دانشگاه شریف، ورودی ۸۴ هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف

۶۲. پیام روغنیان، کارشناسی فیزیک، ورودی ۸۲ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۶۳. پیروز چوبک، دانشجوی دکتری دانشگاه آلبرتا، ورودی ۷۹ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۶۴. پیمان خرسندی، فوق لیسانس، ورودی ۱۳۸۲ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۶۵. پیمان رزاقی، فوق دکتری دانشگاه کالیفرنیا، ورودی ۱۳۷۷ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۶۶. ثمره صمدی، کارشناسی ارشد دانشگاه شریف، ورودی ۱۳۷۵ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۶۷. جواد ابراهیمی بروجنی، دانشجوی دکتری، دانشگاه پلی تکنیک لوزان سوئیس، ورودی ۷۸ ریاضی‌ دانشگاه صنعتی شریف

۶۸. جواد بهسرشت، کارشناسی ارشد، دانشگاه تگزاس در آستین، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی‌ برق دانشگاه صنعتی شریف

۶۹. حامد ایزدپناه، دکترای دانشگاه گرنوبل، ورودی ۷۹ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۷۰. حامد بخشیان، دانشجوی دکتری فیزیک، ورودی ۷۹ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۷۱. حامد سلیمی مقدم، کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، ورودی ۷۶ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۷۲. حامد قدوسی، دانش‌جوی دکترا، ورودی ۱۳۷۴ صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۷۳. حامد هاشمی، لیسانس صنعتی شریف، برق دانشگاه صنعتی شریف

۷۴. حسام الدین سعیدی، کارشناسی ارشد مدیریت شریف، ورودی ۸۰ برق دانشگاه صنعتی شریف

۷۵. حسین تجری، کارشناسی ارشد – داشنگاه صنعتی شریف، ورودی ۱۳۸۷ کامپیوتر – هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف

۷۶. حسین حدادی‌نیا، کارشناسی مهندسی صنایع، اشد MBA، ورودی ۸۵ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۷۷. حسین صفی اله، فوق لیسانس دانشگاه مک مستر کانادا، ورودی ۷۹ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۷۸. حسین فلکی، دانشجوی دکترای کامپیوتر دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس، ورودی ۱۳۸۱ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۷۹. حسین مختارزاده، دانشجوی دکترا ملبورن، ورودی ۸۱ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۸۰. حسین مسرت، دانشجوی دکترای دانشگاه سایمون فریزر، مدال طلای المپیاد کشوری کامپیوتر ۱۳۷۳، ورودی ۱۳۷۴ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۸۱. حسین نجفی، دانشجوی کارشناسی ارشد شریف، ورودی ۷۹ مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۸۲. حسین نمازی، دکتری ریاضی دانشگاه ایالتی نیویورک، ورودی ۱۳۷۴ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۸۳. حسین نوریان، دانشجوی دکترای فاینانس – ویلفرید کانادا، ورودی ۷۴ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۸۴. حمید اوحدی، دکترای دانشگاه امپریال کالج لندن، ورودی ۷۹ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۸۵. حمید خطیبی، دکترا EPFL، نفر اول دوره ۷۱، ورودی ۷۱ برق – الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف

۸۶. حمیدرضا دارابی، دانشجوی دکترای مهندسی سیستم ها، دانشگاه صنعتی استیونز، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۸۷. حمیدرضا دارابی، دانشجوی دکترای مهندسی سیستم ها، دانشگاه صنعتی استیونز، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۸۸. حمیدرضا کاویانی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه کلگری، ورودی ۸۴ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۸۹. حمید فروغی، فوق لیسانس مدیریت، دانشگاه ضنعتی شریف، ورودی ۱۳۸۴ مدیریت دانشگاه صنعتی شریف

۹۰. دامون سودبخش، دکترا دانشگاه جورج واشنگتن، ورودی ۷۶ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۹۱. رامین یاوری، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک دانشگاه کلمسون، کارشناسی ارشد مدیریت، ورودی ۱۳۸۱ مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی شریف

۹۲. رضا ایمانی‌ آسرایی، دانشجوی دکترای مهندسی‌ مکانیک، دانشگاه بث انگلستان، مدال طلای المپیاد کشوری فیزیک ۱۳۷۵، مدال برنز المپیاد کشوری انفورماتیک ۱۳۷۴، ورودی ۷۵ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۹۳. رضا نصیری محلاتی، دانشجوی دکتری برق، دانشگاه استنفورد، ورودی ۱۳۸۳ برق دانشگاه صنعتی شریف

۹۴. رضا واعظی، دانشجو دکترا مدیریت اجرایی، دانشگاه هوستون، ورودی ۷۹ صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۹۵. روزبه گرامی، کارشناسی فیزیک شریف، دکترای فیزیک دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس، ورودی ۷۳ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۹۶. رویا رضاگاه، کارشناسی ارشد مهندسی برق، دانشگاه امیرکبیر، ورودی ۷۷ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۹۷. رویا کریمیان، کارشناسی ارشد دانشگاه کرنل، ورودی ۷۵ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۹۸. رها اخوان، دکترای دانشگاه کارولینای شمالی، ورودی ۷۵ صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۹۹. زهرا احمدیان، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شریف، کارشناسی ریاضی شریف، ورودی ۸۳ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۰. زهرا اسکندری، دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۷۹ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۱. زهرا شریف، دانشجوی مارکتینگ دانشگاه کویینز، ورودی ۸۶ ام بی ای دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۲. زینب آذرمند، کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ورودی ۸۰ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۳. زینب ربیعی، کارشناسی ارشد دانشگاه علامه طباطبایی، ورودی ۸۹ فلسفه غرب دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۴. ساره ابراهیمی، کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، ورودی ۷۷ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۵. ساغر حسینی، دانشجوی دکترای دانشگاه کالیفرنیا در ارواین، ورودی ۸۳ هوا فضا دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۶. سالومه سیاوشی، دکترا-نورث ایسترن، ورودی ۷۶ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۷. سایه رجبی، دانشجوی دکترای موسسه پریمتر و دانشگاه واترلو، ورودی ۱۳۸۱ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۸. سپهر فدایی، کارشناسی ارشد دانشگاه استنفورد، مدال طلای المپیاد جهانی شیمی، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی مکانیک و نفت دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۹. ستاره سجادی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی انرژی، ورودی ۱۳۸۲ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۰. سعید صابری مدبر، کارشناس ارشد شریف، ورودی ۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۱. سعیده نادری، دانشجو دکتری دانشگاه واترلو، ورودی ۷۰ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۲. سعید هوشمندیار، فوق دکتری فیزیک ِپلاسما – Prairie View A&M University، ورودی ۷۴ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۳. سکینه ملازاده، دانشجوی کارشناسی، ورودی ۸۶ صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۴. سمیه رحیمیان امام، دانشجو دکترای دانشگاه ای‌ پی‌ اف ال، ورودی ۱۳۷۷ مهندسی‌ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۵. سهیل حساس یگانه، دانشجوی دکتری دانشگاه تورنتو، ورودی ۷۹ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۶. سید امیر پویا سیف زاده، دانشجوی دکترای استراتژی-دانشگاه وسترن انتاریو کانادا، ورودی ۱۳۸۲ ام بی ای دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۷. سید امیر پویا سیف زاده، دانشجوی دکترای استراتژی-دانشگاه وسترن انتاریو کانادا، ورودی ۸۲ MBA دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۸. سید امین سیدی، دانشجوی دکترای دانشگاه کارنگی ملون، مدال نقره مسابقات المپیاد کامپیوتر اروپای مرکزی، مدال طلای المپیاد کامپیوتر کشوری، ورودی ۸۲ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۹. سید رضا یوسفی، دانشجوی دکترای دانشگاه تگزاس، ورودی ۱۳۸۱ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۰. سید علی حجازی، فوق لیسانس دانشگاه کینگس لندن، ورودی ۷۸ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۱. سیدعلی طاهری، کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۸ فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۲. سید محمد رضا فقیه ایمانی، دانشجوی دکترای مهندسی برق در دانشگاه میشیگان، مدال نقره مسابقات المپیاد فیزیک کشوری، ورودی ۸۲ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۳. سیدمحمدمهدی میرحسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت، ورودی ۸۴ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۴. سید محی الدین باطنی، دانشجوی دکتری دانشگاه ام آی تی، ورودی ۸۲ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۵. سیده زهرا رضوی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه تهران، فارغ التحصیل کارشناسی دانشگاه شریف، ورودی ۸۲ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۶. سیمینه آقاجانیان، دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۰ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۷. سینا جعفرپور، دانشجوی دکترا دانشگاه پرینستون، ورودی ۱۳۸۲ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۸. سینا خلیقیان، کارشناسی دانشگاه شریف ، کارشناسی ارشد دانشگاه کلگری، ورودی ۱۳۸۴ مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۹. سینا دامنگیر، دانشجوی دکترای بازاریابی دانشگاه هیوستن، ورودی ۸۰ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۰. شادان کیوان، فوق لیسانس دانشگاه ایالتی نیویورک، ورودی ۱۳۴۷ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۱. شادی صابری، دانشجوی دکترای دانشگاه کارنگی ملن، ورودی ۸۰ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۲. شاهین گودرزی، دانشجوی کارشناسی، ورودی ۸۵ مواد دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۳. شایسته مبین، مهندسی شیمی، ورودی ۷۴ دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۴. شبنم اختری، دکترا، دانشگاهِ بریتیش کلمبیا، ورودی ۷۷ ریاضی‌ دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۵. شبنم رسولیان، دانشجوی دکتری دانشگاه واترلو، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۶. شورا متعبد، دانشجوی دکترای مدیریت دانشگاه عالی علوم اقتصادی و مدیریت پاریس، ورودی ۸۰ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۷. شهاب تشرفی، دانشجوی دکتری – دانشگاه سایمون فریزر، ورودی ۸۴ مهندسی گامپیوتر – کارشناسی ارشد نرم افزار دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۸. شهاب جمالی، دکترای دانشگاه تورنتو، ورودی ۷۹ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۹. شهریار مختاری شرقی، دکترا از دانشگاه کلمبیا، ورودی ۱۳۶۸ ریاضی شریف، مدل برنز المپیاد جهانی ریاضی، ورودی ۱۳۶۸ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۰. شیماء نجفی نوبر، دانشجوی دکتری دانشگاه NUS، ورودی ۸۱ کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۱۳۸۱ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۱. طاهره روحی‌، دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی برلین، ورودی ۸۱ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۲. عاطفه مهاجری، دانشجوی دکترای دانشگاه مکگیل، ورودی ۱۳۷۹ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۳. عباس افشار، دکترای دانشگاه مریلند، ورودی ۱۳۷۷ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۴. عبده جعفری، دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه شریف، ورودی ۷۹ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۵. عطیه علاالدینی، دانشجوی دکترای دانشگاه واشنگتون

۱۴۶. علی اکبر پورابراهیم، دانشجوی کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۵ عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۷. علی اکبر همایون، دانشجوی دکترای دانشگاه یوسی ال ای، ورودی ۸۱ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۸. علی امینی، دکترا دانشگاه مینه سوتا، ورودی ۷۴ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۹. علی ایازی، دکترا از دانشگاه یوسی‌ال‌ای، ورودی ۷۹ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۰. علی تاجر، دکتری دانشگاه کلمبیا، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۱. علی خلیلی، دکتری دانشگاه بریتیش کلمبیا، ورودی ۱۳۷۶ مهنسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۲. علیرضا رضوی، دکترای دانشگاه مینسوتا، ورودی ۱۳۷۳ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۳. علیرضا صالحی گلسفیدی، دکترای دانشگاه ییل، مدال نقرهٔ المپیاد جهانی‌ ریاضی‌ ۱۳۷۵، ورودی ۱۳۷۵ ریاضی‌ محض دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۴. علیرضا فرقانی، دکتری در مهندسی عمران دانشگاه بریتیش کلمبیا، ورودی ۷۷ عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۵. علیرضا مهدیان، دانشجوی دکترا، دانشگاه کلرادو (بولدر)، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی‌ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۶. علی زواشکیانی، دکترا دانشگاه تورنتو، دانشجوی نمونه سال ۷۸ کشور، ورودی ۷۵ صنایغ دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۷. علی شوریده، دکترای اقتصاد دانشگاه مینه سوتا، مدال نقره المپیاد ریاضی جهانی ۱۳۷۸، ۱۳۷۹، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۸. علی صدیقیان، دکتری دانشگاه کلمبیا، استاد دانشگاه شهری نیویورک، ورودی ۷۶ صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۹. علی عبدی، دانشجوی دکترای انسان شناسی دانشگاه ییل امریکا – فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مطالعات جنسیت دانشگاه اروپای مرکزی مجارستان، ورودی ۸۳ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۶۰. علی‌ کلانتریان، دکترای دانشگاه تورنتو، ورودی ۷۸ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۶۱. علی معصومی، دانشجوی دکترا دانشگاه کلمبیا، ورودی ۱۳۷۹ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۶۲. علی مقتدری، دانشجو دکترا- دانشگاه ویسکانسین میلواکی، ورودی ۷۹ مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۱۶۳. علی نسیمی، دکترا، تورونتو، ورودی ۷۹ شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۱۶۴. علی وکیل، دکترا دانشگاه یو بی‌ سی‌، ورودی ۱۳۷۷ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه صنعتی شریف

۱۶۵. علی وکیلی، دکترای مهندسی برق – کلتک، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۶۶. غزال گشنیزجانی، دکترای فیزیک، دانشگاه براون، ورودی ۷۴ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۶۷. غلامرضا حفاری، دکترا از دانشگاه سایمون فریزر، ورودی ۷۴ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۶۸. فائزه راعی، دکترای اقتصاد از دانشگاه تگزاس آوستین، رتبه سوم کنکور سراسری، ورودی ۷۷ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۱۶۹. فاطمه ارباب، دانشجوی کارشناسی ارشد-دانشگاه کلگری، ورودی ۱۳۸۲ علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۱۷۰. فاطمه اسدی، کارشناسی ارشد- دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۰ مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف

۱۷۱. فاطمه افتخاری، دکترای دانشگاه ویکتوریا، ورودی ۱۳۷۶ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۷۲. فاطمه مشتری، مهندسی ضنایع دانشگاه شریف، ورودی ۸۱ مهندسی ضنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۷۳. فرانک حیدریان، دانشجوی دکتری در دانشگاه نایمخن هلند، ورودی ۷۸ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۷۴. فردین کریمی، دانشجوی کارشناسی ارشد- صنعتی شریف، ورودی ۸۴ مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۱۷۵. فرزان پارسی نژاد، دکترا ی مهندسی مکانیک، ورودی ۱۳۷۱ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۷۶. فرشته قهاری، کارشناسی ارشد، ورودی ۸۳ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۷۷. فرنوش خداکرمی، دانشجوی دکترای بازاریابی، دانشگاه کارولینای شمالی، ورودی ۸۲ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۷۸. فرهاد عامری، دکترا دانشگاه میشیگان، استادیار دانشگاه ایالتی تگزاس، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۷۹. فرهاد مردانی، لیسانس، ورودی ۱۳۷۰ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۸۰. فرید طیاری، دانشجوی دکترا دانشگاه پنسیلوانیا ستیت، ورودی ۱۳۷۹ م شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۱۸۱. فرید فرخی، کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۲ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۸۲. فریدون هرمزدیاریی، دانشجوی دکترا، دانشگاه سیمون فریزر، کانادا، ورودی ۱۳۷۸ مهندسی‌ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۸۳. کاوه خجسته، دکترای فیزیک دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، مدال نقره المپیاد فیزیک، ۱۳۷۵، ورودی ۱۳۷۵ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۸۴. کاوه مجلسی، دانشجوی دکترای اقتصاد-دانشگاه تگزاس آستین، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی‌ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۸۵. کسری نیکویه، دانشجوی دکتری دانشگاه آلبرتا، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی‌ شیمی‌ دانشگاه صنعتی شریف

۱۸۶. کوثر یوسفی، دانشجوی دکترای اقتصاد دانشگاه تگزاس، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۸۷. کیارش امیری، دانشجوی دکترای دانشگاه رایس، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۸۸. کیوان وکیلی، دکترای مدیریت، دانشگاه تورنتو، ورودی ۱۳۸۰ کارشناسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۸۹. گلنوش بلورانی، کارشناسی ارشد دانشگاه کنکوردیا، ورودی ۷۶ علوم و مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۱۹۰. لاله حق وردی، فوق لیسانس دانشگاه کلن، ورودی ۱۳۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۹۱. لاله سمیعی، دانشجوی دکترای دانشگاه سایمون فریزر، ورودی ۱۳۸۲ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۹۲. لیلا ضیأ، مدرک کارشناسی از دانشگاه شریف، کارشناسی ارشد از دانشگاه راتگرز، نیوجرسی و دانشگاه استنفورد، دانشجوی دکترای دانشگاه استنفورد، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۹۳. لیلا فرهنگ، دانشجوی کارشناسی ارشد شریف، ورودی ۷۹ مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۱۹۴. لیلی تفقدی، دانشجوی دکتری دانشگاه تورنتو، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۱۹۵. لیلی خاتمی، دکترای ریاضی، دانشگاه تهران، ورودی ۱۳۷۲ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۱۹۶. مانا تقدیری، دکترای دانشگاه ام آی تی، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۹۷. متین باقرپور، دکترای دانشگاه تربیت مدرس، محقق پسا دکترا در دانشگاه Norwegian University of Science and Technology، ورودی ۱۳۷۴ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۹۸. مجاهد پارسی مود، دانشجوی دکترای دانشگاه شریف، ورودی ۷۶ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۹۹. مجتبی شادمان راد، دانشجوی دکتری مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۲۰۰. مجتبی عراقی، دانشجوی دکتری مدیریت دانشگاه تورنتو، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۲۰۱. مجید پورکاشانی، فوق لیسانس – دانشگاه علم و صنعت ایران، ورودی ۷۸ برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۰۲. مجید جان زمین، کارشناسی ارشد شریف، ورودی ۸۲ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۰۳. مجید غرقی، کارشناسی و کارشناسی ارشد شریف، دکترا واترلو، ورودی ۷۴ برق الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۰۴. محسن دادفرنیا، دکترای مهندسی مکانیک از دانشگاه ایلینوی، ورودی ۱۳۷۱ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۰۵. محسن دانایی، دکترا دانشگاه آلبرتا، ورودی ۱۳۷۷ متالورژی دانشگاه صنعتی شریف

۲۰۶. محسن عربگل، دانشجوی کارشناسی مهندسی برق صنعتی شریف-دکترای دانشگاه نیویورک، ورودی ۸۳ مهندسی برق/فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۰۷. محسن عمادی، فوق لیسانس فرهنگ دیجیتال از فنلاند، شاعر و مترجم، ورودی ۱۳۷۴ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۰۸. محمد بهمدی، کارشناسی، ورودی ۷۸ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۰۹. محمد جعفر ترشیزی، لیسانس ،صنعتی شریف، ورودی ۱۳۵۲ مهندس متالورژی دانشگاه صنعتی شریف

۲۱۰. محمد حسین رحمتی، لیسانس مکانیک شریف – دانشجوی دکترای اقتصاد دانشگاه تگزاس، ورودی ۱۳۸۰ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۱۱. محمد دانشور، کارشناس ارشد مهندسی صنایع، ورودی ۷۷ و ۸۱ شریف

۲۱۲. محمدرضا پورحقیقی، دانشجوی دکترا پلی تکنیک سوئیس، ورودی ۸۳ ارشد شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۲۱۳. محمد رفیعی فنود، دانشجوی دکتری Vrije Universiteit Amsterdam، ورودی ۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۱۴. محمد زمان فروتن، دانشجوی کارشناسی و ارشد صنعتی شریف، دکترای دانشگاه کلگری، ورودی ۱۳۷۹ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۱۵. محمد شاهرخ، دکترای دانشگاه تگزاس ای اند ام، ورودی ۸۶ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۱۶. محمد شریف، دانشجوی دکتری دانشگاه واترلو، ورودی ۷۹ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۱۷. محمدصدیق قمری، دکترا – دانشگاه مکمستر، ورودی ۸۲ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۱۸. محمد عالم، کارشناسی ارشد دانشگاه شریف، ورودی ۱۳۸۳ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۱۹. محمد علی بخشیان، دکتری، دانشگاه مک گیل کانادا، ورودی ۸۰ کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۲۰. محمد مشایخی، دانشجوی دکترای دانشگاه بریتیش کلمبیا، ورودی ۸۱ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۲۱. محمد ملکیان، دکتری دانشگاه کلگری، ورودی ۱۳۷۸ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۲۲. محمد مهدی احمدی، دکتری الکترونیک دانشگاه کلگری، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی‌ برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۲۳. محمد مهدیان، دکترا از دانشگاه ام‌آی‌تی، مدال طلا و نقره‌ی المپیادهای جهانی ریاضی و کامپیوتر، مححق ارشد مرکز تحقیقاتی یاهو، ورودی ۱۳۷۲ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۲۴. محمد مهدی جمشیدی، کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۲ آی تی دانشگاه صنعتی شریف

۲۲۵. محمد مهرمحمدی، دانشجوی دکتری, دانشگاه تگزاس در آستین، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۲۶. محمدنوید ادهم، لیسانس شریف، ورودی ۸۳ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۲۲۷. محمود سعادت، کارشناسی ارشد مهندسی برق، دانشگاه استنفورد، ورودی ۱۳۸۱ برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۲۸. محمود صفری، کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۱۳۷۹ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۲۹. مرتضی بانکه ساز، فوق لیسانس دانشگاه رایس، ورودی ۸۰ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۳۰. مرتضی زادی مقدم، کارشناسی کامپیوتر شریف؛ دکترای کامپیوتر MIT، مدال طلای کامپیوتر ۱۳۸۱، ورودی ۱۳۸۲ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۳۱. مرتضی نزی، دانشجوی کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۷ مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف

۲۳۲. مرجان هادی زاده هرندی، دانشچوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۵ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۲۳۳. مریم پهلوان پور، ورودی ۱۳۸۲ هوافضا دانشگاه صنعتی شریف

۲۳۴. مریم جوزی، دکترای دانشگاه براون، ورودی ۱۳۷۶ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۳۵. مریم سعیدی، دانشجوی دکتری اقتصاد، دانشگاه مینه سوتا، ورودی ۱۳۷۹ مهنسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۳۶. مریم همتی، کارشناسی ارشد خواجه نصیر، ورودی ۷۶ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۳۷. مزدا احمدی، کارشناسی مهندسی‌ کامپیوتر، ورودی ۷۷ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۳۸. مزدک پاکزاد، کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۷۴ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۲۳۹. مزدک تقی اسکویی، دکترا ، دانشگاه جورج واشنگتن، مدل برنز المپیاد شیمی، سال ۱۳۷۷، ورودی ۱۳۷۸ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۴۰. مژده سجّادی، دانشجوی دکتری, دانشگاه کلگری، ورودی ۷۹ مهندسی‌ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۴۱. مژگان ترابی فرد، فوق لیسانس دانشگاه واترلو، ورودی ۸۵ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۴۲. مسعود ارشدی، دانشجوی دکتری دانشگاه کلورادو، ورودی ۸۳ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۲۴۳. مسعود نیک افروز، کارشناسیِ ارشد دانشگاه تهران، ورودی ۷۷ مهندسی‌ صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۲۴۴. مصطفى بشکار، دکتراى اقتصاد، وندربیلت، ورودی ١٣٨٠ کارشناسى ارشد صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۲۴۵. معصومه رودافشانی، دانشجوی دکترا دانشگاه واترلو، ورودی ۷۶ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۴۶. معصومه فضلعلی، فوق لیسانس فیزیک صنعتی شریف، ورودی ۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۴۷. منا حبیبی، دانشجوی دکتری دانشگاه انتاریو غربی، ورودی ۱۳۸۴ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۴۸. مونا زارعی، لیسانس، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۴۹. مونا عبداله شاهی، دانشجوی کارشناسی ارشد کارگردانی انیمیشن دانششگاه هنر تهران، ورودی ۸۱ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۵۰. مهتاب قاضی زاده، ورودی ۸۰ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۲۵۱. مهدی حق شناس، دکترا دانشگاه تگزاس، ورودی ۷۹ نفت دانشگاه صنعتی شریف

۲۵۲. مهدی خیامیان، فوق لیسانس کامپیوتر شریف، ورودی ۸۵ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۵۳. مهدی رضایی کلج، ورودی ۷۹ مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۲۵۴. مهدی سراوانی، دانشجو دکتری موسسه پریمیتر، ورودی ۸۲ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۵۵. مهدى طهورى، دکتراى برق دانشگاه استنفورد، استاد دانشگاه کارلسروهه آلمان، ورودی ١٣٧۴ مهندسى کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۵۶. مهدی طیبات، دکترای مهندسی عمران، دانشگاه کالیفرنیا – دیویس، استادیار دانشگاه بریتیش کلمبیا، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۲۵۷. مهدی کیانی، دانشجوی دکترا دانشگاه ایالتی اکلاهما، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه صنعتی شریف

۲۵۸. مهدی مجبوری، دکترای دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، استاد کالج ببسن، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۵۹. مهدی مرادی جلال، فوق لیسانس عمران دانشگاه تورنتو، ورودی ۱۳۷۳ عمران دانشگاه صنعتی شریف

۲۶۰. مهدی میرزامحمدی، کارشناسی شریف، ورودی ۱۳۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۶۱. مهدی نجف‌زاده، پسا دکترا، دانشگاه هاروارد، ورودی ۷۱ مهندسی‌ برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۶۲. مهدی همتی، دانشجوی دکترای کنترل، دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۷۵ مهندسی برق – کنترل دانشگاه صنعتی شریف

۲۶۳. ‌مهدیه یوسفی، فوق شریف، ورودی ۸۶ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۶۴. مهران رفیعی، فوق لیسانس برق استرالیا، ورودی ۱۳۵۰ برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۶۵. مهرداد ابوالبشری، دانشجوی دکترا دانشگاه کارولینای شمالی، ورودی ۷۴ برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۶۶. مهرداد مهدوی، دکتری علوم کامپیوتر دانشگاه میشیگان، ورودی ۸۳ مهندسی‌ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۶۷. مهرزاد صمدی، دکتری دانشگاه میشیگان، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۶۸. مهشید غفارزادگان، کارشناسی/ دانشگاه شریف، ورودی ۷۹ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۲۶۹. میثم عمادی، دانشجوی دکترای فیزیک دانشگاه سایمون فریزر کانادا، مدال نقره المپیاد ریاضی کشوری ۱۳۸۱، ورودی ۱۳۸۲ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۷۰. مینو طالبی آشوری، دکتری دانشگاه فلوریدا مرکزی، ورودی ۸۱ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۷۱. نازگل مشتاقی، دانشجوی دکترا، ورودی ۸۲ MBA دانشگاه صنعتی شریف

۲۷۲. ناهید عظیمی تفرشی، دکترای دانشگاه شریف، ورودی ۸۳ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۷۳. ندا خنجری، دانشجوی دکترای مهندسی صنایع دانشگاه نورٍٍث وسترن، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۲۷۴. ندا زارع، فوق لیسانس- دانشگاه مونترال، ورودی ۷۷ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۲۷۵. نرگس شریف رضویان، دکترای دانشگاه کارنگی ملون، ورودی ۸۰ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۷۶. نسیم زین العابدینی ملک میان، دانشجوی دکترای کالج کرک (ایرلند)، ورودی ۱۳۸۳ معماری کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۷۷. نسیم عالم، دکتری دانشگاه برکلی، ورودی ۱۳۷۲ مهنسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۲۷۸. نغمه کرباسی، مهندسی صنایع- صنعتی شریف، ورودی ۷۹ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۲۷۹. نفیسه دادگستر، دکترا دانشگاه آلبرتا، ورودی ۸۰ مهندسی‌ شیمی‌ دانشگاه صنعتی شریف

۲۸۰. نگار حریری، دکترای دانشگاه دیپال، ورودی ۱۳۸۶ مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شریف

۲۸۱. نوشا جعفری، کارشناسی- صنعتی شریف، ورودی ۷۴ مخابرات دانشگاه صنعتی شریف

۲۸۲. نوید دیانتی، دانشجوی دکترای دانشگاه میشیگان، ورودی ۱۳۸۱ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۸۳. نوید رفعتیان، کارشناسی، ورودی ۸۰ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۸۴. نوید غفارزادگان، دانشجوی دکتری مدیریت عمومی، دانشگاه ایالتی نیویورک، ورودی ۷۵ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۸۵. نهال شرفی، ورودی ۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۸۶. نیما رضایی، دکتری دانشگاه واترلو، ورودی ۱۳۷۵ مهندسی شیمی، طراحی فرایندهای نفتی دانشگاه صنعتی شریف

۲۸۷. نیما موسوی، دانشجوی دکترا دانشگاه واترلو، ورودی ۸۵ برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۸۸. وحید سرپوشان، فوق دکتری استنفورد، ورودی ۱۳۷۷ مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۲۸۹. وحید هاشمیان، دکترای علوم کامپیوتر، دانشگاه واترلو، کانادا، ورودی ۱۳۷۵ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۹۰. هابیل زارع، دانشجوی کارشناسی ارشد شریف- دکترادانشگاه یو-بی-سی کانادا، ورودی ۸۱ علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۲۹۱. هادی زندوی، دانشجوی دکترای مکانیک – دانشگاه تورنتو، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۹۲. هادی سلماسیان، دکترای ریاضی – دانشگاه ییل، ورودی ۱۳۷۶ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۲۹۳. هادی کهولی، ارشد دانشگاه شریف، ورودی ۷۸ مهندسی‌ صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۲۹۴. هژیر رحمانداد، دکترای دانشگاه ام آی تی، استادیار دانشگاه ویرجینیا تک, مدال طلای المپیاد شیمی ۱۳۷۵، ورودی ۱۳۷۵ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۲۹۵. هومان حبیبی، دکترا پردازش سیگنال، دانشگاه صنعتی آیندهوون، ورودی ۷۸ مهندسی‌ برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۹۶. هیربد آسا، دکتری، ورودی ۱۳۷۶ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۲۹۷. یاسر کراچیان، دکترای فیزیک از دانشگاه تورنتو، ورودی ۷۴ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۹۸. یاسمن دهقانی، دانشجوی دکترا مهندسی‌ صنایع دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، ورودی ۸۰ مهندسی‌ صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۲۹۹. یاسین سلیمی بنی، فارغ التحصیل MBA، دانشگاه کیش، ورودی ۸۰ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۳۰۰. یوسف قیامی، دانشجوی دکترا، دانشگاه سوتهمپتن، ورودی ۷۶ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

امضا کنندگان حامی:

۳۰۱. آزاده بدخشانی، دانشجوی دکتری دانشگاه آخن آلمان

۳۰۲. احسان توسلی، دانشجوی داروسازی، دانشگاه ایلینویز

۳۰۳. ارش نراقی، دکترای دانشکاه کالیفرنیا، سانتاباربارا، استادیار دین و فلسفه – کالج موراوین

۳۰۴. امیر رضا عارف، دکتری، دانشکده پزشکی هاروارد

۳۰۵. بردیا محبتی، دانشجوی دکتری، دانشگاه سیمون فریزر، کانادا

۳۰۶. بکتاش بقراطی، دانشجوی دکترای دانشگاه مینه سوتا

۳۰۷. حسن شجاع نیا، دکترای مهندسی کامپیوتر، دانشگاه تورنتو

۳۰۸. سارا شکرچیان، دکترای ریاضی از دانشگاه ایالتی میشیگان

۳۰۹. سهراب زنده بودی، دکترا – مهندسی شیمی – دانشگاه واترلو کانادا

۳۱۰. عطا انزلی، دانشجوی دکتری دانشگاه رایس

۳۱۱. علی‌ شجاعی، دکترای آمار، دانشگاه میشیگان، استادیار آمار زیستی‌، دانشگاه واشنگتن سیاتل

۳۱۲. محبت احمدی، دکتر مهندسی نفت دانشگاه آستین تگزاس، استاد یار دانشگاه آلاسکا

۳۱۳. مهرداد مجذوبی، دانشجوی دکترای دانشگاه رایس، هوستون، تگزاس

۳۱۴. میلاد افراسیابی، استاد مهمان دانشگاه نیویورک

۳۱۵. مینا مهدیان، دکترای دندانپزشکی‌ دانشگاه علوم پزشکی‌ شهید بهشتی‌

۳۱۶. ندا شهیدی، فوق لیسانس مهندسی‌ برق، دانشگاه تگزاس

۳۱۷. نرگس معمارصادقى، دکتراى علوم کامپیوتر از دانشگاه مریلند

۳۱۸. هادی کحال زاده، فوق لیسانس اقتصاد ، دانشگاه آزاد اسلامی

۳۱۹. یاشار دارالشفاء، کارشناسی ارشد دانشگاه تهران، فعال سیاسی

 

جناب آقای آیت الله آملی لاریجانی

ریاست محترم قوه قضائیه

این نامه به منظور ابراز نگرانی ما نسبت به وضعیت علی اکبر محمدزاده، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، خدمت شما نوشته می شود. آقای علی اکبر محمدزاده دانشجوی ورودی ۸۶ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف در تاریخ ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ به همراه پنج دانشجوی دیگر دانشگاه شریف و به هنگام خروج از درب دانشگاه بازداشت شدند. در حالی که دیگر دوستان شریفی مان با مساعدت قوه قضائیه و ضابطان قضایی از زندان رها شده اند، آقای محمدزاده هم اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می برد و پنجاه و چهار روز را در سلول انفرادی بند ۲۰۹ گذرانده است. ایشان با ۲۲ سال سن یکی از جوان ترین بازداشت شدگان پس از انتخابات است.

تمامی کسانی که آقای محمدزاده را از نزدیک می شناسند به حسن شهرت، اخلاق مداری و قانونمندی ایشان معترف اند. حتی اگر ایشان از قانون تخطی کرده باشد نیز مسئولیت رسیدگی به تخلفات دانشجویان به خاطر اقداماتی که درون دانشگاه انجام می دهند نهادهای داخل دانشگاهی است. دخالت نهادهای خارج دانشگاه در امور دانشجویی به نقض استقلال آن محیط آکادمیک می انجامد و تحصیل و پژوهش در یکی از بهترین دانشگاه های کشور را با مشکل مواجه می کند.

ما جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف با تأکید بر اصول مصرح در قانون اساسی و آئین دادرسی، ادامه بازداشت آقای محمدزاده را غیرقانونی می دانیم، از حق برخورداری ایشان از وکیل انتخابی دفاع می کنیم و با توجه به فعالیت های درون دانشگاهیِ ایشان اتهامات وارده را بی اساس می دانیم. بدیهی است صدور هر حکمی به جز برائت برای آقای محمدزاده نتیجه ای جز افزایش بدگمانیِ ما به روندهای قضایی حاکم نخواهد داشت.

با سپاس

جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف

امضا کنندگان:

۱. آرش اسماعیلی، دکترای دانشگاه نوادا، استادیار دانشگاه کانکتیکت، ورودی ۱۳۸۱ مهندسی‌ زلزله دانشگاه صنعتی شریف

۲. آرش خوش پرور، دانشجوی کارشناسی شریف، ورودی ۸۶ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۳. آرش رییسی نژاد، دانشجوی دکترای دانشگاه FIU، ورودی ۱۳۸۱ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۴. آرش فتاحی، لیسانس دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۲ علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۵. آزاده تاج پور، فوق لیسانس هنرهای زیبا، دانشگاه کلرمنت، ورودی ۱۳۷۶ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۶. آزاده معظمی، کارشناسی دانشگاه صنعنتی شریف، ورودی ۱۳۷۷ مهندسی متالورژی دانشگاه صنعتی شریف

۷. ابوالفضل توسلی، دکتری فیلم شناسی دانشگاه یوهانس گوتنبرگ ماینز (آلمان)، ورودی ۱۳۵۱ ریاصی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۸. ابوالفضل طاهری، کارشناسی ریاضی محض دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۵ علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۹. احسان ابراهیمی، دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه شیکاگو، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۰. احسان کاظمی، دکترای برق مخابرات دانشگاه ای پی اف ال، ورودی ۸۳ و ۸۷ مهندسی برق، مخابرات دانشگاه صنعتی شریف

۱۱. احسان کبیری رهنی، دانشجوی دکتری مکانیک مهندسی‌ دانشگاه آریزونا، ورودی ۷۷ مهندسی‌ عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۲. احمدعلی فرهودی، کارشناسی ارشد، شریف، ورودی ۷۹ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۳. احمد فرهادپور، کارشناسی ارشد سازه – صنعتی شریف، ورودی ۶۵ عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۴. احمد محصل، دانشجوی دکترای اقتصاد دانشگاه آریزونا، ورودی ۱۳۸۱ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۵. احمد مرشدیان، کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۱۳۷۳ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۱۶. اختای ایلغمی، دکترای دانشگاه مریلند، ورودی ۱۳۷۵ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۷. اردلان توتچی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران، ورودی ۸۳ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۸. ارسلان کهنمویی پور، دکترای دانشگاه تورنتو، استاد دانشگاه تورنتو، ورودی ۶۵ مهندسی‌ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۹. اسماعیل صفایی، کارشناسی ارشد، ورودی ۸۱ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۰. افشین جلیلی، کارشناسی ارشد مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۷۰ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۱. الناز سربر، کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۷۷ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۲۲. الهام نظری، کارشناسی ارشد MBA دانشگاه شریف، ورودی ۱۳۸۲ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۳. الهه برزگر، دانشجوی دکتری حرفه ای دانشگاه آیندهوون، ورودی ۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۴. امیرحدادزاده، دانشجوی دکتری دانشگاه واترلو، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی شریف

۲۵. امیر قادرمرزی، دانشجوی دکترای ریاضی دانشگاه بریتیش کلمبیا، ورودی ۸۰ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۲۶. امین ترابی، دانشجوی دکتری دانشگاه وسترن آنتاریو، ورودی ۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۷. امین خیابانی، کارشناسی مهندسی مکانیک، ورودی ۵۴ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۲۸. امین مهدوی، دانشجوی کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۵ برق دانشگاه صنعتی شریف

۲۹. بابک شالچی، دکترای دانشگاه آلبرتا، ورودی ۸۲ مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۳۰. بابک علیخانی، دانشجوی دکترای فیزیک، دارمشتادت، ورودی ۱۳۷۷ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۳۱. بابک فرزاد، دکتری، دانشگاه تورنتو، مدال برنز المپیاد کامپیوتر جهانی ۱۳۷۴، ورودی ۷۴ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۳۲. بشیر سجاد، دکترا از دانشگاه واترلو، ورودی ۱۳۷۶ دانشگاه صنعتی شریف

۳۳. بورگان نظامی نرج آباد، دکترای اقتصاد دانشگاه تگزاس آستین، استادیار اقتصاد دانشگاه رایس- مدال طلای المپیاد ریاضی کشوری ۱۳۷۵، ورودی ۱۳۷۶ صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۳۴. بهار بهساز، ارشد، دانشگاه سایمون فریزر، ورودی ۸۴ علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۳۵. بهار بهساز، ارشد، دانشگاه سایمون فریزر، ورودی ۸۴ علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۳۶. بهداد اسفهبد، دانشجوی کارشناسی شریف، کارشناسی ارشد دانشگاه تورنتو، مدال طلا و نقره‌ی المپیاد جهانی کامپیوتر ۱۳۷۹ و ۱۳۷۸، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۳۷. بهزاد صمدی، دکترا، دانشگاه کنکوردیا، مونترال، استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ورودی ۱۳۷۱ مهندسی برق – کنترل دانشگاه صنعتی شریف

۳۸. بهزاد مهرداد، دانشجوی دکتری ریاضی دردانشگاه نیویورک، مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی ۱۳۸۳، ورودی ۸۳ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۳۹. بهمن غلامی، ارشد، دانشگاه کبک، ورودی ۸۱ برق دانشگاه صنعتی شریف

۴۰. بهناز چنگیزی، کارشناسی ارشد شریف، ورودی ۸۵ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۴۱. بهنام اسفهبد، دانشجوی دکترای دانشگاه استیونس، ورودی ۱۳۸۷ علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۴۲. پیروز چوبک، دانشجوی دکتری دانشگاه آلبرتا، ورودی ۷۹ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۴۳. پیمان رزاقی، فوق دکتری دانشگاه کالیفرنیا، ورودی ۱۳۷۷ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۴۴. تارا سپهری فر، ورودی ۸۴ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۴۵. حامد دهقان، کارشناسی، ورودی ۸۰ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۴۶. حسن جنت مکان امیری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۳ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۴۷. حسین حدادی‌نیا، ورودی ۸۵ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۴۸. حسین مسرت، دانشجوی دکترای دانشگاه سایمون فریزر، مدال طلای المپیاد کشوری کامپیوتر ۱۳۷۳، ورودی ۱۳۷۴ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۴۹. حسین نمازی، دکترای دانشگاه ایالتی نیویورک، ورودی ۱۳۷۴ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۵۰. حسین نوریان، دانشجوی دکترای فاینانس دانشگاه ویلفرید واترلو، ورودی ۷۴ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۵۱. حمید بهجتی نجف آبادی، دکترا دانشگاه تگزاس، ورودی ۱۳۸۴ برق دانشگاه صنعتی شریف

۵۲. رامین یاوری، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک دانشگاه کلمسون، کارشناسی ارشد مدیریت، ورودی ۱۳۸۱ مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی شریف

۵۳. رضا ایمانی‌ آسرایی، دانشجوی دکترای مهندسی‌ مکانیک، دانشگاه بث انگلستان، مدال طلای المپیاد کشوری فیزیک ۱۳۷۵، مدال برنز المپیاد کشوری انفورماتیک ۱۳۷۴، ورودی ۷۵ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۵۴. رویا رضاگاه، کارشناسی ارشد، دانشگاه امیرکبیر، ورودی ۷۷ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۵۵. زهرا احمدیان، کارشناسی دانشگاه شریف، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شریف، ورودی ۸۳ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۵۶. زینب آذرمند، کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ورودی ۸۰ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۵۷. سالومه سیاوشی، دکترا-نورث ایسترن، ورودی ۷۶ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۵۸. سایه رجبی، دانشجوی دکترای دانشگاه واترلو، ورودی ۸۱ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۵۹. سپهر فدایی، کارشناسی ارشد دانشگاه استنفورد، مدال طلای المپیاد جهانی شیمی، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی مکانیک و نفت دانشگاه صنعتی شریف

۶۰. سعید کریمی، ورودی ۱۳۴۷ شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۶۱. سکینه ملازاده، دانشجوی کارشناسی، ورودی ۸۶ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۶۲. سمیه رحیمیان امام، دانشجو دکترای دانشگاه ای‌ پی‌ اف ال، ورودی ۱۳۷۷ مهندسی‌ برق دانشگاه صنعتی شریف

۶۳. سهیل حساس یگانه، دانشجوی دکتری، دانشگاه تورنتو، ورودی ۷۹ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۶۴. سیامک سهرابی، دانشجوی کارشناسی ارشد صنعتی شریف، ورودی ۸۳ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۶۵. سید ایمان مساوات، دانشجوی دکتری مهندسی برق، آیندهون، هلند، ورودی ۸۱ ارشد مهندسی برق، مخابرات رمز دانشگاه صنعتی شریف

۶۶. سیدعلی طاهری، کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۸ فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف

۶۷. سیده طلیعه حسینی، کارشناسی-شریف، ورودی ۱۳۸۶ شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۶۸. سینا خلیلیان، کارشناسی دانشگاه شریف ، کارشناسی ارشد دانشگاه کالگری، ورودی ۸۴ مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف

۶۹. سینا عسکری نژاد، فارغ التحصیل سراسری.کارشناسی شریف، ورودی ۱۳۸۵ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۷۰. شادان کیوان، فوق لیسانس دانشگاه ایالتی نیویورک، ورودی ۱۳۴۷ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۷۱. شایسته مبین، مهندسی شیمی، ورودی ۷۴ دانشگاه صنعتی شریف

۷۲. شبنم اختری، دکترا، دانشگاهِ بریتیش کلمبیا، ورودی ۷۷ ریاضی‌ دانشگاه صنعتی شریف

۷۳. شبنم رسولیان، دانشجوی دکتری دانشگاه واترلو، ورودی ۱۳۸۰ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۷۴. شروین خاکپور، کارشناسی، دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۳ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۷۵. شهاب اویس قرن، دکترای مهندسی برق دانشگاه واترلو کانادا، ورودی ۱۳۷۷ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۷۶. شهریار مختاری شرقی، دکترا از دانشگاه کلمبیا، ورودی ۱۳۶۸ ریاضی شریف، مدل برنز المپیاد جهانی ریاضی، ورودی ۱۳۶۸ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۷۷. شیماء نجفی نوبر، دانشجوی دکتری دانشگاه NUS، ورودی ۸۱ کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۱۳۸۱ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۷۸. عاطفه یوسفی، دانشجوی دکتری آلمان، ورودی ۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۷۹. عباس افشار، دکترای دانشگاه مریلند، ورودی ۱۳۷۷ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۸۰. علی‌ پاک نیا، مهندسی‌ِ مکانیک دانشگاهِ شریف، ورودی ۱۳۷۰ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۸۱. علی پاک نیا، مهندسی مکانیک، ورودی ۱۳۷۰ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۸۲. علیرضا شاه کرمی، مهندسی نفت، دکترای دانشگاه وست ویرجینیا، ورودی ۸۴ مهندسی نفت دانشگاه صنعتی شریف

۸۳. علیرضا عبادی، فارغ التحصیل شریف، ورودی ۸۳ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۸۴. علیرضا فرقانی، دکتری در مهندسی عمران دانشگاه بریتیش کلمبیا، ورودی ۷۷ عمران دانشگاه صنعتی شریف

۸۵. علی زواشکیانی، دکترا دانشگاه تورنتو، دانشجوی نمونه سال ۷۸ کشور، ورودی ۷۵ صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۸۶. علی شوریده، دکترای اقتصاد دانشگاه مینه سوتا، مدال نقره المپیاد ریاضی جهانی ۱۳۷۸، ۱۳۷۹، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۸۷. علی صدیقیان، دکتری دانشگاه کلمبیا، استاد دانشگاه شهری نیویورک، ورودی ۷۶ صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۸۸. علی عبدی، دانشجوی دکترای انسان شناسی دانشگاه ییل امریکا – فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مطالعات جنسیت دانشگاه اروپای مرکزی مجارستان، ورودی ۸۳ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۸۹. علی‌ کلانتریان، دکترای دانشگاه تورنتو، ۷۸، ورودی ۷۸ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۹۰. علی مقتدری، دانشجو دکترا- دانشگاه ویسکانسین- میلواکی، ورودی ۷۹ مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۹۱. علی منیری، لیسانس مکانیک – صنعتی شریف، ورودی ۱۳۷۵ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۹۲. علی‌ نسیمی، دکترا، دانشگاه تورنتو، ورودی ۷۹ شیمی‌ دانشگاه صنعتی شریف

۹۳. علی وکیل، دکترا دانشگاه یو بی‌ سی‌، ورودی ۱۳۷۷ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۹۴. غزال کیهان فر، دانشجوی کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۵ عمران دانشگاه صنعتی شریف

۹۵. غزل فیض، کارشناسی دانشگاه شریف، ورودی ۸۵ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۹۶. غلامرضا حفاری، دکترا از دانشگاه سایمون فریزر، ورودی ۷۴ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۹۷. فاطمه اسدی، کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۰ مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف

۹۸. فرشاد ادهمی، کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه شریف، ورودی ۱۳۷۲ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۹۹. فرهاد فرنود، کارشناسی مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۳ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۰. فرهاد مردانی، لیسانس، ورودی ۱۳۷۰ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۱. فرید فرخی، کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۱۳۸۲ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۲. فریدون طاهری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه نیس، ورودی ۸۳ علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۳. فریدون هرمزدیاریی، دانشجوی دکترا، دانشگاه سیمون فریزر، کانادا، ورودی ۱۳۷۸ مهندسی‌ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۴. کاوه خجسته، دکترای فیزیک دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، مدال نقره المپیاد فیزیک، ۱۳۷۵، ورودی ۱۳۷۵ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۵. کاوه مجلسی، دانشجوی دکترای اقتصاد دانشگاه تگزاس-آستین، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۶. کیوان صدری، دانشجوی دکترای دانشگاه هایدلبرگ، ورودی ۱۳۸۲ شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۷. کیوان وکیلی، دانشجوی دکترای مدیریت، دانشگاه تورنتو، ورودی ۱۳۸۰ کارشناسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۸. گلنوش بلورانی، کارشناسی ارشد دانشگاه کنکوردیا، ورودی ۷۶ علوم و مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۹. لیلا ضیأ، مدرک کارشناسی از دانشگاه شریف، کارشناسی ارشد از دانشگاه راتگرز، نیوجرسی و دانشگاه استنفورد، دانشجوی دکترای دانشگاه استنفورد، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۰. مجاهد پارسی مود، دانشجوی دکترای دانشگاه شریف، ورودی ۷۶ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۱. مجتبی شادمان راد، دانشجوی دکتری مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۲. مجتبی عراقی، دانشجوی دکتری مدیریت دانشگاه تورنتو، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۳. مجتبی معززی، کارشناسی ارشد دانشگاه شریف، ورودی ۸۳ مهندسی صنایع- فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۴. مجید ذوالفقاری، علوم کامپیوتر، مهندس مخابرات، سوند، ورودی ۵۳ سازه دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۵. مجید غرقی، کارشناسی و کارشناسی ارشد شریف، دکترا واترلو، ورودی ۷۴ برق الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۶. محسن دادفرنیا، دکترای مهندسی مکانیک از دانشگاه ایلینوی، ورودی ۷۱ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۷. محسن عمادی، کارشناسی ارشد دانشگاه یواسکلای فنلاند، شاعر و مترجم، ورودی ۱۳۷۴ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۸. محمد جعفر ترشیزی، لیسانس مهندسی متالورژی، ورودی ۱۳۵۲ متالورژی دانشگاه صنعتی شریف

۱۱۹. محمد حسین رحمتی، دانشجوی دکترای اقتصاد دانشگاه تگزاس، ورودی ۱۳۸۰ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۰. محمد دانشور، کارشناس ارشد مهندسی صنایع، ورودی ۷۷ و ۸۱ شریف

۱۲۱. محمد رفیعی فنود، دانشجوی دکتری Vrije Universiteit Amsterdam، ورودی ۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۲. محمد عالم، کارشناسی ارشد دانشگاه شریف، ورودی ۱۳۸۳ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۳. محمد فخارزاده، دکترا دانشگاه واترلو، ورودی ۷۹ مخابرات دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۴. محمد مهدی احمدی، دکتری الکترونیک دانشگاه کلگری، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی‌ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۵. محمد مهدیان، دکترا از دانشگاه ام‌آی‌تی، مدال طلا و نقره‌ی المپیادهای جهانی ریاضی و کامپیوتر، مححق ارشد مرکز تحقیقاتی یاهو، ورودی ۱۳۷۲ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۶. محمود سعادت، کارشناسی ارشد مهندسی برق، دانشگاه استنفورد، ورودی ۱۳۸۱ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۷. مختار بزرگ، دانشجوی دوره دکتری، انستیتو تکنولوژی فدرال سوییس ( لوزان)، ورودی ۱۳۸۳ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۸. مرجان هادی زاده هرندی، دانشچوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۸۵ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۲۹. مرضیه فرهنگ، دانشجوی دکترای فیزیک دانشگاه تورنتو، ورودی ۸۰ physics دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۰. مریم جوزی، دکترای دانشگاه براون، ورودی ۱۳۷۶ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۱. مریم سعیدی، دانشجوی دکتری اقتصاد، دانشگاه مینه سوتا، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۲. مزدک تقی اسکویی، دکترا ، دانشگاه جورج واشنگتن، مدل برنز المپیاد شیمی، سال ۱۳۷۷، ورودی ۱۳۷۸ مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۳. مسعود نجیمی، کارشناسی ارشد مکانیک، ورودی ۸۱ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۴. مسعود نوروزی درآباد، دانشجوی دانشکاه صنعتی شریف، ورودی ۱۳۸۹ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۵. معصومه رودافشانی، دانشجوی دکترا دانشگاه واترلو، ورودی ۷۶ کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۶. مهدی طیبات، دکترای مهندسی عمران، دانشگاه کالیفرنیا – دیویس، استادیار دانشگاه بریتیش کلمبیا، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۷. مهدی مجبوری، دکترای دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، استاد کالج ببسن، ورودی ۱۳۷۶ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۸. مهدی نجف‌زاده، پسا دکترا، دانشگاه هاروارد، ورودی ۷۱ مهندسی‌ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۹. مهدیه آقازاده، فوق لیسانس ، دانشگاه مین، ورودی ۸۳ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۰. مهدی همتی، دانشجوی دکترای کنترل، دانشگاه صنعتی شریف، ورودی ۷۵ مهندسی برق – کنترل دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۱. مهران رفیعی، فوق لیسانس برق استرالیا، ورودی ۱۳۵۰ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۲. مهرداد ابوالبشری، دانشجوی دکترا دانشگاه کارولینای شمالی، ورودی ۷۴ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۳. مهرداد قربانی، کارشناسی ارشد، دانشگاه شریف، ورودی ۸۸ هوافضا دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۴. مهشاد سام نژاد، دانشجوی کارشناسی دانشگاه شریف، ورودی ۸۶ مهندسی نفت دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۵. ندا خنجری، دانشجوی دکترای مهندسی صنایع دانشگاه نورِث وسترن، ورودی ۱۳۷۹ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۶. ندا زارع، کارشناسی ارشد دانشگاه مونترال کانادا، ورودی ۷۷ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۷. نرگس معمارصادقى، دکتراى علوم کامپیوتر از دانشگاه مریلند

۱۴۸. نسیم زین العابدینی ملک میان، دانشجوی دکترای کالج کرک (ایرلند)، ورودی ۱۳۸۳ معماری کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۴۹. نوشا جعفری، ورودی ۷۴ مخابرات دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۰. نوید رفعتیان، کارشناسی، ورودی ۸۰ مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۱. نوید غفارزادگان، دانشجوی دکتری مدیریت عمومی، دانشگاه ایالتی نیویورک، ورودی ۷۵ مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۲. نهال شرفی، ورودی ۸۰ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۳. نیما دارابی، دانشجوی دکترا، دانشگاه ان تی ان یو،‌نروژ، ورودی ۱۳۸۳ کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۴. وحید دباغ رضایی، کارشناسی ارشد صنعتی شریف، ورودی ۸۳ برق دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۵. وحید هاشمیان، دکترای علوم کامپیوتر، دانشگاه واترلو، کانادا، ورودی ۱۳۷۵ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۶. هابیل زارع، دانشجوی کارشناسی ارشد شریف- دکترادانشگاه یو-بی-سی کانادا، ورودی ۸۱ علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۷. هادی زندوی، دانشجوی دکترای مکانیک دانشگاه تورنتو کانادا، ورودی ۸۰ مهندسی مکانیک ارشد دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۸. هادی سلماسیان، دکترای ریاضی دانشگاه ییل، ورودی ۱۳۷۶ ریاضی دانشگاه صنعتی شریف

۱۵۹. هژیر رحمانداد، دکترای دانشگاه ام آی تی، استادیار دانشگاه ویرجینیا تک, مدال طلای المپیاد شیمی ۱۳۷۵، ورودی ۱۳۷۵ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

۱۶۰. یاسر کراچیان، دکترای فیزیک از دانشگاه تورنتو، ورودی ۷۴ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

امضا کنندگان حامی

۱۶۱. آرزو پوراسماعیلی، دکترا, دانشگاه علوم پزشکی تهران

۱۶۲. آرش ناجی، دانشجوی محروم از تحصیل دانشگاه آزاد ۸۳

۱۶۳. آلما بهمن، کارشناسی دانشگاه تهران

۱۶۴. آمادور نویدی، مهندسی مکانیک، دانشگاه مرکزی فیلیپین

۱۶۵. آناهیتا ایروانی زاد، دانشجوی کارشناسی فیزیک دانشگاه شریف، ورودی ۸۴

۱۶۶. احسان آذرنسب، دانشجو دکترا مخابرات، دانشگاه یوتا

۱۶۷. احسان یزدی، کارشناسی ارشد امیرکبیر

۱۶۸. بهنوش گلچین فر، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علم و فرهنگ

۱۶۹. پوریا مجابی، کارشناسی ارشد از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی

۱۷۰. تلی داوودی، دانشجوی دکترای دانشگاه براون

۱۷۱. جواد عظمائیان، مهندسی مکانیک ، رایرسون

۱۷۲. حدیث محمدزاده، کارشناسی دانشگاه تهران

۱۷۳. حسن شجاع نیا، دکترای مهندسی کامپیوتر، دانشگاه تورنتو

۱۷۴. حمیدرضا سهل آبادی، طبرستان چالوس-کاردانی کامپیوتر

۱۷۵. حمید عباسی، کارشناسی ارشد امیرکبیر

۱۷۶. دامون اسدی خوانساری، لیسانس ریاضیات و علوم کامپیوتر دانشگاه آدلاید استرالیا

۱۷۷. دانیال جعفری، دکترای پزشکی علوم پزشکی ایران

۱۷۸. دکتر سیروس رزاقی پور، متخصص بیهوشی :دانشگاه تهران ۱۳۵۲

۱۷۹. دلارام آکار، کارشناسی حقوق دانشگاه آی ال اس هند

۱۸۰. ربابه نودهی، فوق دیپلم دانشگاه علمی کاربردی

۱۸۱. رضا گلستانی، دکتری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشجوی دکتری پزشکی هسته ای دانشگاه خرونینگن هلند

۱۸۲. رضا نبوی، مهندسی‌ برق دانشگاه امیر کبیر

۱۸۳. زهرا شاطرزاده، دانشجو دکترا، دانشگاه کالگری، کانادا

۱۸۴. زهرا شریف، داروسازی دانشگاه تهران

۱۸۵. زهراکلانتر، کارشناسی ارشد عمران دانشگاه مالایا

۱۸۶. زینب رسولی، دانشجوی کارشناسی دانشگاه مازندران

۱۸۷. ژاله محمدی، لیسانس کامپیوترنرم افزار

۱۸۸. ژوبین شعرباف، کارشناسی دانشگاه آزاد

۱۸۹. سپیده شریف، دانشجوی کارشناسی شیمی دانشگاه شریف، ورودی ۸۶

۱۹۰. سحر قاسمی، فوق لیسانس – کنکوردیا

۱۹۱. سعید ماستری فراهانی، دانشجوی کارشناسی فیزیک شریف، ورودی ۸۸

۱۹۲. سمیه هاشمی، مهندسی برق، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

۱۹۳. سوسن محمدی، لیسانس اقتصاد دانشگاه علامه

۱۹۴. سهراب زنده بودی، دکترای مهندسی شیمی از دانشگاه واترلو کانادا

۱۹۵. سید داوود موسوی، کارشناس ارشد روزنامه نگاری- هند، استاد مهمان دانشگاه عثمانی هند

۱۹۶. سیده طاهره حاج سید جوادی، جامعه شناسی- دانشگاه آزاد تهران شمال

۱۹۷. سینا سیفی، دانشجوی کارشناسی دانشگاه کلاوستال (آلمان)، رتبه ۶۴ کنکور ۸۳ (ورودی ۸۳ مهندسی صنایع شریف)

۱۹۸. شبنم وحیدپور، کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس

۱۹۹. شکوفه شادابی، لیسانس حقوق. دانشگاه BIHE، رتبه ی سوم مسابقات مقاله نویسی کنگره ی امریکا اسلامی با موضوع حقوق مدنی خاورمیانه

۲۰۰. عباس صراف، دانشجوی دکترا دانشگاه کلگری

۲۰۱. عبدالصالح شاکر، لیسانس اراک

۲۰۲. علی تهرانی، دکترای سیستم ، دانشگاه واترلو

۲۰۳. علیرضا مرتضوی، دانشجوی دکترای دانشگاه میشیگان غربی

۲۰۴. علی‌ شجاعی، دکترای آمار، دانشگاه میشیگان، استادیار آمار زیستی‌، دانشگاه واشنگتن سیاتل

۲۰۵. علی فتح اللهی، دانشجوی دکترای کامپیوتر، دانشگاه اتاوا

۲۰۶. علی کاکاوند، کارشناسی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

۲۰۷. فاطمه کلانتری، کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

۲۰۸. فاطمه لشگری، کارشناسی مهندسی کشاورزی دانشگاه تهران

۲۰۹. فاطمه نادعلی زاده، کارشناسی دانشگاه تهران

۲۱۰. فرزاد نوبخت فرین، دانشجوی کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف

۲۱۱. فرشته چالاک، کارشناسی ارشد، شهید بهشتی

۲۱۲. فیروز محمودی، فوق لیسانس – آزاد واحد تهران مرکزی

۲۱۳. گندم ایران زاده، فوق مهندسی‌ مکانیک از دانشگاه پولی‌ تکنیک – هامبورگ – آلمان

۲۱۴. مجتبی صفری، فوق لیسانس – دانشگاه منیتوبا، کانادا

۲۱۵. محسن احمدی پور، کارشناسی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

۲۱۶. محمد بصیری، کاشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی دلفت

۲۱۷. محمد سجاد میرموسی، کارشناسی باهنر کرمان

۲۱۸. محمد محمدزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

۲۱۹. محمود رضا زارع، کارشناسی نرم افزار- شهید بهشتی

۲۲۰. مریم وزیری پاشکم، دکترای دانشگاه هاروارد

۲۲۱. مسعود مسجودی، دانشجوی دکترای ریاضی، دانشگاه سایمون فریزر

۲۲۲. منوچهر شفائی، لیسانس دانشگاه تهران

۲۲۳. مهرداد آقلریان، کارشناسی ارشد، دانشگاه تبریز

۲۲۴. مهرنوش محمدیان، کارشناسی، دانشگاه اصفهان

۲۲۵. مهواره احقری، کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه تورنتو

۲۲۶. میترا معرفت، لیسانس کامپیوتر از دانشگاه تهران

۲۲۷. میترا یوسفی، دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه آخن

۲۲۸. مینا اکرام نیا، دانشجوی کارشناسی فیزیک دانشگاه شریف

۲۲۹. نرگس ولی بیگی، فوق لیسانس دانشگاه مک مستر و واترلو

۲۳۰. هادی کحال زاده، فوق لیسانس اقتصاد

۲۳۱. هدی فرح پور، کارشناسی دانشگاه تهران

۲۳۲. هدی محمدزاده، دانشجوی دکترای دانشگاه تورنتو

۲۳۳. یوحنا نجدی، دانشجوی دکترای علوم سیاسی دانشگاه یو.اس.ام مالزی


 


بامداد امروز ۲۱ مردادماه به دلیل انفجار در خط لوله صادرات گاز ایران به ترکیه، صدور گاز طبیعی به این همسایه غربی کشور موقتاً متوقف شده است.

به گزارش مهر، این انفجار در خاک ترکیه و در نزدیکی تاسیسات مرزی اندازه‌گیری بازرگان ایران به وقوع پیوسته و بوتاش ترکیه برای بازسازی خط لوله آسیب دیده فرصتی ۴۸ تا ۷۲ ساعته از ایران را درخواست کرده است.

این در حالی است که خط لوله صادرات گاز ایران به ترکیه در نطقه مرزی در حوالی روستای دنالو شهرستان ماکو در ساعت ۲ و ۱۰ دقیقه بامداد روز گذشته (جمعه ۷ مرداد) منفجر شده بود و به دنبال آن صادرات گاز ایران به ترکیه موقتاً متوقف شده بود.

تا پیش از انفجار درخط لوله گاز ایران و ترکیه به طور متوسط روزانه نزدیک به ۳۰ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به ترکیه صادر می‌شده است، ضمن آنکه از ابتدای سال جاری تا کنون صادرات گاز ایران به کشورهای همسایه حدود ۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

مقامات تهران – آنکارا آگوست ۱۹۹۶ میلادی قراردادی ۲۵ ساله امضا کردند که بر اساس این توافق، مقرر شد سالانه ۱۰ میلیارد متر مکعب گاز ایران به ترکیه صادر شود.


 


ندای سبز آزادی: اردشیر امیر ارجمند، سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید، با تاکید بر این که «زندانی کردن رهبران جنبش سبز خلاف موازین حقوق بشری و نیز قوانین داخلی جمهوری اسلامی است» اظهار داشت: «ما آزادی آقایان موسوی و کروبی را گدایی نمی کنیم ؛ آزادی ایشان را می بایست به حاکمیت تحمیل کرد.»

به گزارش جرس، اردشیر امیرارجمند در مصاحبه با تلویزیون بی بی سی فارسی، در ابتدای صحبتهای خود به بحث های مربوط به ماهیت شورای هماهنگی راه سبز امید پرداخت و با بیان اینکه به دلایل امنیتی از ذکر نام و تعداد اعضای این شورا معذور است، گفت: “در جنبش سبز طیف های متفاوت و متکثری وجود دارند و در زمینه های مختلف هم، با هم اختلاف عقیده دارند. یکی از نکات مهمی که در زمان تشکیل این شورا مورد تایید رهبران جنبش بود، وجود تکثر در جنبش سبز بوده است و اینکه باید دیدگاه های مختلف در داخل این شورا عرضه شود. به این نکته نیز توجه شده که افرادی که در شورا هستند باید بتوانند استعداد بیان نقطه نظرات گوناگون را داشته باشند.”

سخنگوی شورای هماهنگی می گوید در زمان تشکیل شورا این ایده مطرح بود که “اگر ما نمی توانیم شورایی را تشکیل دهیم که از لحاظ وسعت همانند یک شورای ملی باشد، اما باید بتوانیم نوعی از افراد را در این شورا داشته باشیم که بتوانند بیشترین میزان توانایی در ارایه ی دیدگاه های مختلف را داشته باشند.”

سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید با تایید این نکته که هدف شورا بیان برایند دیدگاه های مختلف است در پاسخ به سئوال مجری برنامه در این مورد که ” چگونه می توان فهمید که پس از دو سال از تولد جنبش سبز برایند خواست های مردم چیست؟” گفت: “برای اینکه شورا دارای یک چهارچوب حداقلی باشد، مبنای تشکیل شورا، منشور جنبش سبز تعیین شد و شورا سعی دارد تا ضمن در نظر گرفتن تحولات، در چهارچوب مواضع رهبران جنبش مواضع خود را اتخاذ نماید.”

مشاور ارشد میرحسین موسوی تصریح کرد: “کشور در حال تحولات روزمره است و به طبع دیدگاه های مختلفی ارایه می شود. طیف های مختلف دارای دیدگاه ها و تحلیلات مختلفی نسبت به وقایع روز هستند. اینها همه باید در نظر گرفته شود و برآیند آنها به عنوان تصمیم شورا مطرح شود.”

در ادامه بحث پیرامون ماهیت شورای هماهنگی راه سبز امید این بحث و پرسش مطرح شد که در خیابان ها شاهد بودیم معترضان علی‌رغم اینکه رهبران جنبش سبز در دوران آزادی شان خواهان اعمال تحولاتی در چهارچوب قانون اساسی بودند، شعارهایی سر دادند که اصل و کلیت نظام را زیر سوال برد. کسانی در جنبش سبز هستند که با حکومت جمهوری اسلامی مخالفند و پایبند به قانون اساسی کنونی نیستند. آیا نظرات چنین طیفی در شورای هماهنگی راه سبز امید نماینده دارد؟

امیرارجمند در پاسخ به این نظر و سوال با اشاره به وجود طیف ها و تفکرات گوناگون در میان اعضای شورای هماهنگی راه سبز امید، گفت: “قطعا می بایست که نظرات و دیدگاه های تمامی اعضای جنبش در این شورا مطرح گردد؛ ما در شورا جناح هایی داریم که معتقد هستند تنها می بایست در نفرات تغییراتی حاصل شود و قانون اساسی کنونی عیب و نقصی ندارد. عده ای دیگر معتقدند که سیستم و نهادها و همچنین قانون اساسی دارای ایراد و مشکل است. عده ای اصل ولایت فقیه را قبول دارند و عده ای بر این عقیده هستند که اصل ولایت فقیه باید برداشته شود. بنابراین جنبش سبز جنبشی متکثر است. اما شورا بر اساس قدر مشترک عمل می کند؛ این قدر مشترک عبارت است از حرکت در چهارچوب قانون اساسی (و حرکت در چهارچوب قانون اساسی به آن معنی نیست که هدف، قانون اساسی باشد) به سمت انتخابات آزاد که خود مرحله ای است برای رسیدن به حق تعیین سرنوشت به دست خود مردم ایران به صورت واقعی و تمام عیار. ”

امیرارجمند با حتمی دانستن وجود گروهی از مردم که خواهان روی کار آمدن حکومتی سکولار هستند و جمهوری اسلامی را قبول ندارند، تاکید کرد: “در شورا نظرات تمامی طیف ها مطرح می شود و ما از تمامی طیفها مشاورانی داریم. ما وجود بخش های گوناگون در جنبش سبز را تکذیب نمی کنیم و تمامی طیفها باید مورد توجه قرار بگیرند و مورد توجه قرار گرفتن هم تنها به تعداد و پایگاه مردمی نیست، چرا که هیچگاه به صورت رسمی رای گیری و انتخاباتی برای سنجش میزان پایگاه مردمی طیف ها و گروه های مختلف برگزار نشده است.”

وی افزود: “وجود طیف سکولار هم مسئله ای حتمی است و حتما می بایست نقطه نظرات آنها هم در تمامی تصمیم گیری ها مورد توجه قرار بگیرد. ما می بایست تا آنجا که می توانیم از همه ی گروه ها نماینده داشته باشیم . من به دلایل معذوریت هایی که دارم نمی توانم تمامی طیف هایی که در شورای هماهنگی راه سبز امید نماینده دارند را خدمت شما نام ببرم. ما خواستار رسیدن به روزی هستیم که با برداشته شدن محدودیت ها تمامی طیفها بتوانند آزادانه و به صورت واضح نمایندگی خود را داشته باشند.”

اردشیر امیرارجمند در ادامه سخنان خود به مسئله ی منشور جنبش پرداخته و با بیان اینکه لازم نیست تا “کار تهیه ی ویرایش سوم منشور جنبش سبز حتما پس از آزادی رهبران جنبش سبز صورت بپذیرد”، گفت: “منشور جنبش سبز هم همانطور که ویرایش دوم آن منتشر شد، می تواند دارای ویرایش های بعدی هم باشد و گروه های مشورتی و طیف های گوناگون می توانند کار لازم را برای تدوین ویرایش سوم منشور جنبش سبز شروع نمایند. اما همانطور که در مورد دو ویرایش قبلی این اتفاق صورت گرفته در مورد ویرایش سوم هم تایید آن بر عهده ی رهبران جنبش سبز خواهد بود که اینکار می بایست بعد از آزادی ایشان صورت بپذیرد. اما به هرحال ما می توانیم از هم اکنون زمینه را فراهم نماییم تا پس از آزادی این دو بزرگوار، ویرایش سوم را برای تایید به آنها ارایه نماییم.”

مشاور ارشد میرحسن موسوی در خصوص وضع رهبران جنبش سبز گفت: “ما امیدواریم که رهبران جنبش سبز آزاد بشوند. زندانی شدن رهبران جنبش سبز علاوه بر اینکه برخلاف موازین حقوق بشری است، برخلاف قوانین داخلی خود کشور هم می باشد. هیچ دلیلی وجود ندارد که این دو بزرگوار در حصر باشند.”

وی تاکید کرد: “ما می دانیم که شرایط موجود برای آقایان موسوی و کروبی حتی از زندانیان معمولی هم بدتر است و حتی برخی حقوق اولیه که زندانیان دارند از این آقایان نیز سلب شده است. به عنوان مثال آقای میرحسین موسوی دارای پزشک نیستند و یا حتی آقای کروبی حق هواخوری عادی را ندارند. در مورد آقای کروبی تمامی دستگیره های پنجره ها را برداشته اند تا مبادا ایشان اقدام به بازکردن پنجره ها برای هواخوری نمایند!”

وی تصریح کرد: “اما در عین حال ما آزادی رهبران جنبش سبز را گدایی نمی کنیم ؛ آزادی ایشان را می بایست به آنها تحمیل کنیم. ما باید تمامی فعالین را بسیج نماییم و اقدامات لازم را صورت دهیم تا حاکمیت مجبور به عقب نشینی شود.”

امیرارجمند در خصوص بخش خارج از کشور جنبش سبز اظهار داشت: “جنبش سبز هنگامی موفق است که همچنان بر داخل کشور اتکا داشته باشد، و دوستانی که در خارج کشور هستند می بایست به عنوان یک آینه بازتاب دهنده ی نظرات مردم داخل کشور باشند و از امکاناتشان به نفع مردم داخل کشور استفاده کنند. باید دوستان خارج از کشور توجه داشته باشند که همگام با جنبش سبز در داخل ایران پیش بروند و مراقب باشند که فاصله ای بین افراد داخل کشور و خارج از آن ایجاد نشود.”

امیرارجمند همچنین با رد انفعال جنبش سبز می گوید: “ما می بایست اکسیون هایی را به اجرا در آوریم که با توجه به شرایط داخل کشور باشد و از گذشته درس بگیریم. فقدان تظاهرات خیابانی به معنای اینکه عدم وجود جنبش نیست.”

وی افزود: “جنبش در مطالبات مردم است که این مطالبات مردم همچنان وجود دارد و عمیق تر هم شده است. فعالیت جنبش اکنون در شکل گیری و قدرتمند تر شدن جنبش در شبکه های اجتماعی است و نکته ای که همیشه مورد تاکید بوده بحث آگاهی و آگاهی بخشی بوده است.”

مشاور میرحسین موسوی گفت، علیرغم ادعای مرگ جنبش سبز از سوی حاکمان، پاسخ میلیونی به فراخوانی که در ۲۵ بهمن رهبران جنبش سبز صادر نمودند، دستگاه های اقتدار گرا را متعجب کرد. وی تاکید کرد: “زنده بودن جنبش سبز را می توان از عکس العمل حاکمان دید. اگر حتی مواضع مقامات ارشد را قرار دهیم متوجه خواهیم شد که خود آنها به پویایی جنبش سبز معترفند.”

امیرارجمند گفت: “اگر جنبش تمام شده این سرکوب ها، گرفتن و زندانی کردن ها برای چیست؟ حکومتی که برای ادامه ی حیات خود از سرکوب استفاده می کند یعنی دیگر اقتدار و مشروعیت ندارد. الان هم وضعیت به همین شکل شده است.”

سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید، در ادامه با اشاره به وجود دو باند قدرت وابسته به احمدی نژاد و رهبر جمهوری اسلامی می گوید: “در تقلب انتخاباتی سال ۸۸ دو جناح با یکدیگر متحد شدند و امروز خود آن دو یکدیگر را به تقلب در انتخابات متهم می کنند و هر کدام می گوید که در انتخابات بعدی، دیگری قصد تقلب دارد. بنابراین خود آنها اصل وجود امکان تقلب در انتخابات را پذیرفته اند.”

امیرارجمند در ادامه بحث پیرامون شکاف و بحران مشروعیت دربین گروه های حاکم، به استفاده ی ابزاری از دین توسط حاکمان اشاره کرد و گفت: زمانی که گروه احمدی نژاد ادعای ارتباط با امام زمان می کند، طرف مقابل مجبور است تا برای ایستادگی در جلوی این گروه از طرف خدا صحبت کند و می بینیم که آقایان امروز از طرف خدا هم صحبت می کنند. اقتدارگرایان به سمت مقدس کردن و مطلق کردن قدرت رفته اند.

وی تاکید کرد: حکومت به یک بن بست تئوریک رسیده است، ما می بینیم که مسئولین صحبت های جالبی می کنند و به “فاصله ی مردم و حکومت”، “اختلاف بین طرفداران نظام با رهبری” و “شکاف بین اصول گرایان” اشاره می شود.

امیرارجمند با اشاره به دستاورد های جنبش سبز در بوجود آوردن شکاف در درون حاکمیت، حکومت را از لحاظ مشروعیت در وضع و سطحی بسیار پایین ارزیابی کرد و افزود: اگر امروز می بینیم که عده ای، دوستان قبلی خود را برادران قاچاقچی صدا می کنند و یکدیگر را به فساد متهم می کنند، اینها همگی تاثیر فعالیت های جنبش سبز است.

سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید ابراز عقیده کرد که راه حل برون رفت از شرایط کنونی برگزاری یک انتخابات آزاد و سالم و بدون وجود نظارت استصوابی است.

مشاور میرحسین موسوی در بخش پایانی صحبت های خود به مسائله ی انتخابات پرداخت و تاکید کرد که انتخابات برای جنبش سبز که جنبشی مسالمت آمیز محسوب می شود، هم یک استراتژی و هم یک تاکتیک است. استراتژی از آن جهت که جنبش سبز جنبشی مسالمت آمیز و معتقد به راه حل های دموکراتیک است ، و تاکتیک از آن جهت که برای شرکت در انتخابات حاکمان را ملزم به رعایت خواست های معترضین می کند.

وی گفت: در صورتی که حاکمان بخواهند انتخاباتی صوری برگزار نماید، ما نیز اقدام به افشاگری و آگاهی بخشی خواهیم کرد.
امیرارجمند در پاسخ به این موضوع که احتمال دارد عده ای از اصلاح طلبان در انتخابات آتی مجلس شرکت کنند، گفت: ما باید بینیم که چه کسانی واقعا اصلاح طلب هستند. اینکه عده ای بخواهند تحت نام اصلاح طلبی و بدون وجود انتخاباتی آزاد، تحت هر شرایطی در انتخابات شرکت نمایند مسئله ی خودشان است و به اصلاح طلبان واقعی ارتباطی ندارد.

سخنگوی شورای هماهنگی تصریح کرد: لازم نیست تا ما در هر انتخاباتی شرکت نماییم، انتخابات آزاد به معنای دادن امتیازهای جزیی همانند تایید صلاحیت عده و یا گروهی خاص نیست . انتخابات آزاد برای ما تا زمانی که رهبران جنبش سبز و دیگر رهبران و مردم اقشار و طیف های گوناگون در زندان ها هستند، همچنین تا زمانی که اجازه ی فعالیت آزادانه ی احزاب، سندیکاها و روزنامه ها داده نشود معنا پیدا نخواهد کرد؛ و در صورت عدم رعایت مسایل مذکور و حذف نکردن نظارت استصوابی و ندادن تضمینهای لازم برای عدم تقلب در انتخابات، ما در انتخابات آتی شرکت نخواهیم کرد.


 


در پی کسالت آیت الله بیات زنجانی، روز گذشته (۵شنبه) جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی به عیادت این مرجع عالیقدر رفته و در منزل وی با ایشان دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار کلمه، در این دیدار، آیت الله بیات با اظهار تأثر از در بند و زندانی بودن افراد صدوق و خدومی که هر یک قابلیت و شایستگی بسیاری برای ادارۀ کشور دارند، از سوء مدیریت و رفتارهای مغرضانۀ برخی دست اندرکاران نظام، ابراز تأسف کرده و نتیجۀ این برخوردها را که متأسفانه با نام دین صورت می پذیرد، جز نابودی کشور و اضمحلال ارزش ها ندانستند.

ایشان همچنین ضمن دعا برای آزادی تمام زندانیان بی گناه سیاسی که خواسته شان تنها، سربلندی ایران عزیز است، آرزو کردند که عقل و منطق جایگزین کینه و خشونت گشته و دست مغرضان و بد اندیشان از این مملکت کوتاه شود.

پس از این ملاقات، خانواده های زندانیان سیاسی به دیدار تعدادی از مراجع و علمای قم رفته و وضعیت زندان ها و زندانیان سیاسی را برای آنان تشریح کردند که آنان نیز ضمن ابراز تأسف و تأثر از شرایط موجود که بعضأ موجب وهن اسلام نیز می باشد، اظهار امیدواری کردند که هر چه زودتر شاهد بهبود اوضاع باشیم.

بر اساس اخبار رسیده به کلمه، آیت الله اسدالله بیات زنجانی چند شب گذشته دچار کسالت شده اند که در حال حاضر خطر رفع شده و حال ایشان مساعد گزارش شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله بیات زنجانی، صبح روز چهارشنبه نوزدهم مردادماه مرجع عالیقدر آیت الله صانعی ضمن حضور در بیت آیت الله بیات زنجانی، از ایشان عیادت کردند.

این دیدار صمیمانه در پی کسالت اخیر آیت الله بیات زنجانی صورت گرفت.


 


زهرا صدر:

ابوالفضل قدیانی عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی که در دی ماه ۱۳۸۸ بعد از جریان عاشورای تلخ آن سال بازداشت و بعد از حدود دو ماه آزاد شد.

این فعال اصلاح طلب، در جریان دادگاهی غیرعلنی، که با چالش زیادی هم روبرو شد، توسط قاضی مقیسه به اتهام “تبلیغ علیه نظام”، به یک سال حبس و به اتهام توهین به احمدی نژاد به صد هزار تومان جریمه نقدی محکوم شد.

رییس کمیته تشکیلات سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی،در جریان محاکمه، با تاکید بر وقوع کودتای انتخاباتی، به قاضی تاکید داشت “احمدی نژاد رئیس جمهور نمی‌ باشد، بلکه دروغگو و ریاکار است”.

این عضو سازمان مجاهدین انقلاب، در لایحۀ دفاعیۀ خود تاکید کرده است “بنده با کمال افتخار و سربلندی، با شاهد گرفتن خدای متعال، به صراحت اعلام می‌کنم آنچه من به تبلیغ علیه آن متهم هستم چیزی است که حکومت ولایی خوانده می‌شود که آشکارا ناقض جمهوریت، بلکه متزلزل کننده‌ اسلامیت نظام نیز هست. نشان دادن ضدیت نظام ولایی که در آن منویات یک شخص به جای قانون فصل‌الخطاب است و دائم از سوی منصوبان و حامیانش فوق قانون خوانده می‌شود، با جمهوریت؛ چندان محتاج استدلال نیست.”

این مبارز و زندان سیاسی دوران ستمشاهی یکی از ۱۲ زندانی عقیدتی بود که در ماجرای شهادت هدی صابر اعتصاب غذا کرد و چند بار به بهداری اعزام شد. وی که به گفته ی همسرش دچار بیماری قلبی است تجربه ی اعتصاب را در زندان های ساواک نیز داشته است.

زهرا رحیمی همسر این فعال سیاسی در گفتگو با خبرنگار کلمه می گوید: خودشان گفتند اورژانسی باید بستری شود نمی دانم چرا اقدامی نمی کنند. انگار می خواهند ماجرای هدی صابر تکرار شود و یک شهید دیگر روی دستشان گذاشته شود. الان ۴ روز گذشته است. من بسیار نگران و مستاصل هستم. دستم به جایی بند نیست و نمی دانم دادمان به گوش چه کسی می رسد.

متن کامل گفتگوی زهرا رحیمی با کلمه را با هم میخوانیم:

ممکن است درباره ی آخرین وضعیت جسمی آقای قدیانی توضیح دهید؟

یک ماه پیش از دادستانی تماس گرفتند که از پزشکی قانونی اعلام شده که باید وقت بگیرید برای پزشک چون وضعیتشان اورژانسی است.

چند بار رفتم و وقت گرفتم. متاسفانه برای چند هفته هیچ اقدامی نکردند و من دوباره هفته ی گذشته وقتی از پزشک گرفتم و بالاخره برای دوشنبه توانستم همسرم را پیش یک پزشک در بیمارستان پارس ببرم. دکتر نوار قلب گرفت و با اکویی که انجام داد به این نتیجه رسید که باید به طور اورژانسی بستری شوند. اما متاسفانه از دوشنبه تا الان که ما پیگیر بودیم ایشان را به بیمارستان اعزام نکردند و به ما هم هیچ خبری از حالش ندادند. فقط گفتند که ما نامه را برای پزشکی قانونی فکس می کنیم و خودشان پزشک می فرستند و معاینه می کنند و جواب می دهند. اما هنوز هیچ خبری نیست. راستش را بخواهید با توجه به تذکرات دکتر و سن و سال آقای قدیانی ما بسیار نگران حال ایشان هستیم.

برای پیگیری این مسئله به دادستانی هم مراجعه ی مجدد کرده اید؟

من این یکی دو روز هر چه از دادستانی و مراکز قانونی پیگیری می کنم جوابی نمی دهند. با اینکه گفته بودند پیگیری می کنیم اما باز هم من خودم از پزشک نامه ی جداگانه ای گرفتم و بردم دادستانی که سریعتر عمل کنند. اما انگار اصلا جان آدم ها برایشان مهم نیست و هنوز که خبری به ما ندادند.

دقیقا تشخیص پزشک چه بود؟

نوار قلب گرفتند و در آن نشان داد که مشکل دارند. خودشان هم ابراز کردند که درد شدیدی در ناحیه ی سینه دارند. البته چند سالی هست که قلبشان ناراحت است و استند گذاشته اند و یک بار هم سکته کرده بودند. اما به هر حال پیگیری نکردن در شرایط کنونی بسیار خطرناک است و ممکن است هر آن اتفاقی بیفتد.

فکر می کنید که اعتصاب غذا باعث وخیم تر شدن حالشان شده باشد؟

البته من پزشک نیستم اما فکر می کنم از آن روزها که اعتصاب شروع شد حال ایشان هم بدتر شده. به گفته ی هم بندی هایش لرزش دست و درد شدیدی دارند که آزار دهنده شده برایشان. خودش که چیزی نمی گویند، اما هم بندی ها و دوستان می گویند که شرایط جسمی خوبی ندارد و علایمی که پیدا شده اورژانسی بودن وضعیت را تاکید می کند.

الان که خودشان گفتند اورژانسی باید بستری شود نمی دانم چرا اقدامی نمی کنند. انگار می خواهند ماجرای هدی صابر تکرار شود و یک شهید دیگر روی دستشان گذاشته شود. الان ۴ روز گذشته است. من بسیار نگران و مستاصل هستم. دستم به جایی بند نیست و نمی دانم دادمان به گوش چه کسی می رسد.

وقتی آقای قدیانی به زندان برگشتند در خبرها آمد که پرونده ی جدیدی باز شده و دوباره بازجویی شدند. از آن ماجرا خبری دارید؟

دقیقا معلوم نیست که میخواهند چه کار کنند. به ما گفتند که دوبار دادگاه بردند و چون وکیل حضور نداشته برگزار نشده است. یعنی به وکیل نگفته بودند که بیاید. بعد هم اعلام کردند که دادگاه شهریور ماه تشکیل خواهد شد. نمیدانم حالا واقعا قرار است چه اتفاقی بیفتد.

منبع: کلمه


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به irangreenvoice-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به irangreenvoice@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

بازار امروز

Loading currency converter .. please wait

loading
currency converter
please wait
....

خبرهاي گذشته